Kocamın Tribi

Yani adamın tek sinir eden huyu buysa gerçekten abartıyorsun.
Bu değil sadece yatakta sofrada wc de elinden telefon tablet düşmüyor.Uyurken TV izleyerek uyuyor bende uyuyamadığım için diğer odaya gidip yatıyorum.Ben yeteri kadar ona anlayışlı davranıyorum.Esim iş için seyahatlere gidiyor rahat yatdin TV izlesin diye kendi rahatligimdan vazgeçip odayı ona bırakıyorum.Tv olayı olmasa bile aşırı derecede horluyor zaten hiç uyunmuyor.Buradan bunları anlatınca ne var sanki bunlarda sorun mu diyor insan yaşayınca böyle durumları çok farklı oluyor.

Erkekler genel olarak böyle şeylere dikkat etmiyor gerçekten ben de çok rahatsız oluyorum. Mesela kapı kolunun ıslak olması beni inanılmaz rahatsız eder elini yıkamış olabilirsin ıslaklığına dokunmak hoş değil ki niye kurulamıyorsun elini? Her yeri nasıl ıslatıyor ya. Hadi lavabonun kenarlarını anlarım da yere kadar ıslatmak için duş alıyor olması lazım :) Bu takıntılı biri olduğunuzu göstermez bence dikkat etse sorun da olmayacak.

Bu değil sadece yatakta sofrada wc de elinden telefon tablet düşmüyor.Uyurken TV izleyerek uyuyor bende uyuyamadığım için diğer odaya gidip yatıyorum.Ben yeteri kadar ona anlayışlı davranıyorum.Esim iş için seyahatlere gidiyor rahat yatdin TV izlesin diye kendi rahatligimdan vazgeçip odayı ona bırakıyorum.Tv olayı olmasa bile aşırı derecede horluyor zaten hiç uyunmuyor.Buradan bunları anlatınca ne var sanki bunlarda sorun mu diyor insan yaşayınca böyle durumları çok farklı oluyor.

Evet şimdi tek tek sayınca gerçekten birleşince insani üzen davranışlar.
O anda değilde mesela daha sonra sakin bi anda konuşsan?

Bana çok yorucu geldiniz insan evde rahat edemeyecekse nerde edecek . Of şurayı şöyle yapma bunu tutma onu akıtma ev yani bu içinde yaşayan olunca kirlenir
Tabiki de ev bu herşey olur.Ama yaşadığın ortami da düzenli tutmak önemli iki farklı huylarda farklı kişiliklere yaşıyor insan.onemli olan her iki tarafında rahatsızlık veren duruma saygı duyması.Esim TV izlemeden uyuyamiyor bende TV sesinden uyuyamıyorum. o rahat uyusun diye diğer odaya gidip yatıyorum.Elinden telefon tablet hiç düşmüyor sofrada koltukta wc de.Daha ne kadar rahat ettirebilirim ki

Merhabalar Arkadaşlar
Eşimle geçen hafta tartıştık.Ellerini yıkarken yerler su oluyor bende bazen terliksiz basınca huylaniyorum.Bir kaç kez güzellikle söyledim.En sonunda artık söylenmeye başladım.Kedimiz var aşağı odada yattığı için sese gelmesin diye b bir an önce elimi yıkayım dedim lavaboya gittiğimde yerler suydu ben de söylenmeye başladım .sonra eşim geldi arkamdan birden ne bu kadar söyleniyorsun dedi Yeter artık dedi tartişmaya başladık o günden beri bana trip atıyor. Evde rahat yok. Yeter artık Her hareketim den bir şey buluyorsun ben pismiyim bahanemi arıyorsun.Ben sana hazırlanıp gelmişim(O akşam birlikte olacaktık )Ben ona rağmen sakince davrandım.Eşim seyahatlere gidiyor iş için yine gittiğinde ben aradım onu soğuk bir şekilde konuştu hep bu gün geldi yine tavırlı.Her tartismamiz da beni sorunlu buluyor sen bı piskolaga git diye.Biz birbirimizi seviyoruz Eşim iyi biridir gulet yüzlü sevecen Ama işte en ufak şeylerde trip atıyor.
Elalem ne pislik kocalarla ugraşiyor canım çozumde bulamiyor.Bir iki damla sudan birşey olmaz yani bunun içinde olay çikmasin.Erkekler kadinlar gibi dikkatli degil bu konularda bence abartilacak birşey yok ortada herkes mukemmel dikkatli olucak diye birsey yokki olamiyorlar zaten.

Tabiki de ev bu herşey olur.Ama yaşadığın ortami da düzenli tutmak önemli iki farklı huylarda farklı kişiliklere yaşıyor insan.onemli olan her iki tarafında rahatsızlık veren duruma saygı duyması.Esim TV izlemeden uyuyamiyor bende TV sesinden uyuyamıyorum. o rahat uyusun diye diğer odaya gidip yatıyorum.Elinden telefon tablet hiç düşmüyor sofrada koltukta wc de.Daha ne kadar rahat ettirebilirim ki
Telefon bağımlılığı ayrı birşey siz konunuzda her hareketimden birşey buluyorsin ben pismiyim dedi yazmışsınız. Burdan anladığım adam evde diken üstünde .sanki evde ergen bir oğlan ve birde her şeyi temiz tutmaya çalışan anne var gibi olmuş. Acaba sıkıntı bundan kaynaklanıyor olabilir mi?

Erkekler genel olarak böyle şeylere dikkat etmiyor gerçekten ben de çok rahatsız oluyorum. Mesela kapı kolunun ıslak olması beni inanılmaz rahatsız eder elini yıkamış olabilirsin ıslaklığına dokunmak hoş değil ki niye kurulamıyorsun elini? Her yeri nasıl ıslatıyor ya. Hadi lavabonun kenarlarını anlarım da yere kadar ıslatmak için duş alıyor olması lazım :) Bu takıntılı biri olduğunuzu göstermez bence dikkat etse sorun da olmayacak.
Aynen nasil ki kadınlar dikkat ediyor.Bir erkek sürekli karısının saçını lavaboda görmesi gibi bu durum da çok nadirdir benim birşeyleri gözden kaçırdıgim ama benim yaptığımı asla kabul etmez sürekli yapsam.

Elalem ne pislik kocalarla ugraşiyor canım çozumde bulamiyor.Bir iki damla sudan birşey olmaz yani bunun içinde olay çikmasin.Erkekler kadinlar gibi dikkatli degil bu konularda bence abartilacak birşey yok ortada herkes mukemmel dikkatli olucak diye birsey yokki olamiyorlar zaten.
Eşim Allaha şükür pis biri değil sadece durumu inada bindirmesi beni gerdi

Telefon bağımlılığı ayrı birşey siz konunuzda her hareketimden birşey buluyorsin ben pismiyim dedi yazmışsınız. Burdan anladığım adam evde diken üstünde .sanki evde ergen bir oğlan ve birde her şeyi temiz tutmaya çalışan anne var gibi olmuş. Acaba sıkıntı bundan kaynaklanıyor olabilir mi?
Benim niyetim onun her hareketini sorgulamak kontrol altina almak değil biraz daha dikkatli olması .Esimde evde yemek yaparken kokuya tepki gosteriyor ben her yeri havalandiriyorum hemen koku çok almasın diye yerleri siliyorum onun bu rahatsızlığa ben saygı duyup ona göre müdahale ediyorum.

Valla suya bile taktığınıza göre normal bir insan eşiniz. Bi de benimki gibi biri denk gelse 🥹 her yeri leş gibi yapıp tek bir iş yapmayan adam yerde su damlası var desem güler artık herhalde o kadar devede kulak bile olamayan bir konu benim için 😔

Evet şimdi tek tek sayınca gerçekten birleşince insani üzen davranışlar.
O anda değilde mesela daha sonra sakin bi anda konuşsan?
Sakın zamanlarda da söyledim ,nedense beni anlamıyor.dediğim eşime anlamsız geliyor orası banyo islanacak ne var ki diye düşünüyor.O zaman yerlere paspas sermenin bir anlami yok .

Valla tam olarak bende çözemiyorum nasıl ıslattiginı lavabo geniş musluk sağlam herşey normal
Sizin eş iyiymiş yine. Benim kayınpeder banyodan çıktığında yeri bırakın, duvarlardan aşağı sular akıyor, ayna zaten tepeden aşağı su. Gerçekten şaka gibi. Ne oluyor da o banyo Düden şelalesine dönüyor hiç anlayamadım.

Merhabalar Arkadaşlar
Eşimle geçen hafta tartıştık.Ellerini yıkarken yerler su oluyor bende bazen terliksiz basınca huylaniyorum.Bir kaç kez güzellikle söyledim.En sonunda artık söylenmeye başladım.Kedimiz var aşağı odada yattığı için sese gelmesin diye b bir an önce elimi yıkayım dedim lavaboya gittiğimde yerler suydu ben de söylenmeye başladım .sonra eşim geldi arkamdan birden ne bu kadar söyleniyorsun dedi Yeter artık dedi tartişmaya başladık o günden beri bana trip atıyor. Evde rahat yok. Yeter artık Her hareketim den bir şey buluyorsun ben pismiyim bahanemi arıyorsun.Ben sana hazırlanıp gelmişim(O akşam birlikte olacaktık )Ben ona rağmen sakince davrandım.Eşim seyahatlere gidiyor iş için yine gittiğinde ben aradım onu soğuk bir şekilde konuştu hep bu gün geldi yine tavırlı.Her tartismamiz da beni sorunlu buluyor sen bı piskolaga git diye.Biz birbirimizi seviyoruz Eşim iyi biridir gulet yüzlü sevecen Ama işte en ufak şeylerde trip atıyor.
Çok da ufak değil ya adam haklı. Ben de sinir oluyorum takıntılı bir şekilde bık bik bık tepemde söylenenlere. banyo bu takıntılı olmayın bu kadar banyo da ıslak oluversin iki damla terliksiz girmeyin banyoya siz de. Hayatı kendinize zorlastiriyorsunuz ya vallahi billahi o kadar uzun yaşamayacagiz. sal gitsin biraz bir depreme , bir virüse bakıyor hayat.

Merhabalar Arkadaşlar
Bir kaç kere banyo temizligini ona yaptır, sonra dikkat eder

Eğer pis su değilse çok da problem etmeyin bence. Maalesef erkekler bazı konularda daha özensiz olabiliyorlar. Evin düzenini siz sağlıyor olsanız da eşiniz de o evde yaşıyor. Muhtemelen annesinin evinde çok daha rahattı. Bu yüzden onlara da sorumluluklar verilmeli. O zaman daha iyi anlıyorlar neden kızdığımızı. Birden tepki verince de daha fazla savunmaya geçiyorlar. Mesela benim ennn nefret ettiğim şey lavabonun içinde saç teli, sakal teli, kaş ne bileyim ufacık bir tüy bile olsa onu orda görmek. Evliliğimizin başlarında çok kavga ettik bu konu yüzünden. Ne var yaa elinle suyu tut gider niye bağırıyorsun deyip işin içinden çıkardın. Bir gün yine sakal gördüm lavabonun içinde. Küçüktü ama olsun gördüm sonuç olarak. O kadar bıkmış hissettim ki kendimi. Kavga etmeye mecalim olmadığı için yanına gidip hayatım gerçekten midem bulanıyor görmek istemiyorum neden beni anlamıyorsun biliyorum kötü niyetle yapmıyorsun belki dikkatini bile çekmiyor ama benim için birazcık dikkat edemez misin tarzında konuştum yumuşak yumuşak. O gün bugündür görmüyorum lavabonun içinde bir şey. Hatta bazen eldivenleri takıp cifliyor bile. Her insanın bir anlama şekli var. Onu ya rastgele bulacağız ya da kavga ede ede. Umarım siz de en kısa zamanda çözüme ulaşırsınız.

Bazı konuları çok takıntı haline getirip çok dillendirince sorun oluyor.
Büyütmek istemiyorsak sinir olduklarımızı daha kritik anlarda söyleyip alt edebilmeliyiz, yoksa dırdırcı oluruz :D

Sizin eş iyiymiş yine. Benim kayınpeder banyodan çıktığında yeri bırakın, duvarlardan aşağı sular akıyor, ayna zaten tepeden aşağı su. Gerçekten şaka gibi. Ne oluyor da o banyo Düden şelalesine dönüyor hiç anlayamadım.
Valla bazen kendi kendime diyorum kafamda var mı diye .Ama normali düzgün bir halde el yıkamak.Saeece el yıkamak olsa iyi klozetin etrafıda su icinde oluyor.Bana tuhaf geliyor.Baba evinde böyle değildi herkes düzenli bir şekilde bırakırdı temizleyip öyle cikarlar belki de oradaki aliskanligimi sürdürüyorum.Ne gorduysem öyle davranıyorum.

Back
X