Kocamın televizyonlardaki kadinlardan etkilenmesi

"Türk" kelimesi büyük harfle yazılır.

Iyi de ben de rus degilim zaten klavye noktadan sonra buyuk harf yaziyor aslinda bunu da aciklamak zorunda degilim ya neyse. Konuyla alakasi ne ? Yorum yazmak icin gelip polemik olusturmaya calisan tayfa mi yoksa yinee

Iyi de ben de rus degilim zaten klavye noktadan sonra buyuk harf yaziyor aslinda bunu da aciklamak zorunda degilim ya neyse. Konuyla alakasi ne ? Yorum yazmak icin gelip polemik olusturmaya calisan tayfa mi yoksa yinee
Yooo. "Türk Erkegi" diye bir ifade kullanarak bizim babalarımızı, kardeşlerimizi, eşlerimizi gömecek kadar entellektüel bir kişiliğe yakıştıramadım sadece.

Yooo. "Türk Erkegi" diye bir ifade kullanarak bizim babalarımızı, kardeşlerimizi, eşlerimizi gömecek kadar entellektüel bir kişiliğe yakıştıramadım sadece.

Hoslanmiyorum erkeklerimizin yeni jenerasyonundan. Baba dede diye bir ifade yok ki bu da sahsi fikrimdir. Eşim.Türk erkeği değil inşallah olmaz da amin :) Iyi gunler

Kizlar ic camasir dediysem ic camasirli kadin görünce demiyorum mesela ic camasirli bayan erotik bir dans yapiyor o türlü diyorum.Tabii ki her ic camasirli kadina her normal bir sevisme sahnesine değil:)

Eh bu da eşinin normal bir erkek olduğunun göstergesi. Takılmayın böyle şeylere Allah aşkına, ne filmler ne sahneler var görünce biz kadınlar bile etkileniyoruz. Sen konuyu açınca millet eşini sokaktaki resimlere bile hallenen ergen ilan etmiş, adam kk üyeliğini fark etse kendisinden nefret eder:))) abartmayın böyle şeyleri yaw:)))

Kizlar şakayla karışık söyledim sen etkileniyorsun sanirim bu tür sahnelerden dedim o da bazilarinda dedi.Yani etkileniyor dediysem tam ereksiyon degil de hafiften bir sertlesme seklinde :) kizlar her ic camasiri giyenden degil tabii ki yanlış anladınız sanırım.Film izlemeyin diyorsunuz da o mümkün mü sizce?Ben çok fazla kafaya takarak sormadim sadece erkeklerin doğası mi var mi bu duruma benzer yaşayan ya da fikirlerinizi almak amaciyla.Insan nasil bir sahneyle karşılaşacağını bilemiyor ki :)

Bence dürüst olması kötü niyetli olmadığının göstergesi. Siz de takmayın kafanıza daha fazla. Huzurunuzu bozmayın.

Yani ne açıdan normalliği soruyorsunuz? Hormonal olarak soruyorsanız sıkıntı olabilir ancak dışarıda yaşadığı hayatı etkileyecek düzeyde ise. Yoksa gururunuzu zedeliyorsa çekin kenara açık açık konuşun derim

Yani ne açıdan normalliği soruyorsunuz? Hormonal olarak soruyorsanız sıkıntı olabilir ancak dışarıda yaşadığı hayatı etkileyecek düzeyde ise. Yoksa gururunuzu zedeliyorsa çekin kenara açık açık konuşun derim

Baska kadinlardan etkilendigi için mi

Tabiki de hayır. Hiç bir zaman öyle rahat bir kadın olmadım. Film izlerken erotik bir sahne sonucu böyle birşey yaşasam (ki hiç başıma gelmedi) başka kadınlardan mı etkileniyorsun sen diye ortalığı birbirine asla katmam.

Herşeyden önce kendimi böyle bir durumun içine düşürmem çünkü özgüveni yüksek bir kadınım. Espriyle karışık dolaylı yoldan herşeyin farkında olduğumu hissettiririm o da zaten bunu anlar ve bir daha asla böyle birşey tekrarlanmaz.

Ya adamlar cidden oralarına söz geciremiyorlar.... Cem Yılmaz boşuna o organlarina ithafen beyni yok fikri var dememis....

Yahu hadi adamın ki uçuşa geçti de,sen de özellikle film arasında uçuş var mı die adamınkine mi bakıyosun? Sen de pek masum deilsin hani konu sahibem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…