- 1 Kasım 2012
- 11.338
- 25.918
- 798
- 35
- Konu Sahibi regarde-moi
-
Normalde sikintimiz yok ama ise gidip surekli baskalarinin hayatini kurcaladigini biliyorum. Gecmisini temizliyor fake hesap kullanıyor. Kendi hesabindan engellemesini istemistim yapti birkaç ay sonra bu fake hesap cikti piyasaya. Kapattirsam yine gizli isler çeviriyor fayda etmez.merak denen seye inaniyorum.
normal surecte araniz iyiyse, evliliginiz yolundaysa, gecmis de kalmis birini evliliginiz icin bir tehlike olarak gormuyorum.
ama yok normalde de suphelerim var diyorsan, o zaman sorun.
tabi ki bu arada, sizin acinizdan cok kirici bir durum, hesaplarini aratmayi filan engellemesini isteyin.
yapma lütfen sende değerli bir insansın, bu his çok kötü..Mahvediyor zaten. O kizla tartismalarina esimin beni savunmasina bana laf soyletmemesine de şahit oldum. O kadar dolu ki aklım içinden çıkamıyorum.
ya bu kadar genelleme iyi degil.Sevgi'yi de geçtim Ada'mın size saygısı yok size saygı duymayan bir Ada'mla da aynı evde yaşamak onun karısı olmak bence kendinize zulüm eziyettir ben olsam 1 dakika düşünmem ki daha önce de yapmış bunu emin olun karşı taraf yeşil ışık yaksa bu sanalda kalmaz reel e de dökülür ki dökülmüş bile olabilir.
O kadar ağır geliyor ki. Eskiden olsa ortaligu yikardim kavga ederdim bagirir cagirirdim. Artik degmeyecegini biliyorum. Kac kere yaptı bir iki degil hergun bakıyor her allahin gunu bakıyor bilmesem de hissediyorum. Bakma desem ne fayda edecek. Tamam deyip kapatacak mi. Belli ki kendine hakim olamıyor belli ki hosuna gidiyor merak ediyor özlüyor belki tam olarak ne bilmiyorum ama aklinda yeri var bi homis besliyor. Dayanamıyorum. Su an isim yok kalkip babamin yanina gitmek de istemiyorum. Sanırım hayatimi yoluna koymayi bekliyorum.yapma lütfen sende değerli bir insansın, bu his çok kötü..
belli ki unutamamış hem bakıyor hem savunuyor yazık ediyor gül gibi karısı varken.
bırak bu adamı. Elbet sana da değer verecek biri aşkla bakacak iz bırakacağın bir adam vardır.
Ama bu adamla zor.. Bir imza ile kendilerine bağladıklarını düşünüyorlar. o kalem alınıp kırılır kolayca. bırakma yanına bunu.. kaldıramıyorsun belli ki.
isin biraz zor. ben insanalra hemen bosan demeyi sevmiyorum. ama guvensizligi tetikleyen boyle durumlar varsa otur ciddi bir sekilde konus bunu.Normalde sikintimiz yok ama ise gidip surekli baskalarinin hayatini kurcaladigini biliyorum. Gecmisini temizliyor fake hesap kullanıyor. Kendi hesabindan engellemesini istemistim yapti birkaç ay sonra bu fake hesap cikti piyasaya. Kapattirsam yine gizli isler çeviriyor fayda etmez.
ya bu kadar genelleme iyi degil.
benim basima gelmedi, ama kuzenimin basina gelmisti. Esi, eski kiz arkadasini aratiyordu arada meraktan, bu arada esinin kuzenimi sevdiginden ve saygi duydugundan hic suphem yok. bazen merak yaptirir boyle seyler insanlara.
sizin mesela gecmisinizde buyuk yer tutmus bir eski sevgiliniz olsa, gercekten hayatinizin hic bir evresinde merak edip bakmaz misiniz sosyal medya hesaplarina ? ? benim bakmisligim var mesela.
burada onemli olan, ciftlerin evliliklerinde guvensizligi tetikleyen baska durumlar olup olmadigi.
Malesef ben böyle şeyin masumlupuna inanamıyorum. Aynı durumu eşimde yaşasam gururum kırılır soğurum hazmedemem. Ve bu bir kere değil defalarca yapılıyorsa eski sevgilisi sürekli aklına geliyorsa bi sorun vardır. Ve sürekli akla takılan eski sevgili bigün cevap verdiğinde herşey olabilir erkeklere bu tarz konularda pek güvenmem ben. İnan eşimde de görsem böyle bi durumu büyük konuşmak istemiyorum ama hazmedemem ve uzaklaştırırım kendimden boşanmaya kadar giderya bu kadar genelleme iyi degil.
benim basima gelmedi, ama kuzenimin basina gelmisti. Esi, eski kiz arkadasini aratiyordu arada meraktan, bu arada esinin kuzenimi sevdiginden ve saygi duydugundan hic suphem yok. bazen merak yaptirir boyle seyler insanlara.
sizin mesela gecmisinizde buyuk yer tutmus bir eski sevgiliniz olsa, gercekten hayatinizin hic bir evresinde merak edip bakmaz misiniz sosyal medya hesaplarina ? ? benim bakmisligim var mesela.
burada onemli olan, ciftlerin evliliklerinde guvensizligi tetikleyen baska durumlar olup olmadigi.
O kadar ağır geliyor ki. Eskiden olsa ortaligu yikardim kavga ederdim bagirir cagirirdim. Artik degmeyecegini biliyorum. Kac kere yaptı bir iki degil hergun bakıyor her allahin gunu bakıyor bilmesem de hissediyorum. Bakma desem ne fayda edecek. Tamam deyip kapatacak mi. Belli ki kendine hakim olamıyor belli ki hosuna gidiyor merak ediyor özlüyor belki tam olarak ne bilmiyorum ama aklinda yeri var bi homis besliyor. Dayanamıyorum. Su an isim yok kalkip babamin yanina gitmek de istemiyorum. Sanırım hayatimi yoluna koymayi bekliyorum.
Bir de meraktan bir bakarsın iki bakarsın. Yukarıda konu sahibi sürekli bakıyor diyor. Merak falan değil yani bu, aklı o kadında.Ama konuyu okuduysaniz sadece meraktan bakma yok ki, mail de atilmis.
Ve adam bunun icin fake hesap acmis, gecmisini temizliyor.
Konu sahibinin bulabildigi bu kadar yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?