bak birtanem bence onun senden nasıl beklentileri varsa seninde ondan olması çok doğal insanlar konuşarak herşeyi aşabilir eğer senin canını acıtıyorsa bunu ona söyle ama tabii tatlı bir dille mesela akıl vermiş gibi olmasın ama bence ona itici olduğu o şekilde davrandığında ondan soğudunu bunun seni yıprattığını ve cinsel ilişkinizden zevk almadığını açık açık söyle bence bak benim müstakbel eşim ( bu arada nikah tarihimizi aldık 24.07.2008 ) çok ıslak öpüsüyordu ama öyle böyle değil ve ben hiç birşeyden tiskinmem ama agızdan gelen her türlü sıvıdan tiskinirim bunu ona söyledim uygun bir dille zevk almadığımı rahatsız olduğumu ve bana itici geldiğinden öpüşmeden kaçındığımı ve inanki çok özen gösteriyor şuan ve öpüşmeler bir o kadar ateşli oluyor:) bak birtanem o belki kırılıcak yada ezilecek bu konuşmada ama ağırlığını koy yazık günah sanada evliliğinede böyle bir sebebden dolayı evliliğiniz bozulmasın inşallah herşey düzelir ve bu sorunu giderirsiniz el birliğiyle :) herşey gönlünce olsun tatlım