kocamin telefonunda eski sevgilisini aradigini gördüm

regarde-moi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2014
1.072
764
108
Arkadaslar fikirlerinize ihtiyacım var. Esim telefonunda yani internetten eski sevgilisini aratiyor. Hatta iki kiza daha bakıyor ara sira eski arkadaslarindan. Bir tane fake facebook hesabi var ordan bakıyor googledan aratiyor. Biraz once de mail adresinde o kiza attigi kandil mesajini gördüm birkac ay once atmis kiz cevap vermemis. Vakti zamaninda o kadar kotu günler yasadim ki bu kiz yuzunden o kadar kırıldım aci cektim ki. Defalarca kavga ettik yeri geldi inkar etti yeri geldi meraktan birdaha yapmayacagim dedi ama sonuç ortada. Dün hatta telefonu esimin elindeyken gördüm googleda kizin ismi aratilmis sayfayi açtı yanimda panikleyip kapatti. Hicbirsey demedim. Sadece soğuk davrandim. Kavga etsem bagirip cagirsam da fayda etmiyor. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.

Üzgünüm...
Eşiniz sizi sevmiyor.

Üzgünüm...
Eşiniz sizi sevmiyor.
Herhangi bir sikintimiz yok. Bir haftadır o kadar iyi davranıyordu ki hersey çok güzel derken yine karsilasmak beni yikti. Bu olaylarin daha once siklastigi donemlerde emindim esim beni sevmiyordu. Tam dusuncelerim degismeye basladigi sirada yine ayni seyle karsi karsiyayim.

kocana harem lazımmış

hala onu sevdiğini aklının kaldığını kabul edip, kaldıramıyorsanız gitmeniz en hayırlısı olacaktır.
Acaba'lar , şüpheler ve sevilmemenin verdiği his adamı mahveder.
Mahvediyor zaten. O kizla tartismalarina esimin beni savunmasina bana laf soyletmemesine de şahit oldum. O kadar dolu ki aklım içinden çıkamıyorum.

Huy işte.Değişmeyecek.
Yeterli seviyede ya canına okunmadı zamanında ya da gerçekten saygı duymuyor size.

Ama son bir hafta iyi olması düzeldiğini göstermez ki...
Adam zaten sabıkalıymış.

merak denen seye inaniyorum.
normal surecte araniz iyiyse, evliliginiz yolundaysa, gecmis de kalmis birini evliliginiz icin bir tehlike olarak gormuyorum.
ama yok normalde de suphelerim var diyorsan, o zaman sorun.
tabi ki bu arada, sizin acinizdan cok kirici bir durum, hesaplarini aratmayi filan engellemesini isteyin.

Sevgi'yi de geçtim Ada'mın size saygısı yok size saygı duymayan bir Ada'mla da aynı evde yaşamak onun karısı olmak bence kendinize zulüm eziyettir ben olsam 1 dakika düşünmem ki daha önce de yapmış bunu emin olun karşı taraf yeşil ışık yaksa bu sanalda kalmaz reel e de dökülür ki dökülmüş bile olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…