Kocamın yakın kız arkadaşı

Bir Kadın böyle şeyleri hisseder kardeşim içine doğar nokta.
Yalnız madem şüphelerin var ve onların dogru olup olmadığını öğrenmek istiyorsun ozaman evden gitmek yerine takipte kalacaktın yani telefonunu kontrol edecektin,hatta gerekirse konuşma programı yükleyip konuşmalarını net bir şekilde öğrenebilirdin.böyle uzaktan için içini yer durur.en iyisi dostunu yakın tut ,düşmanını daha da yakın demişler bu taktiği uygula gözlemle derim ben.ama tabiki karar senin.

Aldatmıyor olsa bile aldatmaya eş değer bir "kardeşlik" var aralarinda .
Ne gerek var bu tür münasebetlere .
Kıza da bir ayar verin bence .

%99.9 aldatılıyorsunuz.
Kaç yıllık dostum(en az 10) ailecek beraber görüştüğümüz çocuklarımızın birlikte büyüdüğü arkadaşımla dahi aramda daima mesafe vardır.
Hiçbir arkadaşlık böyle sulu ve laçka olmaz/olmamalı da...

kocamın yakin kız arkadaşı falan olamaz valla yaziklariniz zaten normal değil evli insanların karşı cinsten arkadaşı olabilir tabiki ama yakin olamaz!

ARALARINDA bişey var yok bilmem.
Ancak mesaj ve konuşmaları çok lakayıt
Kabullenemiyeceğim birşey
Size kolaylıklar
Kim olsa işkillenir.

Vardir da diyemeyiz yoktur da diyemeyiz. Her yakin arkadasla boyle olmuyor iliskiler. Benim de var esimin de var ama kimse haddini asmadi yani bugune kadar. Kolayliklar diliyorum

Bir erkek bir kadına kardeşim diyecek ve bu tür sözler söyleyecek.

Arkadaş gibi görse arkadaşım der zaten. Kardeşim ne alaka. O benim kardeşim diyerek oluşabilecek bütün şüpheleri baştan yok etmeyi düşünmüş aklınca.

Geri adım atmayın sakın. Bariz flörtleşme bu. Daha ne olmasını bekliyorsunuz. Bundan sonrası fiili olur zaten.

Ben evlilik altında hem bayanın hemde bir erkeğin çok yakın dostu olmasına bile karşıyım..

Daha çok kadın çok laubali eşinizde sınırı bilememiş ve hoş durmamış..
Bu anlattıklarınızla kesin aldatıyor diyemem..

Gözlerim kanadı...
benim de

konu sahibi konuyu açarken keşke biraz özenseydiniz sözlüğün yaptıkları değişiklikleri bir zahmet elinizle düzeltseydiniz
eşinize sorsanıza ben bir erkek arkadaşımla böyle yazışsam sarılıp öpüşsem sonra da kardeşim desem ne yapardın diye

Eşim öz kardesiyle bile bu kadar labali konusmuyor. Resmen aldatiliyorsunuz gibi geldi bana. Bilmiyorum yinede gunah almak istemem ama, ben coktan ya o ben derdim.

ben olsam eşime şunu sorardım...aynı onların davrandığı şekil siz bir erkekle aynı şeyleri yapsanız, eşiniz kabul edermi? eğer hakkaten kabul ederse sorun yok derim, ama asla kabul etmiyorsa yüzde yüz sorun var derim...ayrıca şöyle bir söz vardır; erkekler sevişmek istemediği bir kadınla arkadaş olmaz, diye...

Evli bir erkek yada kadın karşı cinsle bu kadar samimi laubali ilişkiler kuramaz ben kurdurtmam! Eşiniz denen adam kendine gelsin yada siz onu kendine getirin böyle saçmalık olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…