kocamın telefonunda salak diye kayıtlıyım

tüm mesajları okuyamadım
belki yazılmıştır ama
bence sen saygını bozma, öyle hayvan falan kaydetme

ama ben olsam
bir daha bıçak kemiğe dayanmadan asla ama asla eşimi aramam
1 kere bile aramam
çok çok çok mecbur kalmadıkça sen de arama

Bence de en mantıklısı bu...onun seviyesine inmemesi lazım. Ben de aynı tavsiyeyi verdim. Hatta aramaya engellesin ki adam da ihtiyacı olduğunda ulaşamasın. Görsün kim salak.

bu durumda kendisi de salak la evlenen avanak mı oluyor

Tepkinizi koyun size ettiği lafın her ucu kendine değer eşisiniz bunun farkında olmasını sağlayın

siz de aynı hareketi yapmak yerine; ona güzel bir hediye alıp verin güzel sözler söyleyin sonra o yanınızdayken onun telefonunu çaldırın yanlışlıkla oldu felan deyin. Belki sizin hediyeniz onun elindeyken "telefonunda salak arıyor" yazdığında utanır belki. Utanmıyorsa da konuşursunuz.

bu fikir gerçek mi imalı mı? anlayamadımmmm!!!!

Eşinin telefonundan numaranı sil.
Maden seni SLK diye kaydetmiş, numaran hiç olmasın daha iyi.
Bu erkekler neden böyle oluyor anlamıyorum ya.. Bir zamanlar taparcasına seven adamlar gidiyor vurdumduymaz duygusuz adamlar geliyor. :/

Sizde onu öküz diye kaydedin... "ÖKZ"

Ben olsam degistirene kadar suratina bakmam, beni oyle kaydettigi icin pisman ederdim. Ayrica aramizdaki sevgi ve saygiyi da sorgulamaya baslardim.

neden böyle bişey yaptı kavga sonucu mu telefonuna seni salak diye kaydetti yoksa öylesine mi

Hmm benim için sorun değil ama başka biri görse şıllık anlasa cevabını sen vereceksin nasıl olsa derdim.
Bunlar hep kendi seviyeni düşürmeden karşı tarafın abuk hareketlerini bertaraf etme yöntemi.
Tohumu serptik acaba derler mi? diye düşünsün artık, yapabiliyorsa tabi.

Ama bu isimle kalmayıp genele yayılan bir sorun varsa da çözümü bitirmek olur, tek sebebi telefondaki isim kaydetme biçimi olmaz tabi size saygısı olmayan bir insanla nasıl hayat geçer ki? Bir de kızgınlığını bu şekilde gösteriyor, pff.

Diyorsunuz ki "boşansam boşanılacak kadar büyük bir şey değil"...

O halde eşinizin boşanılması gerekecek kadar saygısız biri olup olmadığını bizzat anlamasını sağlayın.

Tavrınızı kararlılıkla sürdürün, tepki gösterip küsüp sonra bir şey olmamış gibi devam etmeyin.

Örneğin sizden bir şey yapmanızı istediğinde "Bir salak bunu yapmayı becerebilir mi sence?" diyin...

Tekrar tekrar ama bunu inatlaşmak için değil hatasını anlatmak için yaptığınız belli olmalı...

Bunu sonuna kadar devam ettirirseniz ya daha da saygısız hale gelip kendini affettirmesi için daha büyük sebepler yaratacak ve köşeye sıkışacak.

Ya da sizi eski halinize döndürmek için gönlünüzü alacak.

Bu arada...

Bu yöntem ruh sağlığı yerinde insanlar için geçerlidir, psikopatlardan şiddetle sakınılmalıdır.

Eğer eşiniz ruh dünyasında ciddi dalgalanmalar yaşayan biriyse çirkinleşecek, daha kötü şeyler yaşatacaktır.

Onu en iyi siz tanıyorsunuz, mümkünse uygulayın bunu...

Sen SLK diye kayıtlıysan sen de onu ASLK diye kaydet.
Ben salaksam eğer sende asalaksın dersin.

sende manyak diye kaydet hemde büyük harflerle !!!!!!!!
ne o öyle yaaa sen onun kahve arkadaşımısın bu ne cüret !!!!!!
kendileri yontulmamışlar bide karılarına laf ederler!!! hem salaksak bizi salak eden kim o manyak kocalar işte !!!!! (dün bi arkadaşım psikiyatriye gittiğimi söyleyince bana şöyle dedi; psikoloğa gerçek deliler gitmezmiş, gerçek delilerin delirttikleri gidermiş. ayyyy ne hoş bi laf )
sen ona haddini bildir de bizimde içimiz soğusun çok snirlendim ben yaa hadsizzz!!!!!! bizide haberdar et !!!!!!

walla doğru dedin, ama belki güvendiği akıllılarda vardır onlar acaba ne diye kayıtlı ( ayy kendimi nifakçı gibi hissettim )

Bence en güzeli engelle onu telinden! Ne sen ara, ne o arayabilsin! O SLK yazısızı asla çıkmasın ekranında.
Ben öyle yapardım. Ölürüm de aramam, aratmam.
iyi fikir valla canım değiştirene kadarda engeli kaldırma madem salaksın sesini de duymasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…