Kocamın televizyonlardaki kadinlardan etkilenmesi

Bende yeni yabancı diziye başladım. Her bölümde mi sevişme sahnesi olur be arkadaş insanin içi tuhaf oluyo

3 tane cocukluk arkadaşım var erkek, 16 senedir arkadasiz, 4.5 senelik iliskim var henuz boyle bi durumla karsilasmadim. Tuhaf geldi bana.

Sürpriz! Eşiniz erkek!
Ne var bunda yahu... Evlendiniz diye artık bir tek size mi tepki verecek adamın vücudu. Kalkar da o kadınları gerçek hayatta bulmaya falan çalışırsa dert edin bunu. Ne var ki yani, siz de erkek oyunculardan etkilenmez misiniz? Güzel bir öpüşme sahnesi olsa etkilenmiyor musunuz?

Arkadaslarin yazdigi gibi ergenlikte gorulen seyler bunlar farkedilir derecede etkilenmesi sikintili bir durum

Sorun erkekliğini test etmekte filan değil adamın her gördüğü sahneden etkilenmesi. Bir kere olsa neyse dersin ama her seferinde oluyorsa adamda sıkıntı vardır marjinal görüşlerde olmaya gerek yok :)

Sorun erkekliğini test etmekte filan değil adamın her gördüğü sahneden etkilenmesi. Bir kere olsa neyse dersin ama her seferinde oluyorsa adamda sıkıntı vardır marjinal görüşlerde olmaya gerek yok :)
Ama normal sahnelerde değil gerçekten seksi olan sahnelerde öyle oluyor diyor. Her iç çamaşırlı kadını gördüğünde olmuyormuş yani. Ben öyle anladım. Sizin anladığınız gibiyse adamın sokakta yürüyememesi lazım kan basıncındaki değişip durmadan dolayı :) Herhalde öyle değildir. Öyleyse sorun vardır.

Seksi sahnelerde oluyomuş niye normal diziöpüşmelerinde oluyomuş gibi bi tepki veriyosunuz ki erkek yani normalbence her erkek seksi bi sahne gördüğünde etkilenir

Dışarda özellikle avmlerde fazlasıyla bu tarz afişler mevcut, sokaklarda billboardlarda dahil...

Bu adam sokakta da çadır kurulu geziyor o halde...

Elbette etkilenir ama görür görmez çadır kurmak farklı bir olay... Ergen gibi...
Ya açık açık anlatıcak hali yok ya hemende olmuyodur heralde e yabancı film ve dizilerdeki sevişme sahneleride pek bi hatrı sayılır yani ben geçende jennefer lopezin bi filmini izledim yok artık dedim yani bu yüzdrn bana normal geldi

Normal falan degil yahu. kk da herseye normal deniyor arkadas.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…