Bu erkekleri anlamiyirum. Neden eslerine hos seyler soylemezler ki.. Sakalari bile sacma sapan. Cocuk gibi bir de ben de senin ailenin yaninda aynisini yapacamdemesi. Allah akil fikir versin. İyi yapmisin tepkinde. Gelince guzel guzel konus anlarsa tabi.
E normal ev hali işte sende onlarla otur işte muhabbet et illa muhabbet edecek değilsin tv izle telle uğraş..yani mecbur misafirsin sonuçta.başka odada tek oturacak kadar nefretmisin onlara ..
" Ben ailemin yanında seni bu şekilde hiçe sayıp kirarsam , evet sen de aynısını yap " deyin ona.
Şakalaşılmiş sanki orda benmi yanliş anladim
Tam aile ortami sakalasmalar filan gibi anlatinca öyle algiladim,bende zoruma giden bi durum olsa tabiki tavir yaparim ama sağlam bi lafta koyarım hiç esirgememŞakayla bana kopek yakıstırmasi yaptı hemde annesinçn yanında.
Dengesizlik başka bi'şey degil
Tam aile ortami sakalasmalar filan gibi anlatinca öyle algiladim,bende zoruma giden bi durum olsa tabiki tavir yaparim ama sağlam bi lafta koyarım hiç esirgemem
kötu niyetle soylemedim diyodur o zamanİşin garip tarafi benim eşim tavır yapıyor
kötu niyetle soylemedim diyodur o zaman
Eşler arasında tartışma yaşanacaksa bile , hiç kimseye yansıtmama tabiri caizse laf vermeme taraftarıyım.
Keşke eşinizi bi kenara çekip ;
"Neden böyle konuşuyorsun ? Ben şu anda burdan gitmek istiyorum" Deseydiniz.
Ya da konuşmak için eve dönmeyi bekleseydiniz.
Ha kendisinin yaptığı yanlış tabii.
Şaka olmuş kaka .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?