Kocamın televizyonlardaki kadinlardan etkilenmesi

Bugün 3. Farkedişim demiş. Ada'm bildiğin azman

Kizlar ic camasir dediysem ic camasirli kadin görünce demiyorum mesela ic camasirli bayan erotik bir dans yapiyor o türlü diyorum.Tabii ki her ic camasirli kadina her normal bir sevisme sahnesine değil:)

Kizlar ic camasir dediysem ic camasirli kadin görünce demiyorum mesela ic camasirli bayan erotik bir dans yapiyor o türlü diyorum.Tabii ki her ic camasirli kadina her normal bir sevisme sahnesine değil:)

Esinizle izlemeyinno zaman o sahnelerinnoldugu filmleri. Ya da oturup konusun bu ne bu kadar böyle diye

Cahilliğime verin de filmlerle pek alakam yok bilmiyorum erotik dans içeren bu filmleri nerden buluyorsunuz tvde çıkmıyor heralde demi
Film mi satın alıyorsunuz
Esinizle de konusun rahatsiz oldugunuzu bence evlilikte her şey konuşulmalı içinizde tutmayın.

Allahım çok soğutucu bir durum. Kocanız nur topu gibi bir ergen. Ay en sevmediğim iğrenç gergin bi durum ya.

Ben daha eşimle nişanliyken falan bana göre aldatmanın sadece gidip bir bayanla yatmak olmadıgını görüp begenip arzulayip ereksiyon olmasının da çok incitici olduğunu çok çok kiskanc oldugumu falan söylemiştim yani bunları kaldirabilirsen evlen diye. Dısar da cok açık giyinen biri olur gözü kayar bir kez ufaktan bir şey demem ama göz kaydıktan sonra bakması kavga demek. Eşim hiçbir zaman ne dışarda ne tv ne sinema ereksiyon olmadı yani baktı ki çok cinsel içerikli rahatsız olup kafasını çevirir sorun olmasın ne olur ne olmaz diye. Yani hayat arkadaşın o senin rahatsız oldugü şeyleri çok rahat söylemeli bir karı koca birbirlerine. Bu kadar sıklaştıysa git konuş bence

Spartakus izlerken oluyorsa normal, game of thrones izlerken degil mi demeliyiz?
Eger ayni sahneyi izlerken siz de tahrik oluyorsaniz normal oldugunu dusunebilirsiniz.

Tv normal de oyle sevisme yada ic camasirli dans eden kizlar cikmiyo ki.
Hani o tarz filmler izliyosaniz bilmem ams etkilenmesi normal degil mi.

Arkadaslar her haftasonu film izleme günümüz vardir genelde yüksek puanli filmleri acar izleriz hani korku gerilim türü ama içinde çıkabiliyor o tür sahneler onu da izlemeden bilemeyiz ki.

Arkadaslar her haftasonu film izleme günümüz vardir genelde yüksek puanli filmleri acar izleriz hani korku gerilim türü ama içinde çıkabiliyor o tür sahneler onu da izlemeden bilemeyiz ki.
Film ya da dizi izlemeyin bundan sonra sizde

Olabilir neden olmasin. O an yanında sen varsın bir sahne görür beyin işleve geçer. Kadinlae tahrik olduğunda belli olmuyor dışardan adamin belli oluyor diye suçu ne?
Önemli olan bunu dışarıda bir kadini gordugunde yasiyor mu? Yani her alakasiz ortamda oluyor mu? Allah korusun içte bir sapıklık olur aile bireylerinse kadinlara da olusur bunlar varsa is baska. Yoksa siz yanınızda film izlerken sahneden etkilenmesi dogal.

Ee filmi durdurup size yöneliyor mu bari?
Sizinleyken etkileniyorsa gidişat budur.
Ama filme devam ediyorsa değşük.

Bence şakayla karışık laf sokup, dalga geçin ergen kocacım benim diye.. Verdiği tepkiye göre niyetini çok net okuyabilirsiniz diye düşünüyorum eşinizi gerçekten iyi tanıyorsanız.

Ben olsam ereksiyon halinde yakaladığımda cimcikler kahkahayı basardım utandığıyla kalırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…