- 27 Ağustos 2018
- 43
- 46
- 8
- 31
- Konu Sahibi mutlumuyum67
-
Aunenn böyle dedim bana yaptığını kendine yapılıyor farzet kaldırabilirsiniz devam.et dedimsiz de ona diyin ki; benimde senin gibi karşı cinsten samimi bir erkek arkadaşım olsa sen ne düşünürdün?
Ya bu resmen çarpık ilişki. Yani kendi aralarında bile bi adı olmayabilir. Ama masum bir arkadaslık olamaz. Eşin sana bu gidişatı nasıl kabul ettirdi.12 yıldır beraberiz iki yıldır evliyim arkası 3 yıldır var evet biraz karışık anlatmıştım ama az az özet geçmeye çalıştım bende aldattı diyemiyorum inanamıyorum ama çok rahatsız olmaya başladım belki de doğa önce temas ettikleri o görmediğim için şimdi böyle düşünmeye basladim
cevabı ne oldu?Aunenn böyle dedim bana yaptığını kendine yapılıyor farzet kaldırabilirsiniz devam.et dedim
Sandığın gibi bişey yok olamaz böyle düşünmen çok acicevabı ne oldu?
Ay unutur unutur birşey olmaz. Duygu sömürüsü yapmasına gerek yok. Yok bana güvenmiyor musun yok yanılacaksın falan. Geçelim bunları. Net olun görüşmesinler. Hatta görüşmüyorum dese bile gözünüz üstünde olsun. Çünkü bu arkadaşlıktan öte saçma bi samimiyet.Bende öyle yaptım istemiyorum dedim istersen mesafe koyarım.ama yanilicaksin bende bunu unutmicam dedi
Aslında eşime kayıt cihazı koymayı düşünüyorum kızı eve bırakırken bişey varsa elbet konuşurlar diye düşünüyorum evde kalsam çok kavga ederdikHiç normal gelmedi bana yazdıklarınız ... kızdan eşimden beklemem demeyin gerçekten herşeyi herkesten beklemek gerekiyor insanoğlu çiğ süt emmiş... çekip gitmek yerine eşinizi gözlemleyin bir şeylerden emin olmaya çalışın... eğer öyle bir durum varsa bile elinizde delil olsun ... çok iyi niyetlisiniz umarım böyle bir şey yoktur kendinizi üzmeyin lütfen...
oooooo eve bırakmalar filan....Aslında eşime kayıt cihazı koymayı düşünüyorum kızı eve bırakırken bişey varsa elbet konuşurlar diye düşünüyorum evde kalsam çok kavga ederdik
mu? yoksa ta kendisi mi?Aldatmaya doğru giden bir yol
Bu seçimi yaptırdığımız beni seciceginden eminim.ama arkadaşlığı bitince çoksa uzulucek ben aslında net olarak bişey varmı yokmuş onu öğrenmek istiyorumbence ona seçim yapmasını söyleyin. net.
ya ben yada yakın arkadaşın diyin bakalım ne olacak ?
Bence yol.mu? yoksa ta kendisi mi?
Kız ailesiyle yaşıyor canım ailesine getiriyor ama.on dakikalık yurumelik bı yol vwroooooo eve bırakmalar filan....
iyigeceler öpücüğü de vardır.kesin. kahve ikramları...
bu işi kestirip atın. uzatmayın. onun duygu sömürüsüne izin vermeyin. kendinizi düşünün. yoksa yuvanız yıkılır.Allah korusun.Bu seçimi yaptırdığımız beni seciceginden eminim.ama arkadaşlığı bitince çoksa uzulucek ben aslında net olarak bişey varmı yokmuş onu öğrenmek istiyorum
valla çok gördüm. ailesiyle yaşayıp ne filmler çeviren.Kız ailesiyle yaşıyor canım ailesine getiriyor ama.on dakikalık yurumelik bı yol vwr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?