- 8 Ekim 2018
- 310
- 104
- 103
- 29
- Konu Sahibi mellykelly
-
Bu saatte nereye olabilirNereye süslenip püslenip?
Bu saatte nereye olabilir
Oha.o işler öyle mi oluyor öyle yap şöyle yap diyeBu saatte nereye olabilir
Canım artık mekanlar 12 de kapanıyor yani nereye gidecekler hazırlanıp da en fazla kokreççiye giderlerOha.o işler öyle mi oluyor öyle yap şöyle yap diye
Ayy çok iğrenç ya üfff romantizmin içine dıtttttAaa seks daveti miymiş bu?seks daveti de değil seks emri. Git süslen hazırlan benimle sevişmeye layık ol demiş haşmetli padişahımız. Kendi de o sırada tv karşısında göbeğinden pamukçuk çıkaracak
Konuda romantizm yok kiAaa seks daveti miymiş bu?seks daveti de değil seks emri. Git süslen hazırlan benimle sevişmeye layık ol demiş haşmetli padişahımız. Kendi de o sırada tv karşısında göbeğinden pamukçuk çıkaracak
Ay şu erkeklerin tripleri ...Eşimle şuan tartıştık. Sebep şu bilmiyorum abartıyor muyum..
Bana hazırlanmami söyledi özenle hazirlan giyin süslen şeklinde. Hazırlanacagim ama beklersin biraz uzun sürer dedim. Tamam hazırlanma o zaman diye triplendi. Anlayamadım ne olduğunu noldu şimdi birden dedim. Tabii hayatım hazırlanırim ama biraz bekletecegim demek yerine istemiyor gibi hazirlanicam ama beklersin diyosun dedi.. her saniye o şekilde canimli cicimli konusamiyorum her saniye öyle konuşan bı kadin da yeryuzunde yok dedim. Bana direkt var diyerek yanıt verdi. Devamında da var ama ben seni seçtim seninle evlendim vs vs. Cümlenin devamını dinlemeden madem öyle kadınlar olduğunu biliyorsun neden benimle evlendin öyle birini bulsaydin dedim kavga kıyamet başladık sizce abartiyor muyum
hiç belli olmaz.bazen hakikaten hazırlık herkese lazım olabilirAaa seks daveti miymiş bu?seks daveti de değil seks emri. Git süslen hazırlan benimle sevişmeye layık ol demiş haşmetli padişahımız. Kendi de o sırada tv karşısında göbeğinden pamukçuk çıkaracak
Söyleme şekliniz nasıldı? Eğer gönülsüz bir tavırla söylediyseniz alınması normal.Eşimle şuan tartıştık. Sebep şu bilmiyorum abartıyor muyum..
Bana hazırlanmami söyledi özenle hazirlan giyin süslen şeklinde. Hazırlanacagim ama beklersin biraz uzun sürer dedim. Tamam hazırlanma o zaman diye triplendi. Anlayamadım ne olduğunu noldu şimdi birden dedim. Tabii hayatım hazırlanırim ama biraz bekletecegim demek yerine istemiyor gibi hazirlanicam ama beklersin diyosun dedi.. her saniye o şekilde canimli cicimli konusamiyorum her saniye öyle konuşan bı kadin da yeryuzunde yok dedim. Bana direkt var diyerek yanıt verdi. Devamında da var ama ben seni seçtim seninle evlendim vs vs. Cümlenin devamını dinlemeden madem öyle kadınlar olduğunu biliyorsun neden benimle evlendin öyle birini bulsaydin dedim kavga kıyamet başladık sizce abartiyor muyum
Eşimle şuan tartıştık. Sebep şu bilmiyorum abartıyor muyum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?