Kocamın yakın kız arkadaşı

Ya bu resmen çarpık ilişki. Yani kendi aralarında bile bi adı olmayabilir. Ama masum bir arkadaslık olamaz. Eşin sana bu gidişatı nasıl kabul ettirdi.

Hiç normal gelmedi bana yazdıklarınız ... kızdan eşimden beklemem demeyin gerçekten herşeyi herkesten beklemek gerekiyor insanoğlu çiğ süt emmiş... çekip gitmek yerine eşinizi gözlemleyin bir şeylerden emin olmaya çalışın... eğer öyle bir durum varsa bile elinizde delil olsun ... çok iyi niyetlisiniz umarım böyle bir şey yoktur kendinizi üzmeyin lütfen...

Pek kardeş muhabbeti yok aralarında.kizi da çekip konusun,gizli ses kaydı da yapın.Acik açık rahatsizliginizi dile getirin.aranizda birşey varsa,daha fazla beni salak yerine koymayın diyin.telefon dökümlerini bakın.surekli konuşma mesajlaşma var mı?gün içinde sürekli varsa herşey ortada demektir.

Bende öyle yaptım istemiyorum dedim istersen mesafe koyarım.ama yanilicaksin bende bunu unutmicam dedi
Ay unutur unutur birşey olmaz. Duygu sömürüsü yapmasına gerek yok. Yok bana güvenmiyor musun yok yanılacaksın falan. Geçelim bunları. Net olun görüşmesinler. Hatta görüşmüyorum dese bile gözünüz üstünde olsun. Çünkü bu arkadaşlıktan öte saçma bi samimiyet.

Aslında eşime kayıt cihazı koymayı düşünüyorum kızı eve bırakırken bişey varsa elbet konuşurlar diye düşünüyorum evde kalsam çok kavga ederdik

bence ona seçim yapmasını söyleyin. net.
ya ben yada yakın arkadaşın diyin bakalım ne olacak ?

Aslında eşime kayıt cihazı koymayı düşünüyorum kızı eve bırakırken bişey varsa elbet konuşurlar diye düşünüyorum evde kalsam çok kavga ederdik
oooooo eve bırakmalar filan....
iyigeceler öpücüğü de vardır.kesin. kahve ikramları...

bence ona seçim yapmasını söyleyin. net.
ya ben yada yakın arkadaşın diyin bakalım ne olacak ?
Bu seçimi yaptırdığımız beni seciceginden eminim.ama arkadaşlığı bitince çoksa uzulucek ben aslında net olarak bişey varmı yokmuş onu öğrenmek istiyorum

Bu seçimi yaptırdığımız beni seciceginden eminim.ama arkadaşlığı bitince çoksa uzulucek ben aslında net olarak bişey varmı yokmuş onu öğrenmek istiyorum
bu işi kestirip atın. uzatmayın. onun duygu sömürüsüne izin vermeyin. kendinizi düşünün. yoksa yuvanız yıkılır.Allah korusun.

konuyu tam okumadım ama, sizinde yakın bi erkek arkadaşınız olsaydı, kocanızın ne tepkisi olurdu acaba ? çevrenizde tanıdık varsa, bu d abenim yakın erkek arkadaşım deyin bakalım ne olacak ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…