- 29 Mayıs 2013
- 1.528
- 677
- 123
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
Ergenligi bitmemis.Evet basliktan da anlaşıldığı üzere televizyonda cinsel bir sahne veya iç camasirli bir bayan çıkınca kocamin bundan etkilendiğini görüyorum.Kiyafetinin üzerinden anliyorum ne demeye çalıştığımı anlamissinizdir.5 aylik evliyiz düzenli bir cinsel hayatımız da var.Acaba erkeklerin doğasına göre normal mi bu?Yaşım 25 esimin 29.
olabilir hormonlar adam aklına getrmek istemese bile olabilir bazen kontrol edemiyorlarEvet basliktan da anlaşıldığı üzere televizyonda cinsel bir sahne veya iç camasirli bir bayan çıkınca kocamin bundan etkilendiğini görüyorum.Kiyafetinin üzerinden anliyorum ne demeye çalıştığımı anlamissinizdir.5 aylik evliyiz düzenli bir cinsel hayatımız da var.Acaba erkeklerin doğasına göre normal mi bu?Yaşım 25 esimin 29.
Kizlar ic camasirli dediysem mesela erotik dans ediyor o camasirla veya sevisme sahnesi o gibi sahnelerde bugun 3.oldu fark ettiğim Oyuzden yazdim
Kizlar ic camasirli dediysem mesela erotik dans ediyor o camasirla veya sevisme sahnesi o gibi sahnelerde bugun 3.oldu fark ettiğim Oyuzden yazdim
Yok canim okadar degil ic camasirli o sekil sahne cikinca.Biz beraber cok film izleriz birkac kez o gibi sahnelerde farkettimÖyle sahnelerde ben bile etkileniyorum ama düz ic çamaşırı vs ise sıkıntı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?