- 11 Aralık 2014
- 1.072
- 764
- 108
- Konu Sahibi regarde-moi
-
Üzgünüm...Arkadaslar fikirlerinize ihtiyacım var. Esim telefonunda yani internetten eski sevgilisini aratiyor. Hatta iki kiza daha bakıyor ara sira eski arkadaslarindan. Bir tane fake facebook hesabi var ordan bakıyor googledan aratiyor. Biraz once de mail adresinde o kiza attigi kandil mesajini gördüm birkac ay once atmis kiz cevap vermemis. Vakti zamaninda o kadar kotu günler yasadim ki bu kiz yuzunden o kadar kırıldım aci cektim ki. Defalarca kavga ettik yeri geldi inkar etti yeri geldi meraktan birdaha yapmayacagim dedi ama sonuç ortada. Dün hatta telefonu esimin elindeyken gördüm googleda kizin ismi aratilmis sayfayi açtı yanimda panikleyip kapatti. Hicbirsey demedim. Sadece soğuk davrandim. Kavga etsem bagirip cagirsam da fayda etmiyor. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Herhangi bir sikintimiz yok. Bir haftadır o kadar iyi davranıyordu ki hersey çok güzel derken yine karsilasmak beni yikti. Bu olaylarin daha once siklastigi donemlerde emindim esim beni sevmiyordu. Tam dusuncelerim degismeye basladigi sirada yine ayni seyle karsi karsiyayim.Üzgünüm...
Eşiniz sizi sevmiyor.
kocana harem lazımmışArkadaslar fikirlerinize ihtiyacım var. Esim telefonunda yani internetten eski sevgilisini aratiyor. Hatta iki kiza daha bakıyor ara sira eski arkadaslarindan. Bir tane fake facebook hesabi var ordan bakıyor googledan aratiyor. Biraz once de mail adresinde o kiza attigi kandil mesajini gördüm birkac ay once atmis kiz cevap vermemis. Vakti zamaninda o kadar kotu günler yasadim ki bu kiz yuzunden o kadar kırıldım aci cektim ki. Defalarca kavga ettik yeri geldi inkar etti yeri geldi meraktan birdaha yapmayacagim dedi ama sonuç ortada. Dün hatta telefonu esimin elindeyken gördüm googleda kizin ismi aratilmis sayfayi açtı yanimda panikleyip kapatti. Hicbirsey demedim. Sadece soğuk davrandim. Kavga etsem bagirip cagirsam da fayda etmiyor. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Mahvediyor zaten. O kizla tartismalarina esimin beni savunmasina bana laf soyletmemesine de şahit oldum. O kadar dolu ki aklım içinden çıkamıyorum.hala onu sevdiğini aklının kaldığını kabul edip, kaldıramıyorsanız gitmeniz en hayırlısı olacaktır.
Acaba'lar , şüpheler ve sevilmemenin verdiği his adamı mahveder.
Huy işte.Değişmeyecek.Herhangi bir sikintimiz yok. Bir haftadır o kadar iyi davranıyordu ki hersey çok güzel derken yine karsilasmak beni yikti. Bu olaylarin daha once siklastigi donemlerde emindim esim beni sevmiyordu. Tam dusuncelerim degismeye basladigi sirada yine ayni seyle karsi karsiyayim.
Olmayan akıllarına tükürüm onların ben.Adamın aklı o kızda zannımca.
Ama son bir hafta iyi olması düzeldiğini göstermez ki...Herhangi bir sikintimiz yok. Bir haftadır o kadar iyi davranıyordu ki hersey çok güzel derken yine karsilasmak beni yikti. Bu olaylarin daha once siklastigi donemlerde emindim esim beni sevmiyordu. Tam dusuncelerim degismeye basladigi sirada yine ayni seyle karsi karsiyayim.
Siz olsaniz bosanir miydiniz hiç dusunmeden. Ne kadar farkli düşünce olursa o kadar iyi. Teşekkür ederim.Boşanmayacaksanız kurcalamayın. Unutun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?