- Konu Sahibi mutlumuyum67
-
Bahsettiğiniz kadın neden bu kadar hayatınızın içinde ... niye müsade ediyorsunuz akşam gelmesine eşinizin onu evine götürmesine... bence evlendikten sonra kadın erkek ilişkisi arkadaşlıkta olsa mesafeli olmalı... elinizden geleni yapın kayıt Cihazı, casus yazılım... eşinizlede bu konuyu konuşun hiç olmadı...Aslında eşime kayıt cihazı koymayı düşünüyorum kızı eve bırakırken bişey varsa elbet konuşurlar diye düşünüyorum evde kalsam çok kavga ederdik
Casusu yazılım uygulamasıBahsettiğiniz kadın neden bu kadar hayatınızın içinde ... niye müsade ediyorsunuz akşam gelmesine eşinizin onu evine götürmesine... bence evlendikten sonra kadın erkek ilişkisi arkadaşlıkta olsa mesafeli olmalı... elinizden geleni yapın kayıt Cihazı, casus yazılım... eşinizlede bu konuyu konuşun hiç olmadı...
benim her zaman savunduğum tez hiç şaşmaz.kadın kadının en büyük düşmanıdır.Sacma sapan olaylar. Millet nasil evli cpcuklu oldugu halde baska bir kiz arkaas veya erkek arkadas edinebiliyor vallahi anlamiyorum.ev temizlik is guc bir saati evde beraber gecirebilmek icin can atiyoruz. Hayat zor. Bunlaro ona anlat. Muhtemelen sen evde cocuk bakip temizlik yaparken beyfendi gecelerle beraber kardesini sariyordu gevsek
Dediklerini son hepsini yaptım ama bişey varsa da biraz dururlar çünkü kendimi belli ettimmalesef konu sahıbı hıslerınızde haklısınız
o mesajların resmını cekın veya ekran goruntusunu alıp kendınıze yollayın fakat esınızın anlamaması ıcın kendınıze gonderdıgınız resımlerı ve mesajları sılın
hıc suphe cekmeden takıp edın bır sure
yeterlı delılı olusturduktan sonra hem o kadına hem esınıze tazmınat davası acın
hem maddi hem manevı surunsunler mahkeme yoluyla
Basakeşinizin burcu ne?
başaklar da sağdık olur ama? kızın ki ne?
Onu bilmiyorum yabaşaklar da sağdık olur ama? kızın ki ne?
canım neyse manyağın biri zaten sen bu işi bir kurcala bakalım. eğer gerçekten sıkıntılı bir iş varsa ki sanırım var o zaman sen de bir şekilde menfaatlerin doğrultusunda hareket et.Onu bilmiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?