- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi regarde-moi
-
Hani bikaç sefer bakmış olsa merak etmiş filan dicektimde hergün bakmak ne ya anlamadımO kadar ağır geliyor ki. Eskiden olsa ortaligu yikardim kavga ederdim bagirir cagirirdim. Artik degmeyecegini biliyorum. Kac kere yaptı bir iki degil hergun bakıyor her allahin gunu bakıyor bilmesem de hissediyorum. Bakma desem ne fayda edecek. Tamam deyip kapatacak mi. Belli ki kendine hakim olamıyor belli ki hosuna gidiyor merak ediyor özlüyor belki tam olarak ne bilmiyorum ama aklinda yeri var bi homis besliyor. Dayanamıyorum. Su an isim yok kalkip babamin yanina gitmek de istemiyorum. Sanırım hayatimi yoluna koymayi bekliyorum.
Hani bikaç sefer bakmış olsa merak etmiş filan dicektimde hergün bakmak ne ya anlamadım
Karşısındaki kadın evlimi mail attığı.ay çok istiyosa onla evlenseymiş.sadece baksa iyi mail atmış ya bir de utanmadan. yüz bulsa yürüyecek herhalde.
Karşısındaki kadın evlimi mail attığı.ay çok istiyosa onla evlenseymiş.
Mesajlarınızdan anladığım kadarıyla ikiniz de aynı dönemde eşinizin hayatındaymışsınız. Tartışmalarında eşinizin sizi o kıza karşı savunduğunu yazmışsınız, oradan çıkardım bu sonucu. Üzgünüm ama baştan yanlış başlamışsınız. Büyük ihtimal ya sizi bu kızla aldattı, ya bu kızı sizinle aldattı ama sonunda evlenen siz oldunuz. Kaybeden de siz olmuşsunuz. Kız adamdan kurtulmuş, mesajlarına da karşılık vermiyor. Sizin başınıza kalmış. Adamın sizi sevmediği de çok açık. Ben olsam bir dakika bile düşünmezdim boşanmak için. Ama tabi sizin durumunuzu bilemiyorum. Eğer olaylar tahmin ettiğim şekilde geliştiyse ve buna rağmen bu adamla evlendiyseniz, herhalde bu olay yüzünden de boşanmazsınız.Arkadaslar fikirlerinize ihtiyacım var. Esim telefonunda yani internetten eski sevgilisini aratiyor. Hatta iki kiza daha bakıyor ara sira eski arkadaslarindan. Bir tane fake facebook hesabi var ordan bakıyor googledan aratiyor. Biraz once de mail adresinde o kiza attigi kandil mesajini gördüm birkac ay once atmis kiz cevap vermemis. Vakti zamaninda o kadar kotu günler yasadim ki bu kiz yuzunden o kadar kırıldım aci cektim ki. Defalarca kavga ettik yeri geldi inkar etti yeri geldi meraktan birdaha yapmayacagim dedi ama sonuç ortada. Dün hatta telefonu esimin elindeyken gördüm googleda kizin ismi aratilmis sayfayi açtı yanimda panikleyip kapatti. Hicbirsey demedim. Sadece soğuk davrandim. Kavga etsem bagirip cagirsam da fayda etmiyor. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Sevmediği dönemlerde oluyorsa bilemem ama bir ara ben de bakıyordum mutlu olmasını istemiyordum.Çünkü çok acı çektirmişti bana. Kocamı sevmediğim için değil yani ne durumda onu görmek için şimdi aklıma bile gelmiyor.Herhangi bir sikintimiz yok. Bir haftadır o kadar iyi davranıyordu ki hersey çok güzel derken yine karsilasmak beni yikti. Bu olaylarin daha once siklastigi donemlerde emindim esim beni sevmiyordu. Tam dusuncelerim degismeye basladigi sirada yine ayni seyle karsi karsiyayim.
çok mantıklıSusma sakın seni aptal yerine koyduğunu sanmasın biraz kendine saygın varsa susma... hemen hepsinin ekran resmini kayit et sana her an lazim ola bilir ispat olarak hatta sadece telefona deyil ayridan birde usbye felan at siler miler... sonra al karsina oturt bana açık ve net ol niye bu kızı takip ediyorsun halen aileleri bi araya toplayalım açıklamasını yapalım bosanalimmi ne istersen yapacam söz ama beni aptal yerine koyma artık yeter sabrım taştı de. Ya hemen kız tarafında oğlan tarafınıda arıyorum topluca konuşup bosaniyoruz yada kendi aramizda sessizce halledip bir sonuca varıyoruz ama böyle olmaz net ol net de!
meraktan mı kandil msjı atmış pkiMerak edip bakmış olabilir.. Ne seni sevmiyor diyebiliriz nede aldatıyor..
Bence sadece buna odaklı bakma eşine sen anlarsın zaten seviyor mu sevmiyormu
Bence tehdit et.. Kısasa kısas yapacagnı bi seklde ima et..direkt söyleme ama bi seklde anlat.. Onu kıskandr catlat.. Çok sinir bozucu coooookkkHerhangi bir sikintimiz yok. Bir haftadır o kadar iyi davranıyordu ki hersey çok güzel derken yine karsilasmak beni yikti. Bu olaylarin daha once siklastigi donemlerde emindim esim beni sevmiyordu. Tam dusuncelerim degismeye basladigi sirada yine ayni seyle karsi karsiyayim.
Eşiniz ergence heyecan arıyor gibi.Arkadaslar fikirlerinize ihtiyacım var. Esim telefonunda yani internetten eski sevgilisini aratiyor. Hatta iki kiza daha bakıyor ara sira eski arkadaslarindan. Bir tane fake facebook hesabi var ordan bakıyor googledan aratiyor. Biraz once de mail adresinde o kiza attigi kandil mesajini gördüm birkac ay once atmis kiz cevap vermemis. Vakti zamaninda o kadar kotu günler yasadim ki bu kiz yuzunden o kadar kırıldım aci cektim ki. Defalarca kavga ettik yeri geldi inkar etti yeri geldi meraktan birdaha yapmayacagim dedi ama sonuç ortada. Dün hatta telefonu esimin elindeyken gördüm googleda kizin ismi aratilmis sayfayi açtı yanimda panikleyip kapatti. Hicbirsey demedim. Sadece soğuk davrandim. Kavga etsem bagirip cagirsam da fayda etmiyor. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?