• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni yese doymayacak görümce

Yeni gelin sitemleri nerde görsem bilirim. Kız hiç mi derdin sıkıntın yok kaynanam görümcem eşim eşim kaynanam ay boş ver ne haller varsa görsünler Ben de başta kaynanam ekmek ederdi koşa koşa giderdim temizlik yapardı koşa koşa giderdim senelerdir gitmiyorum görümcemi de yılda bir kere görürsem konuşuyoruz başlarda ne kadar çekinirdim hepsi ile aram iyi olsun aman beni çok sevsinler aman beni niye çağırmadılar ay ben bir yere giderken onları çağırayım diye düşünür dururdum şimdi aramazlarsa aramıyorum boş ver gitsin Allah başka dert vermesin diyelim

Sen neden milletin hizmetçisi gibi davranıyorsun onu anlamadım
Korkun da çok tuhaf
Kaynanam beni kötü bilmesin.
Görümcen seni sevmiyor bu kadar basit
İki temizledim demişsin de tüm konun ona hizmet ettim bunun evini temizledim yine de bana kötü davrandıdan ibaret. Ne dememizi bekliyorsun

Siz buradan pek gelin gibi görünmüyorsunuz ama neyse. Hatta kocanız ve kaynananızın SEM YETERİNCE ÇALIŞIYORSUN lafından sonra anladım ki sizi gelin ve eş olarak değil başka bir şey olarak görüyorlar. Mesela: köle
ay hakkaten sen yeterince çalışıyorsun nedir ya? çalışmasa nolur hayırdır yani? orası bu kadının işyeri bu kadın da işçi mi?

Nerde asiri samimiyet orda b*kluk demis vavelya. Habi edin spor yap yuruyus yap kitap oku. bu hayat gorumce ve akrabalardan ibaret degil aman ne sacma seyler yahu.

Bir erkek kardeşim var 1 senedir biriyle birlikte ben ve kız kardeşimle tanıştırmıyor :) hemen kızın tarafına geçiyormuşuz adam olayım demiyor da :)

Hayatınız boyunca hiç değer görmemiş, takdir edilmek isteyen, kimse kötü demesin diye uğraşan bir gelin profili çizdiniz bana.

Görümceleriniz varken kayın validenizin evini neden temizliyorsunuz?

Kendinizden çok ödün vermeniz sorun.

İnsanlar sizi cepte görüyor, ağırlığınız yok bir kere haliyle saygı da gösteren yok çünkü onca eleştiriye rağmen kendinizi hala beğendirme çabasındasınız.

Bu kafayla nasıl öğretmen oldunuz anlamıyorum. Neden sonuç ilişkisi sıfır. Kaynana evi temizlemekle memuriyeti bir tutmuş 😄 çalışınca maaş var sigorta var emeklilik var, kv evi temizleyip görümceden övgü bekleyince ne var? Dua diyip durmuş kv evliya falan heralde. Size inanılmaz bir bilgi vericem çalışırkende dua alabiliyorsunuz.

Back
X