Kocamın yakın kız arkadaşı

O benim kardeşim senin kalbin kötü sen ruh hastasısın da derler bu tipler.. Ayık ol ne arkadaşlığı senin olsun erkek arkadaşım da yaz ona bakalım gel sar yok bilmem ne
Kocan olacak acaba birşey mi var demez
Beni aldattın der.. Abi deme lazım olur diyor ya bu midesizler, senin eşin de kardeş deme lazım olur diyor galiba

Benim öz kardesim var erkek çok yakınız.ben böyle mesajlar yazmadım.resmen aşka davet ediyor.

Aldatıyor mu bilmiyorum ama flört ettikleri ve birbirlerinden hoşlandıkları kesin keşke ilk farkettiğinizde tavrınızı koysaydınız

Bazı midesiz insanlar için karşı tarafın evli olması hiç bir şey ifade etmiyor ne yazık ki.Evlerine gelip yeyip içip sonrada kocasını ayartan, karılarıyla kanka olan bir sürü örnekler var bildiğim.O yüzden bana pek kardeş muhabbeti gibi gelmedi.Sanırım bi flört etme durumu var ortada .Evli bir erkeğin başka bir kadınla bu denli yakın olması kabul edilemez bence ama takdir sizin tabi ki.

Eşiniz ne yardan geçiyor, ne serden.

Çift eşli olmak hoşuna gidiyor yani.

sinirim tavan yaptı . hala aldatılıyor muyum diye soruyorsun. Bir tek size kızdım. Görelim diye göz vermiş mevlam yapmayın Allah aşkına

Çalıştığım bir şirkette bir tane abi kardeş vardı bir zamanlar... Adamın 10 aylık kız bebeği vardı... İlişkilerinden çok rahatsız olurdum... Nitekim yıllar sonra gördüm ki adam karısını boşamış , kızını hayatından silmiş , bu kardeşiyle yaptığı oğlu ile Venedik te el ele geziyor. İçinizi karartmak istemem ama burnuma hiç hoş kokular gelmedi

Sen de bi kardeş edin bence. Seni seviyorum de gel beni sar de. Bakalım kocan ne diyecek sana. Ama o benim kardeşimmm dersin sen de.

Not: üniversitede kankam kardeşim, şimdi kocam

Bence aldatma yok yani kızın haberi yok. Eşiniz kızdan hoşlanıyor gibi. Bunu da siz anlayabilirsiniz. Buradan kesin konuşmak zor.

Bende öyle yaptım istemiyorum dedim istersen mesafe koyarım.ama yanilicaksin bende bunu unutmicam dedi
neyi unutmuyormuş . ayıp ya. bi yanda eşinin böyle bi isteği varken . yuvasını koruma isteği varken . nnyi unutmuyor . unutamayacağı bi şey mi ki bu.
eşin ayıp etmiş .
sen de unutmayacaksın bunu. unutamayacağın şeyler yapmasın . evliliğin doğal akışına ters şeyler yapıyor . evliliğin doğasına aykırı davranışları var .
laf olur söz olur diye de mi korkmuyor .
evli bi adamın kızı evine bırakması çok garip
kız bi yere oturmaya gitmişse kalması gereken saati bilmeli. dönüşünü kendisi düşünmeli.
kimseye yük olmadan . kimseyi üzmeden . üzdüğü kişi sensin .
burada haksızlığa uğrayan biri varsa sensin.

ben de bi kanka bulayım kendime . bi erkek kardeş bulayım diyebilirsin .
bakalım hoş karşılayacak mı.
kardeşim diyebileceğin birisi .
eşinin tepkisi , tabi olabilir mi olacak o zaman bakalım.

Kıskançlık açısından hep kendimi eksik bulurum, bir türlü beceremem kıskanmayı ama konunuz beni bile delirtti. Resmen ilişkileri var ya ayan beyan. O adamı da evime gelip soframa oturan o yüzsüz kadını da rezil ederim aleme, yaka paça atarım dışarı, ne biçim mesajlar onlar yahu, kocan çok pişkin bir adam, pişkinden öte ahlaksızzzz

İyi kokular almadım ,benim asla kabul edebileceğim bir şey değil evli adamla bekar kadın arkadas kardeş mardeş olamaz ancak merhaba merhaba bu konuda tutucuyum tutup onu öpüp size bebeğinize sadece bakması falan yanı kızın yanında size yaklaşmamış.

Uzun uzun yazmaya gerek yok.
Süphenizde haklısınız.
Birde hem suçlu hem güçlü siz mi haksız çıkacaksınız?
Allah sağ gözden sol göze itimat etmemişde araya burnu koymuş ....
Ne kardesiymiş bu böyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…