Evet canım eşimden ayrıldıktan sonra eski üyeliğimi iptal ettirip yeni bir üyelik aldım.Muhtemelen o kişi ben olabilirim çünkü iş hakkında bir konu açmıştım.Ne güzel hala sohbet etmeye devam ediyoruz..Haklısınız, bu arada size birşey sormak istiyorum uzun zamandır soracaktım aslında siz buraya daha önce üyemiydiniz,eski üyeliğinizi iptal ettirdiniz galiba,eğer o kişi iseniz sizinle uzun süre eski açtığınız konuda sohbet etmiştik iş konusu idi değilseniz hakkınızı helal edin.
Evet canım,bende nickimi değiştirdim bayağı bir sohbet etmiştik,eski eşinizin iş problemi vardı neyse hakkınızda hayırlısı buymuş demekki bundan sonra daha iyi bir hayat sizi bekliyordur belki.Evet canım eşimden ayrıldıktan sonra eski üyeliğimi iptal ettirip yeni bir üyelik aldım.Muhtemelen o kişi ben olabilirim çünkü iş hakkında bir konu açmıştım.Ne güzel hala sohbet etmeye devam ediyoruz..
İnşallah canım.Bende sizi hatırladım bana moral ve akıl vermiştiniz.Allah razı olsun.Hep daha iyi olacağına dair ümidimiz var,çabamız var ama herşey nasip,kısmet.Lütfen birbirimize dua edelim.Evet canım,bende nickimi değiştirdim bayağı bir sohbet etmiştik,eski eşinizin iş problemi vardı neyse hakkınızda hayırlısı buymuş demekki bundan sonra daha iyi bir hayat sizi bekliyordur belki.
Esmanin annesi olmemis mi? Dogru mu anladim?Esmanın olayı beni iyice şok etti zaten,annem kanserden öldü dedi fakat annesi hayatta çıkmış bir kez daha şok oldum,üstelik annede biliyormuş.
Evet.Esmanin annesi olmemis mi? Dogru mu anladim?
valla o telefonu ona yedirtirdim sende ona bi lakap tak öyle kaydet hatta evdede oyle çağırrKocam beni telefonuna salak diye kaydetmiş...ben arayınca SLK çıkıyor...bu ne dedim salaksın ondan yazdıım beni kızdırıyorsun unutmayayım diye yazdım diyor...kaç kere rica ettim uyardım çıkar dedim insan karısını böyle kaydeder mi dedim değiştirmiyor ne yapsam bilemiyorum buyuk saygısızlık boşanayım desem boşanacak kadar buyuk bir olay değil sussam susulacak birşey değil akıl istiyorum
Vay beaaa Kazende dedektif gibiymiş baksana helal olsunn..Annesinin kanserden öldüğünü,teyzesi ile yaşadığının babasının başkası ile evlenip onun ile ilgilenmediğini yazıyordu.
Annesi hayattaymış,Kazen'i görmeye gitmiş ve annesi burda yazılanların hepsini biliyormuş.
Bu kızcağız geçen sene başka bir üyelik alıp ben intihar ediyorum diye konu açmıştı sonra Kazen onun olduğunu ortaya çıkarmıştı.
Son konusunda da ben lösemiyim o önemli değilde annemin okşadığı saçlarım kemoterapide dökülecek ona üzülüyorum gibi şeyler yazmıştı.
Özellikle annesi kanserden vefat eden yada yakınlarında benzer sıkıntılar yaşayanlar elbette acıları tazelendiği için ve duyguları sömürüldüğü için kızgınlar.
Ama sonuçta ortada bir hastalık var ve tedavi edilmeli.En azından tüm yalanlara rağmen eğer bu onun tedavisine vesile olacaksa ben yinede mutlu olurum.
Evet.Öylede olmalı.Bu sitede ne kadar kalabalığız ve hiç durmadan yazışıyoruz.Birileri aramızdaki ayrık otlarını temizlemeliVay beaaa Kazende dedektif gibiymiş baksana helal olsunn..
Çınku gerçek ve ozel konumu herkesle paylaştım ve hesabım adres gosteriliyor haksız yere...akasya hanım kimsenin umurunda değil ama sizin çok umrunuzda belli ki araştırmadan beni suçlayıcı şekilde neden linkimi paylaştınız o halde
BENCE MAL DİYE KAYDET EN BAŞARILISI OKocam beni telefonuna salak diye kaydetmiş...ben arayınca SLK çıkıyor...bu ne dedim salaksın ondan yazdıım beni kızdırıyorsun unutmayayım diye yazdım diyor...kaç kere rica ettim uyardım çıkar dedim insan karısını böyle kaydeder mi dedim değiştirmiyor ne yapsam bilemiyorum buyuk saygısızlık boşanayım desem boşanacak kadar buyuk bir olay değil sussam susulacak birşey değil akıl istiyorum
Güler misin, ağlar mısın..Kocam beni telefonuna salak diye kaydetmiş...ben arayınca SLK çıkıyor...bu ne dedim salaksın ondan yazdıım beni kızdırıyorsun unutmayayım diye yazdım diyor...kaç kere rica ettim uyardım çıkar dedim insan karısını böyle kaydeder mi dedim değiştirmiyor ne yapsam bilemiyorum buyuk saygısızlık boşanayım desem boşanacak kadar buyuk bir olay değil sussam susulacak birşey değil akıl istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?