kocamın yaptıkları hoşuma gitmiyor

ahbuben

Guru
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2007
153
0
296
46
İstanbul
kocamın sevişirken bana yaptıkları hiç hoşuma gitmiyor,bana yaklaşımı beni itiyor ama belli etmemeye çalışıyorum sonuçta eşimi seviyorum.
hatta ağız kokusundan bile tiksiniyorum,sigara içtikten sonra iyice tuhaflaşıyor sanki ve dilini kullanış şekli çok hızlı ve sert geliyor mesela, her hareketinde sert ve abartılı davranıyor bana, göğüs uçlarımı çekerken canımı acıtıyor, yani yumuşak değil bana karşı...bunu onunla önceden defalarca konuştum, bi süre dikkat ediyor gibi olsa da yine aynı hale dönüyor, kendimi tutamıyorum diyor. İyice soğumaya başladım ben eşimden.
aranızda benzer şeyler hisseden ya da tavsiyesi olan var mı?

İşin zor şekerim konuşmaktan anlamıyorsa napıcaksın ki sende aynı şekilde davransan acaba anlar mı?

söyle yataga girmeden önce dişlerini bir güzel yıkasın..öyle girsin yataga..diğer davranışlarınıda hoşuna gitmediğini açıkça konuş bence ..eminim ortasını bulacaktır..sevgiyle kal..

tatoşçum, dişini fırçala demek garip olmazmı? ne zaman bu işi yapacağımız belli değilki?yatarken okey ama artık yatak odasına bile gitmiyoruz, oturma odasında yapıyoruz sırf çocuk ses duymasın diye. Hem sonuçta bazen ben de dişlerimi daha fırrçalamamış oluyorum o sırada.
Ama diğer konuda onunla arada konuşuyorum ama dediğim gibi sonra yine unutuyor sanki, eski haline dönüyor.

canım nevarki altüsttü iki dakikanızı alır...kesinlikle dişlerini yıkamadan eşim yataga giremez hadi girdi diyelim ozaman kesinlikle öpmem kesinlikle tiksindiğimi belli ederim..(oda bu durumda hemen dişlerini yıkar:)) )
canım unutmasına müsade etmiyeceksin acı çekerek beraber olunurmu?benim de hakkım derim zevk almak ... sanki elinden kaçıyormuyum bana bırak kendini de mesela...:))kolay gelsin...

evliliğiniz kaç yıllık?
niye soruyorum,bunlar zamanla oturacak şeyler.zamanla senin nelerden hoşlandığını öğrenir umarım.
hem seni çok iyi anlıyorum,cinsellik çift taraflı yaşanması gereken bişey,kadın istemeden olduğunda işkence gibi olur.
ama bildiğim tek gerçek;her erkek sevişirken,yada sonunda eşini mutlu ettiğini bilmek ister,onlar için asıl doyum o'dur.
ön sevişmede,iyi bi dille söylemeye çalış bence.sert çıkma,kırıcı olur,erkektir gururu incinir.
kadın olmak çoooook zoooor.

kızma arkadaşım:utangac:cinsellik evliliği bağlar da,kopartır da.
dedik ya zor kadın olmak.anlamaıyosa anlıyca bi yol vardır elbet,bulmak önemli.

peki,diyorum haklı,zor bi durum.insan yatakta mutlu olabilmeli enazından.
sen de haklısın ya,erkekler yazıkki böyle,kaba,anlayışsız.iyi akşamlar,ben kaçtım.

biz 5 yıllık evliyiz ve bu konuda birbirimizi tanımak için yeterince zaman geçirdiğimize inanıyorum.o aslında daha çok kendini düşünüyor diğer erkekler gibi, hızlı ve sert olduğu zaman onu farklı şekilde yönlendirmeye çalışıyorum ama ben istiyorumki o kendisi bilsin artık ki biliyor da neden hoşlandığımı ama kendi hoşuna giden şeyleri yapmayı tercih ediyor çoğunlukla.
bi de benim istediğim şekilde olduğunda benim orgazm olduğumun, diğer durumlarda ise olmadığımın da farkında...ama dediğim gibi durum değişmiyor...

biz 5 yıllık evliyiz ve bu konuda birbirimizi tanımak için yeterince zaman geçirdiğimize inanıyorum.o aslında daha çok kendini düşünüyor diğer erkekler gibi, hızlı ve sert olduğu zaman onu farklı şekilde yönlendirmeye çalışıyorum ama ben istiyorumki o kendisi bilsin artık ki biliyor da neden hoşlandığımı ama kendi hoşuna giden şeyleri yapmayı tercih ediyor çoğunlukla.
bi de benim istediğim şekilde olduğunda benim orgazm olduğumun, diğer durumlarda ise olmadığımın da farkında...ama dediğim gibi durum değişmiyor...

Konuşmaktan anlamıyorsa sende birleşme cezalandır bakalım tutumu ne olacak?

canım bak bu normal şeyler ama tabi itici bi süre tamamen anlaması için bence ilişkiyi isteme istemeki nekadar rahatsız olduğunu anlasın inş işe yarar üzme kendini

tatlicadiarzucum, inan ceza ona değil de sadece bana dert olur, onun için problem olmaz, eşim mastrbsyn yapmayı da sever çünkü. sen istemiyorsan ben hallederim der.

Alla alla sertikten ne anlıyor ki abaza herif yavaş ve senin canını acıtmayacak seninde haz alacağın şekilde olsa noluyor ki?
Bir daha konuş derim ve tavrını koy ayy herşeye çözüm bulunur ama senin kocanda cinsmiş yani kendi hallediyorsa neden evlenmişki sor bakalım?

pisicik "dişini fırçalayıp gelene kadar bende sana bir süpriz hazırlayacagım" fikrini çok tuttum harikasın ;)
sertlik konusunda da ona böyle yapınca çok hoşuma gidiyor diye yönlendirmeye çalışıyorum, başka türlü anlamıyor bizimki, her seferinde onu uyarmak zorundayım,"bu yaptığın hoşuma gitti devam et" şeklinde yapacak başka bişiii yok, kızlar sağolun, çok moral verdiniz bana.

Back
X