- 27 Ağustos 2018
- 43
- 46
- 8
- 31
- Konu Sahibi mutlumuyum67
Arkadaşlar eşime mektup yazık anneme geldim demiştim eşim mektubu okuduktan sonra bana bunları yazdı ama tabiki ben yine delirdim çünkü onlar aynı kafadalarmis... Dedim keşke onunla evlenseydin ozamanda hala daha geç kalmış değilsin dedim beni yıpratıyor in biktiroyosun diye ses kaydı atmış veren dün gecede ben kız aradı 11 de açmadım sanırım eşim kiza anlattı ertesi günde eşim beni aradi kalbim sıkışıyor diye şimdi kafamda yine deli sorular acaba kız beni klniye aradı belki de eşimin kalbi sıkıştığında yanındaydı onun için aradı deliricem ben napicam bı diyorum git kızla konuş bı diyorum.kizi karıştırma bu arada eşimin maddi durumu çok iyi kız onun alt dükkanında elemandı smdi kendisine dükkan açtı kızda ve sürekli bir birlerine kaç para kazandıklarını soruyorlar
Aaşk: Çünkü onla aynı kafadayiz
Aaşk: Hep fikir hep is
Aaşk: Bugün çok para kazandım diyorum sen kaç para kazandın bile demiyorsun
Aaşk: Bana sürekli bebek eşyalarını anlatıp duruyorsun beni bu konular hiç ilgimi cekmedigi gibi hicdehosuma gidiyor
Aaşk: Bebek aletlerinde ki indirimler
Aaşk: İçin rahat olacaksa mesafe koyarim
Aaşk: Ama bu şekil saçma sapan düşüncelere kapildigin için tekrar her zaman olduğu gibi yine yanilacaksin
Aaşk: Ve bunu hiç unutmucam direk eşimin mesajlarını kopyaladim arkadaslar
Aaşk: Çünkü onla aynı kafadayiz
Aaşk: Hep fikir hep is
Aaşk: Bugün çok para kazandım diyorum sen kaç para kazandın bile demiyorsun
Aaşk: Bana sürekli bebek eşyalarını anlatıp duruyorsun beni bu konular hiç ilgimi cekmedigi gibi hicdehosuma gidiyor
Aaşk: Bebek aletlerinde ki indirimler
Aaşk: İçin rahat olacaksa mesafe koyarim
Aaşk: Ama bu şekil saçma sapan düşüncelere kapildigin için tekrar her zaman olduğu gibi yine yanilacaksin
Aaşk: Ve bunu hiç unutmucam direk eşimin mesajlarını kopyaladim arkadaslar