Kocamın yersiz cümlesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mellykelly

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2018
310
104
103
29
Eşimle şuan tartıştık. Sebep şu bilmiyorum abartıyor muyum..

Bana hazırlanmami söyledi özenle hazirlan giyin süslen şeklinde. Hazırlanacagim ama beklersin biraz uzun sürer dedim. Tamam hazırlanma o zaman diye triplendi. Anlayamadım ne olduğunu noldu şimdi birden dedim. Tabii hayatım hazırlanırim ama biraz bekletecegim demek yerine istemiyor gibi hazirlanicam ama beklersin diyosun dedi.. her saniye o şekilde canimli cicimli konusamiyorum her saniye öyle konuşan bı kadin da yeryuzunde yok dedim. Bana direkt var diyerek yanıt verdi. Devamında da var ama ben seni seçtim seninle evlendim vs vs. Cümlenin devamını dinlemeden madem öyle kadınlar olduğunu biliyorsun neden benimle evlendin öyle birini bulsaydin dedim kavga kıyamet başladık sizce abartiyor muyum

Ayy çok iğrenç ya üfff romantizmin içine dıttttt

Ay şu erkeklerin tripleri ...

Camı açın bagiracagim.

hiç belli olmaz.bazen hakikaten hazırlık herkese lazım olabilir

Eklentiler

• IMG_8920.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 342
Ay ne varmış sizin cümlemizde. Trip atası gelmiş.

Söyleme şekliniz nasıldı? Eğer gönülsüz bir tavırla söylediyseniz alınması normal.
Hemen başkalarını örnek vermek esinizde de aynı hatayla örneklendirme yapmasina neden olmuş.Konuyu nasıl" neden benimle evlendine getirdiniz??!!
Hiç mi kendinize güveniniz yok,bu mevzuyu buraya getirmek çok çocukça eşiniz 4 hataliysa siz 6 .....
Eğer her durumu kavgaya getiriyorsunuz ikinizde çift terapisi alın.Yorucu ve kırıcı bir ilişkiniz var Sonu belli.......

Önceki konunuza bakarak, evet abartıyorsunuz diyorum. Eşinizin size olan sevgisini mi sınıyorsunuz; ayrılmak için bahane mi arıyorsunuz ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…