Kocamın yakın kız arkadaşı

Aslında eşime kayıt cihazı koymayı düşünüyorum kızı eve bırakırken bişey varsa elbet konuşurlar diye düşünüyorum evde kalsam çok kavga ederdik
Bahsettiğiniz kadın neden bu kadar hayatınızın içinde ... niye müsade ediyorsunuz akşam gelmesine eşinizin onu evine götürmesine... bence evlendikten sonra kadın erkek ilişkisi arkadaşlıkta olsa mesafeli olmalı... elinizden geleni yapın kayıt Cihazı, casus yazılım... eşinizlede bu konuyu konuşun hiç olmadı...

Evli, çocuklu adamın tek başına yalnız bir kadın arkadaşı olmaz, eşiyle ortak arkadaşı olur. Benim de iş yerinde erkek arkadaşlarım var ama asla iş dışında görüşüp, konuşmuyoruz. Koca koca insanların kardeşim kafası nedir yani? Ergen mi bunlar? Görüşmelerini engellerin derim ben. Herkes sorumluluklarını bilsin.

Tavriniz baştan dogru degil " kizi ne olarak seviyorsun" sorusuna nasil bir cevap bekliyorsunuzki? Ve aklina getirmiş oluyorsunuz. Hepsini gectim bunu sorduysanız rahatsız olduğunuz aşikardır ve nasıl hâlâ bukadar samimi şekilde görüşmeye devam eder?..
Ben de aldatiyordur diyemem. Ama bu şekilde mıç mıç bir iliskiyi normal karşılayamam. Evli barklı adam agır olcak arkadaş.

Sacma sapan olaylar. Millet nasil evli cpcuklu oldugu halde baska bir kiz arkaas veya erkek arkadas edinebiliyor vallahi anlamiyorum.ev temizlik is guc bir saati evde beraber gecirebilmek icin can atiyoruz. Hayat zor. Bunlaro ona anlat. Muhtemelen sen evde cocuk bakip temizlik yaparken beyfendi gecelerle beraber kardesini sariyordu gevsek

Casusu yazılım uygulaması

benim her zaman savunduğum tez hiç şaşmaz.kadın kadının en büyük düşmanıdır.

malesef konu sahıbı hıslerınızde haklısınız
o mesajların resmını cekın veya ekran goruntusunu alıp kendınıze yollayın fakat esınızın anlamaması ıcın kendınıze gonderdıgınız resımlerı ve mesajları sılın

hıc suphe cekmeden takıp edın bır sure
yeterlı delılı olusturduktan sonra hem o kadına hem esınıze tazmınat davası acın
hem maddi hem manevı surunsunler mahkeme yoluyla

Dediklerini son hepsini yaptım ama bişey varsa da biraz dururlar çünkü kendimi belli ettim

amaan bu herifin kız arkadaşı olsa ne olmasa ne siz bu kızı savsanız yarın yerine başka kız gelecek mayası bozuk olduktan sonra sonu yokki kızla bu herifi görüştürmemek hiç bir şeyi çözmez

Aldatiyor musunuz bilemem ki Allah korusun. Ama açıkça söyliyim olmaz olsun böyle kardeşlik .Allah yardımcınız olsun.hiçte hayra alamet konuşmalar değil bunlar ama haberiniz olsun . Eşinizi iyi gozlemleyin bence

Onu bilmiyorum ya
canım neyse manyağın biri zaten sen bu işi bir kurcala bakalım. eğer gerçekten sıkıntılı bir iş varsa ki sanırım var o zaman sen de bir şekilde menfaatlerin doğrultusunda hareket et.

Ben bu arkadaş seviyesini hiç beğenmedim.Sen sen ol kimse için yapmaz deme herkes herşeyi yapıyor ben yaşayarak gördüm maalesef.Kendinizden başka kimseye koşulsuz güvenmeyin.Eşine bu konuda taviz verme sınırını koy hadlerini aşmaya başlamışlar

günümüzde gerçekten ilişkiler çok zor. kadınlar bu kadar müsait olunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…