Kocamın telefon sevgilileri

O bi tek sanalda kalmamistir eminim. Adam calismiyo anladigim kadariyla ev isiylede ilgilenmiyo... Tüm gün evde de durmuyordur eminim...

Nedense "AİLELEM" istemedi bir kanıt örneği daha, gerçekten aileler haklı çıkıyor.
Aklı başında büyüklerimize saygı duyuyorum.

Vee siz bekarken eşinizin tembellik abidesi olduğunu bilmiyor muydunuz? Kimse bilerek evde oturan embesil erkekle evlenmek istemez.

Çok yazık olmuş böyle birini adam yerine koyup evlenmek.

Aynı şeyleri konuşup kimsenin vaktini almak istemiyorum ama kalbim o kadar aciyor ki. Ben gerçekten iyi niyetli kimsenin canını yakmayan biriyim çok safım. Gözüm gibi baktım o salak herife bunu neden yasatti bana. Neden bu serefsizligi yaptı

Evden kovmadınız mı hala? Bir de delil topladınız mı? Bu adam sizden nafaka bile isteyebilir. Deliliniz yoksa da millete rezil edin de boşanırken sizden talepte bulunamasın. Hatta siz maddi manevi tazminat davası açsanız çok iyi olur. İyice stres olur.

5 koca yil boyunca evinizde bir asalak beslemissiniz vallahi bravo sabriniza hayran kaldim ve halen millet ne der dusuncesiyle aciklama yapma pesndesiniz.5 yiliniza 1 gun daha eklenmeden defedin evden gitsin âdi mahlukat

Merhaba,çok kötü durumdayım mantıklı fikirlere ihtiyacım var. Eşimle 5 yıllık evliyiz öncesinde 10 yıl gorusmuslugumuz var çok zor şekilde evlendik.ailem razı değildi. Neyse bir şekilde evlendik ama yüzüm gülmedi. Evlenmeden önce faturasını benim ödediğim hattın ayrıntısını incelediğimde geceleri uzun görüşmeler olduğunu gördüm,inkâr etti benim numaram üzerinden konuşulmuştur dedi yemiş gibi yaptım evlendim.
Evlendik ben hergün işe giderken o işsiz kaldı evde oturdu .bigun flash bellek buldum icinde uygunsuz fotoğraflar vardı sanki koleksiyon yapmış o kadar kötü oldum ki dünyam başıma yıkıldı. Ağladı yalvardı söz verdi unutmuş gibi yaptım.
Bugün ise eve geldim geldigimi duymadi kulağında kulaklik elinde tlf önümden geçti görüntülü konuşma bi kızla .çıldırdım üzerine yürüdüm vurdum yumrukladim. Yine hata yaptım affet lafları. Ilk defa yaptım diyo ama inanmiyorum .hattın self servis şifresini ver geçmişini kontrol edicem dedim vermedi.
Çocuk yok ıyi bir işim var. Zaten evin kira fatura mutfak masrafını ben karşılıyorum. Yani o sirtimda bi yük gibiymiş bugün daha iyi anladım. Ben hayat telaşında kostururken o iş yok diye evde oturup benim faturasını ödediğim internetle sanal alemlerde tatmin ediyor kendini. Yüzünü görmeye tahammülüm yok midem bulaniyor.
Yapacağım şey belli biliyorum bu adam degismeyecek. Sadece birilerinin bana destek olmasını istiyorum zira onun bu yaptığını etrafıma nasıl söyleyebilirim
Derhal bitir kardeşim derhal. ..gerci duygularına oynar falan ama yeme...dik dur kararlı dur bence...ayrıl degil;üzerinden bu yükü at bence.. sıyrılıp kurtul...sevgiler

Merhaba,çok kötü durumdayım mantıklı fikirlere ihtiyacım var. Eşimle 5 yıllık evliyiz öncesinde 10 yıl gorusmuslugumuz var çok zor şekilde evlendik.ailem razı değildi. Neyse bir şekilde evlendik ama yüzüm gülmedi. Evlenmeden önce faturasını benim ödediğim hattın ayrıntısını incelediğimde geceleri uzun görüşmeler olduğunu gördüm,inkâr etti benim numaram üzerinden konuşulmuştur dedi yemiş gibi yaptım evlendim.
Evlendik ben hergün işe giderken o işsiz kaldı evde oturdu .bigun flash bellek buldum icinde uygunsuz fotoğraflar vardı sanki koleksiyon yapmış o kadar kötü oldum ki dünyam başıma yıkıldı. Ağladı yalvardı söz verdi unutmuş gibi yaptım.
Bugün ise eve geldim geldigimi duymadi kulağında kulaklik elinde tlf önümden geçti görüntülü konuşma bi kızla .çıldırdım üzerine yürüdüm vurdum yumrukladim. Yine hata yaptım affet lafları. Ilk defa yaptım diyo ama inanmiyorum .hattın self servis şifresini ver geçmişini kontrol edicem dedim vermedi.
Çocuk yok ıyi bir işim var. Zaten evin kira fatura mutfak masrafını ben karşılıyorum. Yani o sirtimda bi yük gibiymiş bugün daha iyi anladım. Ben hayat telaşında kostururken o iş yok diye evde oturup benim faturasını ödediğim internetle sanal alemlerde tatmin ediyor kendini. Yüzünü görmeye tahammülüm yok midem bulaniyor.
Yapacağım şey belli biliyorum bu adam degismeyecek. Sadece birilerinin bana destek olmasını istiyorum zira onun bu yaptığını etrafıma nasıl söyleyebilirim
Aynilarini yasamisiz sizinle birebir bu kadar tutabilir herşey tek farki benim çocuğum vardı yüz kere düşünmek zorundaydım ama emin olun çocuğum olmasaydı daha dusunmezdim düzeldi mi hayir ben bıraktım ne hali varsa görsün dedim varmı yok mu hiç ilgilenmiyorum artık her koyun kendi bacağından asılacak diyorum önceleri bana salak diyecekler diye dusunuyodum sonra düşündüm ona farklı bişey diyecekler dedim size kalmış ama bende ilk günden beri sizinle aynı şeyleri yaşadım hiç bişey yokmuş gibi yasayabilirseniz devam edin yoksa gönderin gitsin bulunmaz Hint kumaşı degil

Cocuk yok ve siz evde sizi aldatan adamı besliyorsunuz..Lutfen atın evden onu kedi veya kopek alin en azindan yolunuzu gozler ve sizi severler..

Aynen böyle anlatabilirsiniz. Çok güzel olur. Ama özele girmek istemiyorum derseniz “boş beleş bi adamdı. Sabahtan akşama kadar yattı, ömrümü tüketti. Kattığı hiçbir şey olmadı, hep eksiltti. Bende hayatımı yaşama kararı aldım” dersiniz.

Ya bir şey diyeyim mi? Hiçbir şey demeyin kimseye hatta. Elalem mi verecek size yıllarınızı ya? Oh sefasını sürün hayatınızın, görüşmeyin başınızı ütüleyeceklerle.

Kocanız için tabiri caizse altın yumurtlayan tavuksunuz o yüzden kolay kolay yakanızdan düşmez, ancak kendiniz için yapacağınız en büyük iyilik bu karakter yoksunu adamı hayatınızdan çıkarmak olacaktır.

Yuhh artk ya bukadarda piskinlik olamaz siz calisin o yesin birde baska alemlerde gezsin hemde sizin paranzla ne guzelki isin var kimseye muhtac olmassın cocukta yok at bu adami at hep fedakarlk yapmissin affetmissin ama kiymetini bilmemis kendi bilir cnm sen ona muhtac degilsin o sana muhtac

Baştan kokan balığa nikah kıyıp birde ne bekliyordunuz.
Çocuk madem yok kurtulun ve psikolojik bir destek alın.
Çünkü böylesine bunca şeyi görüp yutan kişilerin ağır bir saplantı rahatsızlıkları sonucu bu yanlışı yaptıklarını düşünüyorum.
Yoksa bunca şeye kör olamaz bir insan.

İlk olarak masllah iyi dayanmissin kolay seyler yasamamissin artik bence ole bi insandan insan bile demek istemiorum kopman lazim kendine haksizlik etme ilk olark kendini dusun baskalarini hic dusunme bile sen utanilcak bisey yapmamissin allah yardimcin olsun bi an once kurtul ve sadaka ber gercektn omur gecmez

Kapıya eşyalarını koyun çekip gitsin.

Bundan sonra da siz değil avukatınız muhatap olsun.:KK12:

Degismez inanin asla degismicek devam ederseniz cocuk olsa bile yine sonuniz bosanmak lutfen kendinize iskence etmeyin biran once kurtulun ve yeni bir hayata baslayin kendinizi kullandirmayin evet o pislik sizin faturasini odediginiz intermetle sizi aldatiyor malesed

Hem çalışıp besleyip bide aldatmasına mı katlanacaksınız bian önce bırakın kurtulun ne adamlar var :sinirli:

Umarım bu kararınızdan tekrar dönmezsiniz. İyi de bir işiniz varmış direkt sepetleyin gitsin sakın acımayın. Yaşınız daha çok genç ve hayatınızın geri kalanını bu asalak adamla çürütmeyin.

Kimseye açıklama yapmak zorunda da değilsiniz ama illa üsteleyen olursa çalışmıyordu, eve bakmıyordu, evlilikteki sorumluluklarının farkında değildi dersiniz.

Back
X