kocamın telefonunda salak diye kayıtlıyım

Aynen ..
Boy takintim var benim biraz o da gicikligina yaptı :))
arkadaşım kusura bakma ama çok güldüm ne acayip insanlar var yarabbim. İnsanların birbirine verdiği değer bu kadar işte.Sevmiyorsan birlikte olma birlikteysen de bari insan gibi davran demi ama

Şaka değil gercek yazınca,Konu sahibi siz misiniz diye de sormuştum şüphelendiğim için,başka bir arkadaşa benzer birşey banada olmuştu diye cevap vermiş.Bence şaka değil gerçek demiş birde.
Nolmuş kankaa

Aaaaa puhahahaaa...
Uyanık ve zeki kk hatunları...tebrikediyomm

Aaaaa puhahahaaa...
Uyanık ve zeki kk hatunları...tebrikediyomm
Arkadaşlar olayın aslını oğrenmeden eksik bilgiyle

saçma bir yorum yaptığınız için nikinizi salak olarak değiştirin diycem o da olmayacak

ben olsam kesin o telefon kırılmıştı öyle şeymi olur kıyamet kopar

Arkadaşlar olayın aslını oğrenmeden eksik bilgiyle

saçma bir yorum yaptığınız için nikinizi salak olarak değiştirin diycem o da olmayacak
En iyisi bu konu kapansın siz de rahat edersiniz,sonuçta konuyu açan kişi artık banlı,kendi konunuzdan kendi sorununuz için devam ederdiniz.

Bu konudan ayrılmayı tercih eden kazen beyin söylemi işin teknolojik boyutunu ilemem ancak yapılan dayanaksız bir suçlamadan ibaret...ip kontrolü gerekir yapılsın diyorum kazen bey gitmeyi tercih ediyor

Kazen bey'de diyor ki ıp kontrolü yapıldı, ayrıca bende ıp taraması yaptım, ıp aynı, ispat için ıpnizi burda uluorta verip deşifre edemeyiz.

Aynı yerde çalışan desek olmuyor, aynı şehir desek o da tutmuyor. Çift üyelik almışsınız kabullenin artık, siz Kazen bey'i tanımıyorsunuz, öyle iki kelama bakıp 2. üyelik diyecek adam değildir, ikinci üyelik diyorsa açık adresinize kadar bulmuştur bu kadar net.

Siz hala burda millete hakaret ediyorsunuz, Kazen bey'den özür bekliyorsunuz, neyin özürü?
Çift üyeliği alan sizsiniz, ikinci üyeliğinizi iptal edip ana üyeliğinize sadece uyarı vermekle yetindi daha ne yapsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…