Kocamın yakın kız arkadaşı

Canım benim benimde burnuma iyi kokular gelmedi.ayrıca evli bir erkeğin o samimiyette bir kız arkadaşı olamaz.asla asla asla.ne münasebet benim eşime filan sarılacak.siz izin vermeyecektiniz başta.

Allahım saflıkta nirvanasınız ay şiştimmmmmm!!!!!! Kız gelip 12 ye kadar oturuyor eşin evine bırakıyor . Seni çocuğunu öpmüyor onu şapır şupur. Sen kuruntu yapıyorsun !? Valla çok tuhafsınız

Siz eşinizi aldatırken yakalamadığınız için adam kendini haklı bulup üste çıkıyor. Keşke durumunu inceleseydiniz sessiz sedasız. Şimdi eve dönseniz bile kıza karşı daha temkinli yaklaşıcak siz anlamayın diye...

saçma bi kardeşlik,ne öyle sarsın geceler ,o zamna siz de biriyle kardeş olun sarsın geceler diye mesaj atın ne cevap verecek o zaman???

Böyle kardeş mı olur ? Seviyorum demeler , kalp yollamalar, babanı uyut gel demeler.. niyeti kardeşçe bile olsa (öyle değil bence) evli bir erkeğin bu tarz bir arkadaşı olamaz. O kadınla alakasını kesmediği müddetçe eve donmeyin

Okurken ben bile sinirlendim o kızla ilişkisini kesmeden kesinlikle dönmeyin

canım kesinlikle ortaya çıkart bu meseleyi. bu şekilde yaşanılır mı sen de çok boş bırakma eşini, bu kız ne nerden tanşıyolar ne bu samimiyet kızın sana karşı tavırları nasıl çok sokma artık evine. mutsuzsan da mutlu görün aklını kullan

KESİN OKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bak kızım bu davranışlar bildiğin oyun galiba seni ayakta uyutuyorlar ama kesin olarak Aldatıyor diyemem fakat bir düşün (babanı uyutta gel) diye mesaj yazması bile büyük bir ipucu
hemen evi terk edip aldatıyor musun? diye sorarsan üstüne düşersen adam tedbir alır ona göre daha çok yalan ve oyun düzer o yüzden benden sana dost tavsiyesi sağ gösterip sol vuracaksın (ya ben kıskançlık ettim çok büyük hatta yaptım seni sevdiğimden saçma kıskançlık yaptım diyerek kocanı rahatlat ) amaaaa o kurtulduğunu sandığı an sen gizliden işe koyul
şimdi elinden geldiği kadar mesajlarını takip et fotoğrafları takip et ve o fotoğrafları kendi telefonuna aktar
kanıt biriksin sonra onun telefonundan o kıza mesaj at babayı uyuttum gel biraz mesajlaşalım diye ama
hemen böyle kendini belli edecek hareketler yapma hani biraz mesajları takip et dedim ya ordan konuşma sitillerini öğren ona göre konuş belki oradan bir şeyi yakalarsın sonra kız işkinlenirse hemen kocana bu sezmiş der ona göre yine taktik gelir yine ayakta uyursun sonra burdan bir şey çıkmadı mı
sen bu kızı evine çağır bir yere gizli kamera koy sonra durun size kahve yapayım diye git veya kamera koyamıyorsan telefonunun ses kayıt işlemini aç onların oturduğu odaya koy sen gidince ne konuşuyorlar bir güzel kaydeder telefon sonra dinle bakalım sen odadan gidince ne konuşuyorlar sende emin olana kadar peşini bırakma ama asla kocana bir şey sorma belli etme çünkü seni uyutacak bir sürü masal anlatırlar

Mektup yazıp evden gidene kadar takibe alsaydın ya

Bari takip et kız eve geliyor mu diye ne diyelim yani

Yanında durup hiçbir şey belli etmeden takip edecektin telefonundan falan

Benim 10 senelik bir erkek arkadaşım var gerçekten kardeşim gibi gördüğüm keza oda beni. Evliyim ben. Ailecede görüşürüz. Çok samimi konuşuruz genel anlamda samimi bir insanımdır arkadaşlarıma karşı erkek kız ayırmam. Ama geçen sene evlendi ve eşini görücü usulü bulduğu için evlenmeden kısa süre önce tanıştı benimle. Ben hemen kızı önce tanımaya kıskançsa ona göre davranmaya çalıştım çünkü arkadaşım bana sarılır heryere beraber gideriz. Yani demem oki samimiyet olabilir arkadaşlık için cinsiyet ayrımı yapılmaz ama eşi genede kıskanabilir diye dikkat ederim hareketlerime. Gecenin köründe mesajlaşmam. Kalpler seni seviyorumlar atmam. Samiyetle patavatsızlık ayrı şeyler. Eşin çok samimi arkadaş olabilir ama bu tarz konuşmalardan hoşlanmadığını eşinede kızada pekala söyliyebilirsin. Eğer kızda bşraz anlayış varsa çeki düzen verir kendine.

Kız ailesiyle yaşıyor canım ailesine getiriyor ama.on dakikalık yurumelik bı yol vwr
Çok rahat davranmışsın. Kusura bakma ama sende de hata var. Bu ne genişlik. Evime gelecek bir de eşim onu gece eve bırakacak. 10 dk başbaşa yürüyüş yapacaklar. Ben olsam hayatta yalnız göndermezdim. Bırakılması gerekiyorsa ben de giderdim.

Öncelikle çok çok kötü yazmışsınız anlayana kadar beynim yandı. Bahsettiğiniz mesajlar kardeşe atılacak mesajlar değil üzgünüm. Aldattı mı bilemem ama iğrenç vıcık vıcık bi ilişki var ortada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…