- 9 Kasım 2013
- 4.368
- 4.371
- 198
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
"Türk" kelimesi büyük harfle yazılır.Söz konusu türk erkegi olunca anca gosteriste islev... Neyse susuyorum o ne oyle
"Türk" kelimesi büyük harfle yazılır.
Yooo. "Türk Erkegi" diye bir ifade kullanarak bizim babalarımızı, kardeşlerimizi, eşlerimizi gömecek kadar entellektüel bir kişiliğe yakıştıramadım sadece.Iyi de ben de rus degilim zatenklavye noktadan sonra buyuk harf yaziyor aslinda bunu da aciklamak zorunda degilim ya neyse. Konuyla alakasi ne ? Yorum yazmak icin gelip polemik olusturmaya calisan tayfa mi yoksa yinee
Yooo. "Türk Erkegi" diye bir ifade kullanarak bizim babalarımızı, kardeşlerimizi, eşlerimizi gömecek kadar entellektüel bir kişiliğe yakıştıramadım sadece.
Ayyy... Ne olur olsun ya! Neslimiz senden yürümezse halimiz nice olur?Hoslanmiyorum erkeklerimizin yeni jenerasyonundan. Baba dede diye bir ifade yok ki bu da sahsi fikrimdir. Eşim.Türk erkeği değil inşallah olmaz da amin :) Iyi gunler
Ayyy... Ne olur olsun ya! Neslimiz senden yürümezse halimiz nice olur?
Kizlar ic camasir dediysem ic camasirli kadin görünce demiyorum mesela ic camasirli bayan erotik bir dans yapiyor o türlü diyorum.Tabii ki her ic camasirli kadina her normal bir sevisme sahnesine değil:)
Bimukabele tatlım.Ayyy... Ne olur olsun ya! Neslimiz senden yürümezse halimiz nice olur?
Kizlar şakayla karışık söyledim sen etkileniyorsun sanirim bu tür sahnelerden dedim o da bazilarinda dedi.Yani etkileniyor dediysem tam ereksiyon degil de hafiften bir sertlesme seklinde :) kizlar her ic camasiri giyenden degil tabii ki yanlış anladınız sanırım.Film izlemeyin diyorsunuz da o mümkün mü sizce?Ben çok fazla kafaya takarak sormadim sadece erkeklerin doğası mi var mi bu duruma benzer yaşayan ya da fikirlerinizi almak amaciyla.Insan nasil bir sahneyle karşılaşacağını bilemiyor ki :)
Ben olsam ereksiyon halinde yakaladığımda cimcikler kahkahayı basardım utandığıyla kalırdı.
Baska kadinlardan etkilendigi için mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?