- 26 Ağustos 2017
- 140
- 249
- 103
- 41
- Konu Sahibi mutlumuyum67
-
O sorduğun sorunun cevabı olmamış bu.Sandığın gibi bişey yok olamaz böyle düşünmen çok aci
Cok mantıklı bnu hemen yapın benceAslında eşime kayıt cihazı koymayı düşünüyorum kızı eve bırakırken bişey varsa elbet konuşurlar diye düşünüyorum evde kalsam çok kavga ederdik
benim deGözlerim kanadı...
başaklar da sağdık olur ama? kızın ki ne?
ben olsam eşime şunu sorardım...aynı onların davrandığı şekil siz bir erkekle aynı şeyleri yapsanız, eşiniz kabul edermi? eğer hakkaten kabul ederse sorun yok derim, ama asla kabul etmiyorsa yüzde yüz sorun var derim...ayrıca şöyle bir söz vardır; erkekler sevişmek istemediği bir kadınla arkadaş olmaz, diye...Arkadaşlar kuruntumu yapıyorum yoksa hissediyomuyum... İkinci yıllık evliyim 1 yaşında bebeğim var eşimin kendi işi var ve bizim nişanlılık donemimizden beri yakında n kız arkadasi var kardeşim diyo ama bu aralar kardeş olmadıklarını düşünüyorum neden derseniz size şimdi sevenlerini anlatılan ve dışardan biri olarak sizin ne düşündüğünuzu merak ettim doğumdan iki ay sonra arkasiyla mesajlarını okudum msjlarda babanı uyutta gel taksi yolliyim gel gelsarsin geceler gibi şeyler yaziyodu ama sen bu tarz yakınlqriyla sakalasir oyizden ciddiye almadım ama rahatsız olduğumu anlaması için hesap sordum onu ne olarak seviyorsun diye kardeşim falan dedi kısa anlatmaya çalıştı ama o yüzden ozetliyorum konuları eşim resim çekmeyi hiç sevmez hep yalvarırım resmen ama eminim onla sürekli resim çektiğin hatta eşimin selfie yaptığını farkettim aklıma küt düşünce iyice çırpın inceledim üç kişilik resimlerde de hep kız arkadaşıyla eşimin arkada olduğunu gördüm sonra geçenlerde yine gel sarsın yazdığını sonra sen seviyorum yazdığını gördüm ve bana yılda iki kere anca der sonra kalpler öpücükler son olarakta eşime geçen doğum günü sürprizi yapıp arkadaşlarını cagardim nasıl salaksam bu anı kaydeden bendim ve eşim içeri girince kız arkadaşı canım kardeşim deyip sarılıp öptü sonra kenara çekildi ve eşimin birkaç kez ona değişik baktığını farkettim herkesle tokalasti onla sarılıp öpüştü bana ve kucağındaki çocuğuna bakıp geçti sonra gece biterken ben selfie yaptım hwtira kalsın diye ve resme bakınca kızın eşimin yanına oturduğunu farkettim sonra düşünmekten iki gece uyuyamadım eşime mektup yazıp anneme geldim aldattığını hissediyorum vb yazdım oda bana yanlış düşündüğümü böyle düşündüğümü çok üzüldüğünü ve haksız çıkacağını yazdı iki gündür de konuşmuyoruz bu bı özet bunun haricinde kız çok şık bişşık bize gelir 12 ye kadar oturur eşim onu evine kadar getirir yürüyerek şimdi siz benim yönlendirici anlatımla dinliyosunuz amansizce aldatiliyomuyim yoksa kuşku kuruntumu ama eşimden hiç beklemiyorum ayni şekilde kizdanda düğününde doğumunda herşeyden yanımda olan biri eşim kwrdesim diyo ama ben artık kardeşim kelimesi için bile acaba bu aralarında bı şifremi diye düşünüyorum bana akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?