kocamın telefonunda salak diye kayıtlıyım

esmanın konularına baktım ama goremedım, kacırmısın sanırım, ne olmus, annesı hayattamıymıs? çok uzuluyordum o kıza ben.....
bu arada konu sahıbı sen de kls olarak kaydet, sorarsa esın her konuda zıttız bu konuda da oyle salak ın tersı kalas olarak kaydettım dersın..

Nasıl yani yaşayan annesini burada öldü diye mi anlattı size. Şoka girdim nasıl bir hastalıktır bu kanım donu resmen.

Evet yaşıyormuş annesi ölmemiş,esmada kanser değilmiş.

Farkında iseniz ben linki paylaşmadan önce 2. üyelik olduğu ifşa edilmişti. Tekrar tekrar söylüyorum 2. üyelik olduğunuzu ortaya ben atmadım. Benimle bir hesabınız yok.

Farkında iseniz ben linki paylaşmadan önce 2. üyelik olduğu ifşa edilmişti. Tekrar tekrar söylüyorum 2. üyelik olduğunuzu ortaya ben atmadım. Benimle bir hesabınız yok.
Site yönetimi ifşa etti zaten 2. Üyelik diye,biz üyeler ifşa edemeyiz ki zaten.

esmanın konularına baktım ama goremedım, kacırmısın sanırım, ne olmus, annesı hayattamıymıs? çok uzuluyordum o kıza ben.....
Annesinin kanserden öldüğünü,teyzesi ile yaşadığının babasının başkası ile evlenip onun ile ilgilenmediğini yazıyordu.

Annesi hayattaymış,Kazen'i görmeye gitmiş ve annesi burda yazılanların hepsini biliyormuş.

Bu kızcağız geçen sene başka bir üyelik alıp ben intihar ediyorum diye konu açmıştı sonra Kazen onun olduğunu ortaya çıkarmıştı.

Son konusunda da ben lösemiyim o önemli değilde annemin okşadığı saçlarım kemoterapide dökülecek ona üzülüyorum gibi şeyler yazmıştı.

Özellikle annesi kanserden vefat eden yada yakınlarında benzer sıkıntılar yaşayanlar elbette acıları tazelendiği için ve duyguları sömürüldüğü için kızgınlar.

Ama sonuçta ortada bir hastalık var ve tedavi edilmeli.En azından tüm yalanlara rağmen eğer bu onun tedavisine vesile olacaksa ben yinede mutlu olurum.

soktayım suan, nasıl ogrenıldı bu? kendımı ıtıraf ettı?son konusunu goremıyorum.
Bitane küçük kız vardı teyzesiyle kalıyordu annesi öldükten sonra okulu falan şikayet ediyordu en son kanserim diye konu açmıştı o mu bu.
Şuan da kendimi dedikoducular gibi hissettim ama çok şaşırdım valla

soktayım suan, nasıl ogrenıldı bu? kendımı ıtıraf ettı?son konusunu goremıyorum.
Kazen bey,son konusunda yazdı annesi ile görüşmüş esmanın ama son konusunu göremiyorum kaldırıldı galiba

Evet o.

evet o, ınan her konusunu okudugumda gozlerım kıpkırmızı oluyordu, nasıl uzuluyordum kızın halıne, kendı lıse yıllarımı hatırlatıyordu bana, neyse kendı adıma yalan olmasına sevındım, belli ki bı rahatsızlıgı var.

Allah şifa versin. Ailesine de sabır diliyorum.

Ben hele geçen hafta okudum öyle üzüldüm ki ama eski konularını okumaya başlayınca annesinin kanserden ölümü en çok korktuğu şeyin kanser olması ve sonun da kanserim diye konu açması biraz tuhaf buldum ya gerçekse düşüncesiyle çok kötü olmuştum. O kadar insanı kandırdı hasta ruhlu çok sinir oldum ya.

onun tum konularını bılıyorum, ve ınanılmaz uzuluyordum.. ne dıyecegımı bılemedım..

Bu arada madem site yönetimi konuyu kaldırmış ki bence de doğru olan bu yani bende üyenin içinde bulunduğu durum ve yaşı neden ile herkese açık bir ortamda konuşulmasa daha iyi olur demiştim ve kendi sözümü doğrulamak için artık bu konuda yazmamalıyım diye karar verdim.Yönetimin kapattığı bir konuyu biz devam ettirmeyelim bence...

Haklısınız, bu arada size birşey sormak istiyorum uzun zamandır soracaktım aslında siz buraya daha önce üyemiydiniz,eski üyeliğinizi iptal ettirdiniz galiba,eğer o kişi iseniz sizinle uzun süre eski açtığınız konuda sohbet etmiştik iş konusu idi değilseniz hakkınızı helal edin.

KOCAMDA bir dönem beni GARDİYAN diye kaydetmişti tele
bende onu öle olmaz böle olur diye,HÜKÜMSÜZ diye kaydetmiştim bozuldu tabi
ogünden sonra yapmadı

sende kocanı öküzün önde gideni diye kaydet ..bakalım nolacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…