Kocam beni telefonuna salak diye kaydetmiş...ben arayınca SLK çıkıyor...bu ne dedim salaksın ondan yazdıım beni kızdırıyorsun unutmayayım diye yazdım diyor...kaç kere rica ettim uyardım çıkar dedim insan karısını böyle kaydeder mi dedim değiştirmiyor ne yapsam bilemiyorum buyuk saygısızlık boşanayım desem boşanacak kadar buyuk bir olay değil sussam susulacak birşey değil akıl istiyorum
Sen de aynısı ona yap o seni nasıl kayıt ettiyse sende kaydet.Kocam beni telefonuna salak diye kaydetmiş...ben arayınca SLK çıkıyor...bu ne dedim salaksın ondan yazdıım beni kızdırıyorsun unutmayayım diye yazdım diyor...kaç kere rica ettim uyardım çıkar dedim insan karısını böyle kaydeder mi dedim değiştirmiyor ne yapsam bilemiyorum buyuk saygısızlık boşanayım desem boşanacak kadar buyuk bir olay değil sussam susulacak birşey değil akıl istiyorum
hayvanlara hakaret olur o zamanyuh ya böyle birşeyide ilk defa duyuyorum sizde onu hayvan diye kaydedin aklı başına gelsin
Kocam beni telefonuna salak diye kaydetmiş...ben arayınca SLK çıkıyor...bu ne dedim salaksın ondan yazdıım beni kızdırıyorsun unutmayayım diye yazdım diyor...kaç kere rica ettim uyardım çıkar dedim insan karısını böyle kaydeder mi dedim değiştirmiyor ne yapsam bilemiyorum buyuk saygısızlık boşanayım desem boşanacak kadar buyuk bir olay değil sussam susulacak birşey değil akıl istiyorum
Asıl salak kendisi ALLAH akıl fikir versinKocam beni telefonuna salak diye kaydetmiş...ben arayınca SLK çıkıyor...bu ne dedim salaksın ondan yazdıım beni kızdırıyorsun unutmayayım diye yazdım diyor...kaç kere rica ettim uyardım çıkar dedim insan karısını böyle kaydeder mi dedim değiştirmiyor ne yapsam bilemiyorum buyuk saygısızlık boşanayım desem boşanacak kadar buyuk bir olay değil sussam susulacak birşey değil akıl istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?