kocamın telefonunda salak diye kayıtlıyım

Sende onu öküz diye kaydetsene hatta bir suru sey var o yazdiginida gormesini sagla…

ahahah ben kızdığımda eşimi . domuz , goril, öküz diye kaydediyorum barıştığımızda değiştiriyorm.

Halbuki gerizekalı diye kaydetseydi boşanma sebebi olabilirdi

GRZKL diye kaydedin ve değiştirene kadar da telefonunuzda öyle kalacağını söyleyin. Ne nahoş bir şey.

yuuhhhh demekle kalıyorum...bu hale evlilik kurumu nasıl geldi...

salak bi sevgi sözcüğü olamayacağına göre, hakaret, salak olduğunu(onun tabiriyle) onu kızdırdığını unutmamak için yaptığına göre, senden nefret ediyor,
aranızdaki sorun sadece bu olamaz bence

Ayy sorun yapmayın sizde onu asalak diye kaydedin olsun bitsin.

bir erkeğe yaptığının yanlış olduğunu anlatmanın en iyi yolu onu kendi silahıyla vurmaktır sizde onu slk diye kaydedin olsun bitsin . bikaç günde oturma odasında yatırın aklı başına gelsin

rahatsız olmana rağmen hala yapıyorsa bi problem vardır ortada. bende eşime yapıyorum kızdığmda ama eşim rahatsız olmuyor dolayısıyla ortada problem filanda kalmıyor.

BYNSZ diye kaydedin,
''düşündümde büyütülecek bişe değil, sende benim telimde farklı değilsin artık'' deyin

Bence en güzeli engelle onu telinden! Ne sen ara, ne o arayabilsin! O SLK yazısızı asla çıkmasın ekranında.
Ben öyle yapardım. Ölürüm de aramam, aratmam.

Aaaay ben olsam hayvana hakaret olur hayvan ismi demeyeyim de aptal yazardım madem öyle işte böyle...Engelleyin yaa en iyisi.

Sende onu psk diye kaydet pislik yani.

Ya basligi gorunce istemedende olsa guluverdim. Trajikomik olmus hakkaten..

Evliligin en buyuk dusmani saygisizliktir.
Esin ergen filanmi hey Allahim ya daha neler duycaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…