• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın yakın kız arkadaşı 2

mutlumuyum67

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2018
43
46
8
31
Arkadaşlar eşime mektup yazık anneme geldim demiştim eşim mektubu okuduktan sonra bana bunları yazdı ama tabiki ben yine delirdim çünkü onlar aynı kafadalarmis... Dedim keşke onunla evlenseydin ozamanda hala daha geç kalmış değilsin dedim beni yıpratıyor in biktiroyosun diye ses kaydı atmış veren dün gecede ben kız aradı 11 de açmadım sanırım eşim kiza anlattı ertesi günde eşim beni aradi kalbim sıkışıyor diye şimdi kafamda yine deli sorular acaba kız beni klniye aradı belki de eşimin kalbi sıkıştığında yanındaydı onun için aradı deliricem ben napicam bı diyorum git kızla konuş bı diyorum.kizi karıştırma bu arada eşimin maddi durumu çok iyi kız onun alt dükkanında elemandı smdi kendisine dükkan açtı kızda ve sürekli bir birlerine kaç para kazandıklarını soruyorlar
Aaşk: Çünkü onla aynı kafadayiz
Aaşk: Hep fikir hep is
Aaşk: Bugün çok para kazandım diyorum sen kaç para kazandın bile demiyorsun
Aaşk: Bana sürekli bebek eşyalarını anlatıp duruyorsun beni bu konular hiç ilgimi cekmedigi gibi hicdehosuma gidiyor
Aaşk: Bebek aletlerinde ki indirimler
Aaşk: İçin rahat olacaksa mesafe koyarim
Aaşk: Ama bu şekil saçma sapan düşüncelere kapildigin için tekrar her zaman olduğu gibi yine yanilacaksin
Aaşk: Ve bunu hiç unutmucam direk eşimin mesajlarını kopyaladim arkadaslar

Arkadaşlar eşime mektup yazık anneme geldim demiştim eşim mektubu okuduktan sonra bana bunları yazdı ama tabiki ben yine delirdim çünkü onlar aynı kafadalarmis... Dedim keşke onunla evlenseydin ozamanda hala daha geç kalmış değilsin dedim beni yıpratıyor in biktiroyosun diye ses kaydı atmış veren dün gecede ben kız aradı 11 de açmadım sanırım eşim kiza anlattı ertesi günde eşim beni aradi kalbim sıkışıyor diye şimdi kafamda yine deli sorular acaba kız beni klniye aradı belki de eşimin kalbi sıkıştığında yanındaydı onun için aradı deliricem ben napicam bı diyorum git kızla konuş bı diyorum.kizi karıştırma bu arada eşimin maddi durumu çok iyi kız onun alt dükkanında elemandı smdi kendisine dükkan açtı kızda ve sürekli bir birlerine kaç para kazandıklarını soruyorlar
Aaşk: Bana sürekli bebek eşyalarını anlatıp duruyorsun beni bu konular hiç ilgimi cekmedigi gibi hicdehosuma gidiyor
Aaşk: Ama bu şekil saçma sapan düşüncelere kapildigin için tekrar her zaman olduğu gibi yine yanilacaksin
kızla senle evlenmeden öncemi tanışıyordu...ayrıca sizin kısknalığınızı anlatmıştır, kızda size , aralarında birşey olmadığını söyliyecektir mutlaka...kız zaten gururlu biri olsa, sizin rahatsız olduğunuzu öğrendikten sonra kendisi mesafe koyması lazım...ama size şunu söliyim, dediğiniz gibi sizi bırakıp, onunlada evlenebilir...

kızla senle evlenmeden öncemi tanışıyordu...ayrıca sizin kısknalığınızı anlatmıştır, kızda size , aralarında birşey olmadığını söyliyecektir mutlaka...kız zaten gururlu biri olsa, sizin rahatsız olduğunuzu öğrendikten sonra kendisi mesafe koyması lazım...ama size şunu söliyim, dediğiniz gibi sizi bırakıp, onunlada evlenebilir...
Dün bı konu daha açmıştık aynı başlıkla önce onu okuyun isterseniz

Bi dur. Sen şu an sağlıklı düşünemiyorsun. Aile büyüklerinden birini al, eşinin yanına git ve konuyu hiç bilmeyen birinin yanında anlat bakalım ne cevap verecek? Eş olarak rahatsızsınız ve o kızı hayatından çıkarmasını isteyin. Ne iş ne dost. Başka türlü yapamazsınız. Ama eşinizin aklı onda birazcık varsa bu hareket onu daha çok iter, bu ihtimalinde göze alın.

Hadi diyelim aralarında hiçbir şey, günahlarını aldık. Bir kere mideniz bulandı, kafanız karıştı. Eşiniz sizi seviyor ve değer veriyorsa kızı siler atar sizi rahatlatmak için. Bundan sonra da karışıklığa izin vermez.

Fazla uğraşmanıza gerek yok aslında. Ben senin hayat arkadaşınım ve senin bu arkadaşlığın beni mutsuz ediyor ve aramız bozuluyor. O kişiyle ailecek ilişiğimizi kesmek istiyorum, sen de aynı şekilde, deyin. Önem verdiği kişi sizeniz ikiletmeden bu evliliğin hayrı için keser atar zaten.

Çok zor, tahmin ediyorum. Uzatmadan konuyu hallerin bence.

Esinizin gozunde sizden cok kadin arkadasi degerli kusura bakmayin.

belki de adamı cidden kociş bebiş muhabbeti baydı o da normal muhabbet edebilecegi insanlarla görüsmek istiyor, normal muhabbet edebilecegi ve onunla ilgilenen onun hayatını önemseyen, mesela eşiniz demiş ki sen bana sormuyorsun bile bugun ne kadar kazandın diye, onun yerine bebek esyası muhabbeti yapıyorsun demis. hayatınızı bilmedigim icin bir sey diyemem ama tek taraflı bakmayın onun da haklı sebepleri var demek ki

Bi dur. Sen şu an sağlıklı düşünemiyorsun. Aile büyüklerinden birini al, eşinin yanına git ve konuyu hiç bilmeyen birinin yanında anlat bakalım ne cevap verecek? Eş olarak rahatsızsınız ve o kızı hayatından çıkarmasını isteyin. Ne iş ne dost. Başka türlü yapamazsınız. Ama eşinizin aklı onda birazcık varsa bu hareket onu daha çok iter, bu ihtimalinde göze alın.

Hadi diyelim aralarında hiçbir şey, günahlarını aldık. Bir kere mideniz bulandı, kafanız karıştı. Eşiniz sizi seviyor ve değer veriyorsa kızı siler atar sizi rahatlatmak için. Bundan sonra da karışıklığa izin vermez.

Fazla uğraşmanıza gerek yok aslında. Ben senin hayat arkadaşınım ve senin bu arkadaşlığın beni mutsuz ediyor ve aramız bozuluyor. O kişiyle ailecek ilişiğimizi kesmek istiyorum, sen de aynı şekilde, deyin. Önem verdiği kişi sizeniz ikiletmeden bu evliliğin hayrı için keser atar zaten.

Çok zor, tahmin ediyorum. Uzatmadan konuyu hallerin bence.
Evet gerçekten sağlıklı düşünemiyorum ama şuan direk ailelerinde bildirmek istemiyorum emin olmak istiyorum bu konu babamn kulağına giderse eşimi dinlemez bile

Eşiniz arkadaşının zihnini beğeniyor, kendine yakın buluyor, sizi sıkıcı buluyor.
Normal mi?
Değil.
Onur kırıcı.
Uzun süreli ilişkiden sıkılmış heyecan arıyor.
Onunla da evli olsa sıkılıp başka kankalar bulurdu.
Ayrıca sizi bu konuda ciddiye de almamış. Attığı mesajlar baştan savma.
Kız arayınca neden açmadınız? Neyden kaçıyorsunuz?

Net şekilde tamamen alakanı kes ya da boşanıyoruz deyin. Gidersin ona bebek muhabbeti yapmazsınız aynı kafadasınız ya daha mutlu yaşar gidersin bende önüme bakarım senin muhabbetinde beni sarmıyor artık bende iyi muhabbet edebileceğim bir arkadaş bulurum kendime deyin utanmaza

Tepkini net koy mırın kırın etme. Ya o ya ben. Şu gevsekliğe bakar mısın para muhabbetleri yapıyormuşmuş

Mesafe koymayacak iletişimi kesecek!

Ayy ben buradan sinir oldum ya. Kankanla mutluluklar derdim çıkardım hayatından. Ne bu ya dışarıdan biri niye bukadar hayatınızda? Muhabbeti saran erkek arkadaş bulsun gidip kii muhabbeti saran insan da gidip yok gece eve bırakiyim yok tek takiliyim olaylarına mı girer?
Sizin yanınızda sohbet edemiyor muydu onunla?
Ona seni seviyorum demiş.. sizle olan boşluğu onunla doldurmaya çalışıyor bence, kızda ya aşırııı gevşek ya da zaten aralarında bir şey var. Evli bir erkek ne münasebet benimle böyle konuşsun ve sürekli yanlız kalsın. Mantıklı mı? Boşanırdım ya, gitsin. Yüzsüz laflara bak

Back
X