kocamin telefonunda eski sevgilisini aradigini gördüm

Hani bikaç sefer bakmış olsa merak etmiş filan dicektimde hergün bakmak ne ya anlamadım

Susma sakın seni aptal yerine koyduğunu sanmasın biraz kendine saygın varsa susma... hemen hepsinin ekran resmini kayit et sana her an lazim ola bilir ispat olarak hatta sadece telefona deyil ayridan birde usbye felan at siler miler... sonra al karsina oturt bana açık ve net ol niye bu kızı takip ediyorsun halen aileleri bi araya toplayalım açıklamasını yapalım bosanalimmi ne istersen yapacam söz ama beni aptal yerine koyma artık yeter sabrım taştı de. Ya hemen kız tarafında oğlan tarafınıda arıyorum topluca konuşup bosaniyoruz yada kendi aramizda sessizce halledip bir sonuca varıyoruz ama böyle olmaz net ol net de!

Bence aklı onda falan değil.
Öylesine takılıyor, daha makul Bi meşgale bulsun kendine.

Bir bakar iki bakar karşı taraftan bi ışık yanarsa tekrar bir umut doğarsa ışte herşey değişir erkekler niye böyle bilemiyorum ama çocuğun yoksa sakin yapma bekle bir süre daha izle hala aynı devam ediyorsa aklı başka yerde olanın kalbide senin yanında olmaz zaten seçim senin allah herkese hayırlı eşler nasip etsin

Mesajlarınızdan anladığım kadarıyla ikiniz de aynı dönemde eşinizin hayatındaymışsınız. Tartışmalarında eşinizin sizi o kıza karşı savunduğunu yazmışsınız, oradan çıkardım bu sonucu. Üzgünüm ama baştan yanlış başlamışsınız. Büyük ihtimal ya sizi bu kızla aldattı, ya bu kızı sizinle aldattı ama sonunda evlenen siz oldunuz. Kaybeden de siz olmuşsunuz. Kız adamdan kurtulmuş, mesajlarına da karşılık vermiyor. Sizin başınıza kalmış. Adamın sizi sevmediği de çok açık. Ben olsam bir dakika bile düşünmezdim boşanmak için. Ama tabi sizin durumunuzu bilemiyorum. Eğer olaylar tahmin ettiğim şekilde geliştiyse ve buna rağmen bu adamla evlendiyseniz, herhalde bu olay yüzünden de boşanmazsınız.

Sevmediği dönemlerde oluyorsa bilemem ama bir ara ben de bakıyordum mutlu olmasını istemiyordum.Çünkü çok acı çektirmişti bana. Kocamı sevmediğim için değil yani ne durumda onu görmek için şimdi aklıma bile gelmiyor.

çok mantıklı en iyisi bu

Adınıza gerçekten üzüldüm.Bence asıl sorgulanması gereken eşinizin sizden gizli kullandığı bir fake hesabı olmasıdır.Hadi profiline meraktan bakıyor diyelim peki neden gizli hesap açıyor?Karşınıza alıp önce dinleyin sonra sert şekilde uyarın derim.

yapman gereken ayrılmak adam neden vazgeçsin ki bakmaktan zaten baksa da bakmasa da sen evde dizinin dibinde duruyorsun sonuçta

Boşanmayacaksan kurcalamayınCILAR, artık bu cümle bayıyor inanın bayıyor.

Boşanmayacak belki seviyor ama arkasından nelerin döndüğünüde bilmek istiyor.
Herkesin karakteri bir değil ki kimisi kaldıramaz hemen açar davasını boşanır. Kimisi detayları bilmek ister ama çok sever bırakıp gidemez. Eli kolu bağlıdır.

Ama artık şu cümleyi kurmayın ne olur ya.
Artık yalvarır hale geldik biz de...

Bence tehdit et.. Kısasa kısas yapacagnı bi seklde ima et..direkt söyleme ama bi seklde anlat.. Onu kıskandr catlat.. Çok sinir bozucu coooookkk

Eşiniz ergence heyecan arıyor gibi.
Bence onu heyecanlandırın.
Örneğin yemeğine müsil yada şap koyun, internette onun yanında dünyaca ünlü erkek sanatçıların mayolu fotolarına bakın.
Tv de film yada dizi izlerken bir aktörü eşinizle kıyaslayın.
Ama bunu kıskançca değil çoook relax bir şekilde yapın misilleme olduğunu anlamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…