kocamın telefonunda salak diye kayıtlıyım

Evet canım eşimden ayrıldıktan sonra eski üyeliğimi iptal ettirip yeni bir üyelik aldım.Muhtemelen o kişi ben olabilirim çünkü iş hakkında bir konu açmıştım.Ne güzel hala sohbet etmeye devam ediyoruz..

Evet canım,bende nickimi değiştirdim bayağı bir sohbet etmiştik,eski eşinizin iş problemi vardı neyse hakkınızda hayırlısı buymuş demekki bundan sonra daha iyi bir hayat sizi bekliyordur belki.

Evet canım,bende nickimi değiştirdim bayağı bir sohbet etmiştik,eski eşinizin iş problemi vardı neyse hakkınızda hayırlısı buymuş demekki bundan sonra daha iyi bir hayat sizi bekliyordur belki.
İnşallah canım.Bende sizi hatırladım bana moral ve akıl vermiştiniz.Allah razı olsun.Hep daha iyi olacağına dair ümidimiz var,çabamız var ama herşey nasip,kısmet.Lütfen birbirimize dua edelim.

Benimki beni cadalozz diye kaydetmis..
Arada tepem atinca yatistirmak icin yilisiyor askiimmm bitaneemmm diye sesleniyor..
Bana askimm deme diye atarlaniyorum..
Ne diyim diyor..
Telefonuna nasil kaydettiysen oyle de iste diyorum..
Bu seferde cadalozummm benimm diye uzata uzata soyluyor..

İsin utanc verici yani mustakbel gorumcem gormus..
Bu kim boyle kaydetmissin demis..
Benimkide sadece "sence" diyip gulmuss..
Vallahi dayak istiyor baska hic bir aciklamasi olamaz.

KK gün geçmiyor ki bir olaya daha şahitlik etmesin :)
2. hesabına 1. hesabından yorum yazmak da neyin nesi ya :)
Canınız mı sıkılıyor Allah aşkına
Yazdıkça batıyorsunuz lütfen buna bir dur deyin.

valla o telefonu ona yedirtirdim sende ona bi lakap tak öyle kaydet hatta evdede oyle çağırr

Vay beaaa Kazende dedektif gibiymiş baksana helal olsunn..

Konuya o kadar kesin ve kat' i bir dille "şaka değil, gerçek " yorumu yapmışsınız ki insan ister istemez konu sahibinin siz olduğunu düşünüyor.. bu olayın benzerini yaşadığınızı belirtmişsiniz ama sizin yaşamış olmanız konunun gerçek olduğunu kanıtlamaz ki.. nasıl bu kadar kesin konuştunuz çok merak ettim doğrusu. Insanlara bu kadar yüklenmeniz gereksiz. Sorunun kaynağı sizin yorumunuz çünkü.

Bu kadar strese de gerek yok gerçekler er ya da geç meydana çıkar. Kazen den kaçmaz.. sevgiler..

kızlar konu zaten iki üyelik alan biri tarafından açılmış. Kazen söyledi ıp numaraları girdikleri yerler vs aynı konu sahibi yazdı sonra bambaşka bir üye şakadır diyen üyelere şaka değil gerçek yazdı sonra sen misin konuyu açan deyince çevirdifilan ama kazen araştırdı ıp ler tutuyor bu da imkansız birşey farklı kişiler olsalar. Ayrıca 1.5 senedir salak diye kayıtlıymış kim dayanır böyle birşeye saçma.

BENCE MAL DİYE KAYDET EN BAŞARILISI O

Güler misin, ağlar mısın.. Daha neler göreceğiz acaba. Kocan kaç yaşında 13 mü ?

sende onun gıcık olduğu şeyi yaz ve umrunda olmasın ,terbiyesiz şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…