- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 35
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
Ben bu duruma normal diyenlere kesinlikle katılmıyorum evli bir erkek nasıl tv de gördüklerinden etkilenebilir ben bunu sadece sizin eşiniz için söylemiyorum lütfen yanlış anlamayın.tv de oyle bir sahne olduğunda ben esimin o sahneyi izlemesine izin vermiyorum izleyemez çünkü ihtiyacı yok ben Allahtan korkan biriyim kendim de izlemem eşimin de oyle iğrenç sahneleri izlemesine izin vermem kıskanirim izlese aklından neler geçecek bakalım ne gerek var hiç normal bir durum degil
Evet basliktan da anlaşıldığı üzere televizyonda cinsel bir sahne veya iç camasirli bir bayanin erotik dansi gibi sahneler çıkınca kocamin bundan etkilendiğini görüyorum.Kiyafetinin üzerinden anliyorum ne demeye çalıştığımı anlamissinizdir.Tam etkilenme değil ama orta seviyede bir sertlesme olduğunu farkediyorum.5 aylik evliyiz düzenli bir cinsel hayatımız da var.Acaba erkeklerin doğasına göre normal mi bu?Yaşım 25 esimin 29.(
Kizlar ic camasirli dediysem mesela erotik dans ediyor o camasirla veya sevisme sahnesi o gibi sahnelerde bugun 3.oldu fark ettiğim)
Az
Şu kocam sadece benden etkilenir diyenlere gülüyorum sadece.Aşk ve cinsellik farkli şeyler.Tabii ki sevdiginle olunca daha bir güzel ama evlenen adamlarin sadece eşlerinden etkilendiği durumu bence saçmalık ötesi.Siz farketmiyorsunuzdur.Karşısında erotik dans yapan bir bayan gördüğünde etkilenmemesi normal değil zaten.Bu aciklamayi da esimin etkilenmesini abazanliga kadar vuranlar için söylüyorum.
Simdi sirayla butun cinsellik iceren konulara yazarsiniz.Bundan daha iyisi ne olabilir Ne güzel Hareketleniyor,istekleniyor,Senden de buna cevap vermek kalıyor,artık.
Şu kocam sadece benden etkilenir diyenlere gülüyorum sadece.Aşk ve cinsellik farkli şeyler.Tabii ki sevdiginle olunca daha bir güzel ama evlenen adamlarin sadece eşlerinden etkilendiği durumu bence saçmalık ötesi.Siz farketmiyorsunuzdur.Karşısında erotik dans yapan bir bayan gördüğünde etkilenmemesi normal değil zaten.Bu aciklamayi da esimin etkilenmesini abazanliga kadar vuranlar için söylüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?