- 5 Ocak 2017
- 22
- 24
- 3
- 30
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
Evet basliktan da anlaşıldığı üzere televizyonda cinsel bir sahne veya iç camasirli bir bayanin erotik dansi gibi sahneler çıkınca kocamin bundan etkilendiğini görüyorum.Kiyafetinin üzerinden anliyorum ne demeye çalıştığımı anlamissinizdir.Tam etkilenme değil ama orta seviyede bir sertlesme olduğunu farkediyorum.5 aylik evliyiz düzenli bir cinsel hayatımız da var.Acaba erkeklerin doğasına göre normal mi bu?Yaşım 25 esimin 29.(
Kizlar ic camasirli dediysem mesela erotik dans ediyor o camasirla veya sevisme sahnesi o gibi sahnelerde bugun 3.oldu fark ettiğim)
Az
Gözüne denk gelmiş demek :/ görülmeyecek gibi değilmis.Yahu hadi adamın ki uçuşa geçti de,sen de özellikle film arasında uçuş var mı die adamınkine mi bakıyosun?Sen de pek masum deilsin hani konu sahibem
Ne izliyorsunuz ki 3.oldu farkettinizEvet basliktan da anlaşıldığı üzere televizyonda cinsel bir sahne veya iç camasirli bir bayanin erotik dansi gibi sahneler çıkınca kocamin bundan etkilendiğini görüyorum.Kiyafetinin üzerinden anliyorum ne demeye çalıştığımı anlamissinizdir.Tam etkilenme değil ama orta seviyede bir sertlesme olduğunu farkediyorum.5 aylik evliyiz düzenli bir cinsel hayatımız da var.Acaba erkeklerin doğasına göre normal mi bu?Yaşım 25 esimin 29.(
Kizlar ic camasirli dediysem mesela erotik dans ediyor o camasirla veya sevisme sahnesi o gibi sahnelerde bugun 3.oldu fark ettiğim)
Az
Şimdi dediklerim bilmiyorum garip olur mu olmaz mı yorumları okumadım kızlar ne demiş vs vs.Evet basliktan da anlaşıldığı üzere televizyonda cinsel bir sahne veya iç camasirli bir bayanin erotik dansi gibi sahneler çıkınca kocamin bundan etkilendiğini görüyorum.Kiyafetinin üzerinden anliyorum ne demeye çalıştığımı anlamissinizdir.Tam etkilenme değil ama orta seviyede bir sertlesme olduğunu farkediyorum.5 aylik evliyiz düzenli bir cinsel hayatımız da var.Acaba erkeklerin doğasına göre normal mi bu?Yaşım 25 esimin 29.(
Az
Evet basliktan da anlaşıldığı üzere televizyonda cinsel bir sahne veya iç camasirli bir bayanin erotik dansi gibi sahneler çıkınca kocamin bundan etkilendiğini görüyorum.Kiyafetinin üzerinden anliyorum ne demeye çalıştığımı anlamissinizdir.Tam etkilenme değil ama orta seviyede bir sertlesme olduğunu farkediyorum.5 aylik evliyiz düzenli bir cinsel hayatımız da var.Acaba erkeklerin doğasına göre normal mi bu?Yaşım 25 esimin 29.(
Az
Kızlar ben çare aramıyorum ki televizyonu kapat,eşinin gözünü kapat falan yazmışsınız da.Sadece ne kadar normal veya böyle şeylerle karşılaşan var mı diye merak ettim sordum.Dışarda mini etek giyen görse ne olacak falan yazmışsınız.Mini etek görünce etkileniyor da demedim arkadaşlar okadar abazanlik fazla tabii ki.Sadece iç camasiriyla erotik dans eden veya abartılı sevişme sahnesinde dedim.Öyle filmleri nereden buluyorsunuz yazanlarin film kültürünün olmadığını düşünüyorum.Çoğu dünyaca ünlü çok iyi filmler de bile bu tür sahneler olabiliyor.Karşına ne tür sahne çıkacağını bilemiyorsun ki.
Eşinin penisini mi kontrol ediyorsun yazanlara evet diyorum. :) Çünkü etkilenip etkilenmediğini merak ettim.Yani her açık giyinimli kadinlar da etkileniyor demiyorum.
Bacım anlayana durumu olmus acık : )))genelde bu tarz filmlerden ,sahnelerden etkilenmeyen erkek yok.bence bunu kendi lehine cevir...meselaaa hangi tarz kadınlar hangi tarz giyimler onu etkiliyor anlamışssındır ona göre eşine yanaş derim...he sen dersen ki ayy ben ne yanaşıcam oldu başka derdim yoktu dersen,derdi veren allah dermanı da vermiş de sen göremiyorsun der sıvışırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?