- 18 Kasım 2014
- 6.237
- 15.572
- 248
Kocam beni telefonuna salak diye kaydetmiş...ben arayınca SLK çıkıyor...bu ne dedim salaksın ondan yazdıım beni kızdırıyorsun unutmayayım diye yazdım diyor...kaç kere rica ettim uyardım çıkar dedim insan karısını böyle kaydeder mi dedim değiştirmiyor ne yapsam bilemiyorum buyuk saygısızlık boşanayım desem boşanacak kadar buyuk bir olay değil sussam susulacak birşey değil akıl istiyorum
Benzer bişey bana da olmuştu...şaka mı diyorlar bence şaka değil gerçekşaka olmayan ne
Bence de en mantıklısı bu...onun seviyesine inmemesi lazım. Ben de aynı tavsiyeyi verdim. Hatta aramaya engellesin ki adam da ihtiyacı olduğunda ulaşamasın. Görsün kim salak.tüm mesajları okuyamadım
belki yazılmıştır ama
bence sen saygını bozma, öyle hayvan falan kaydetme
ama ben olsam
bir daha bıçak kemiğe dayanmadan asla ama asla eşimi aramam
1 kere bile aramam
çok çok çok mecbur kalmadıkça sen de arama
bu durumda kendisi de salak la evlenen avanak mı oluyorKocam beni telefonuna salak diye kaydetmiş...ben arayınca SLK çıkıyor...bu ne dedim salaksın ondan yazdıım beni kızdırıyorsun unutmayayım diye yazdım diyor...kaç kere rica ettim uyardım çıkar dedim insan karısını böyle kaydeder mi dedim değiştirmiyor ne yapsam bilemiyorum buyuk saygısızlık boşanayım desem boşanacak kadar buyuk bir olay değil sussam susulacak birşey değil akıl istiyorum
siz de aynı hareketi yapmak yerine; ona güzel bir hediye alıp verin güzel sözler söyleyin sonra o yanınızdayken onun telefonunu çaldırın yanlışlıkla oldu felan deyin. Belki sizin hediyeniz onun elindeyken "telefonunda salak arıyor" yazdığında utanır belki. Utanmıyorsa da konuşursunuz.
sende manyak diye kaydet hemde büyük harflerle !!!!!!!!Kocam beni telefonuna salak diye kaydetmiş...ben arayınca SLK çıkıyor...bu ne dedim salaksın ondan yazdıım beni kızdırıyorsun unutmayayım diye yazdım diyor...kaç kere rica ettim uyardım çıkar dedim insan karısını böyle kaydeder mi dedim değiştirmiyor ne yapsam bilemiyorum buyuk saygısızlık boşanayım desem boşanacak kadar buyuk bir olay değil sussam susulacak birşey değil akıl istiyorum
walla doğru dedin, ama belki güvendiği akıllılarda vardır onlar acaba ne diye kayıtlı ( ayy kendimi nifakçı gibi hissettimAllah başa vermesin de yarın öbür gün eşinizin başına bir iş gelse ve insanlar telefonundan size ulaşmaya çalışsa rehberden bulamayacaklar sizi. dımdızlak kalacak ortada görecek gününü o zaman kim salak kim akıllı..
iyi fikir valla canım değiştirene kadarda engeli kaldırma madem salaksın sesini de duymasınBence en güzeli engelle onu telinden! Ne sen ara, ne o arayabilsin! O SLK yazısızı asla çıkmasın ekranında.
Ben öyle yapardım. Ölürüm de aramam, aratmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?