Kocamın yakın kız arkadaşı

Evet hoş degil konuşma ve davranışlar ama sizden öncede o varmış.isteseydi onu alırdı..sizi seçmiş sizinle evlenmiş..bence eşinizin artık evli oldugunun farkına varıp bu gereksiz samimiyete son vermesi gerektiğini anlaması lazım gibi..

Eşimle 12 yıldır beraberiz iki yıldır evliyim arkadaşı 3 yıldır var

kadın elde edememişte hır mı yaptı acaba?

Zaten sinirlerim tepemde sizinkini de çıkarmak istemem ama bu kardeş muhabbeti kesinlikle yalan. Sadece daha rahat görüşmenin bir yolu. Asla böyle birseye müsade etmeyin çok sert tepkinizi koyun. 10 dakika lik mesafede oturuyormus gerekirse taşının ya öyle sinir oldum ki koca ni da kızı da parcalayasim geldi pislik herifler

hatta en iyisi yazmayı filan bırakın. hadi bir cesaret gidin konuşun. içinizden ne geçiyorsa açık açık.

İlk anlattığınızda sizden daha önceki bir arkadaşı sandım. Ama üç yıldır tanıdığı birine bu kadar samimiyet çok bence. Mesajlaşmalar da hiç hoş değil aşırı samimi. Biraz mesafeli olunmalı.

başka yere gitsenize (durumu çözerseniz)

bana normal gibi geldi, kankasıdır olabilir bence, he ben olsam hoslanır mıyım aslaaaaa ama her samimiyetin altında aldatma olacak degil o acıdan söyledim. ama haklısınız sonuc olarak. kim olsa aklını oynatır.

bu iş sıkıntı vesselam.

Ben boyle adami uykusunda bogarim ruhu duymaz. Ne alaka yani o samimiyet? Yerim ben oyle arkadasligi

Eşimle 12 yıldır beraberiz iki yıldır evliyim arkadaşı 3 yıldır var

Nasıl bir arkadaşlık bu 3 yılda can ciğer kuzu sarması olunmuş?
Eşimin de benim de karşı cinsten arkadaşlarımız var ama sınırlarımız da var.
Bu sınırları eşiniz koruyamamış.
Size yanılıyorsun duygu somurusu yapıyor ama hiç alttan almayın...
3 yıl önce yokmuş, olmasa da olur. Yavaştan mesafeyi koyup çıkarsın hayatından.
Sizsiz görüşmesin,
Eve bırakmaya falan gitmesi
Bir taksi çağırayım desin, tamamdır
Seni seviyorum demek yok,
Sosyal fiziksel teması aşan temas Yok,
Ara arada cevapsız bıraksın reddetsin.
Sizdeki de iyi sabırmış...

Aldatma yoksa bile okurken ben bile çıldırdım. Aynı sanimiyette sizin bi arkadaşınız olsa eşinizin normal karşılayacağını sanmıyorum hiç. Hem evli barklı adam, bu kadar mıçmıç kardeşlik mi olur. Tavrını koy geri adım atma, ihanet olmasa bile haddini aşan şeyler var

Kardeslikten öte birseyler var kesin
Yoksa bilr olacak yakindir
Gözünu dort ac

Esini net dille uyar
Ya o kizdan uzak duracaksin ya da bosanirim de

Tehdit et

Eşinize sorun bakalım bir erkekle böyle mesajlaşmalarınız olsa “kardeşim o Benim” demeniz sizi kurtaracak mı?
Bence Mesajlar çok ahlaksızca hem kardeşim diye hitap ettiği kadını düşürdüğü durum bakımından hem karısına karşı sadakat bakımından...
Aldatıyor mu bilmiyorum ama rahatsızlık konusunda çok haklısınız vidalarını sıkmanız lazım çok gevşemiş

Eşinizin kıza karşı bir şeyler hissettiğini düşünüyorum. Kız da muhtemelen boş değil. Netice de hiç bir evli erkek iş yerinden arkadaşı dahi olsa bir bayanı gece saat 12 lere kadar evinde tutmaz sıkılır yahu insan. Bir de eşiniz bu kadın için kardeşim diyormuş ama bu kardeş ayaklarını bir geçsin artık şu insanlar lütfen. Hele ki evli bir erkek tamamen geçsin geçsin bu ayakları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…