- 17 Ekim 2023
- 2.074
- 2.520
- 53
- Konu Sahibi mellykelly
-
Konuyu actin millet merak etti nereye gittinizYav sjsjsksks aynen doğru tahmin
Öyle evet inanılmaz alıngan biriEşiniz regl oldu galiba. Böyle anlamsız alınganlıkları ben regl yaklasırken yapıyorum sadece
Doğru tahmin işte dedim yaKonuyu actin millet merak etti nereye gittiniz
Normal değil desek ne değişecek adamın koynuna girmişsiniz zaten.Öyle konuşan kadınlar için var yanıtı normal yani
Yani eşiniz haklı, zaten beklemek yeterince sıkıcı bir de üstüne böyle bir cümle kurarak daha sıkıcı hale getirmişsiniz.Eşimle şuan tartıştık. Sebep şu bilmiyorum abartıyor muyum..
Bana hazırlanmami söyledi özenle hazirlan giyin süslen şeklinde. Hazırlanacagim ama beklersin biraz uzun sürer dedim. Tamam hazırlanma o zaman diye triplendi. Anlayamadım ne olduğunu noldu şimdi birden dedim. Tabii hayatım hazırlanırim ama biraz bekletecegim demek yerine istemiyor gibi hazirlanicam ama beklersin diyosun dedi.. her saniye o şekilde canimli cicimli konusamiyorum her saniye öyle konuşan bı kadin da yeryuzunde yok dedim. Bana direkt var diyerek yanıt verdi. Devamında da var ama ben seni seçtim seninle evlendim vs vs. Cümlenin devamını dinlemeden madem öyle kadınlar olduğunu biliyorsun neden benimle evlendin öyle birini bulsaydin dedim kavga kıyamet başladık sizce abartiyor muyum
Aaa ben bunu simdi anladiiiim, sekse hazirlan komutu nedir ya? Kendisi de robdosambr’ini giyecek miEşimle şuan tartıştık. Sebep şu bilmiyorum abartıyor muyum..
Bana hazırlanmami söyledi özenle hazirlan giyin süslen şeklinde. Hazırlanacagim ama beklersin biraz uzun sürer dedim. Tamam hazırlanma o zaman diye triplendi. Anlayamadım ne olduğunu noldu şimdi birden dedim. Tabii hayatım hazırlanırim ama biraz bekletecegim demek yerine istemiyor gibi hazirlanicam ama beklersin diyosun dedi.. her saniye o şekilde canimli cicimli konusamiyorum her saniye öyle konuşan bı kadin da yeryuzunde yok dedim. Bana direkt var diyerek yanıt verdi. Devamında da var ama ben seni seçtim seninle evlendim vs vs. Cümlenin devamını dinlemeden madem öyle kadınlar olduğunu biliyorsun neden benimle evlendin öyle birini bulsaydin dedim kavga kıyamet başladık sizce abartiyor muyum
İlk bende anlamamıştım sağ olsun bir arkadaş aydınlattı konu sahibi geldi 1,2 soruyu yanitlayip yine gittiAaa ben bunu sindi anladiiiim, sekse hazirlan konutu nedir ya? Kendisi de robdosambr’ini goyecek miayyy bu ne
Ben de insanlar yazinca anladimİlk bende anlamamıştım sağ olsun bir arkadaş aydınlattı konu sahibi geldi 1,2 soruyu yanitlayip yine gitti
Bende ilk anladığım öyleydi dışarı çıkacaklar sandım hazirlanmam uzun sürer falan filan deyinceBen de insanlar yazinca anladimdisari cikacaklar sanmistim, sevismeye hazirlaniyorlarmis. Bana biyle dese bi erkek muhtemelen gicik olurdum
MasumBende ilk anladığım öyleydi dışarı çıkacaklar sandım hazirlanmam uzun sürer falan filan deyince
Yalnız değilmişimEşim böyle cümle kursa ben saf saf hazırlanırdım, bunun seks daveti olduğunu yorum okurken anladım.
Bi arkadas kisa sürmüs diyince tekrar gittiİlk bende anlamamıştım sağ olsun bir arkadaş aydınlattı konu sahibi geldi 1,2 soruyu yanitlayip yine gitti
Bende öyle düşündüm ama önce tartisma sonra iş sonra tekrar yorumlara bakıp cevlayip tekrar işe devam etmek ben anlamadım çocuk emzirmeye kalkıyorum uyumamak için mecburiyetten takılıyorumBi arkadas kisa sürmüs diyince tekrar gitti
Saglamasini yapacak sanirim
2 işve cilve, bir iki tatlı söz ile kapanabilecekken ikiniz de konuyu abartıp gereksiz yerlere çekmişsiniz. Savaşmayın, sevişin. Yani şimdi kavga ne kadar kolay ateşleniyor ise niyetlenmiş olduğunuz olay da ondan daha kolay ateşlenir. Eşiniz normalde de böyle alıngan, duygusal biri midir?Eşimle şuan tartıştık. Sebep şu bilmiyorum abartıyor muyum..
Yav biz şıkır şıkır gecelikler, tangalar, zartlar zurtlar giyelim adam pijamayla bizi beklesin. Çok asabım bozuluyor son zamanlarda diyorum şimdi ne gerek vardı o kadar kendini hazırladın sen de donla çıkıvereydinAaa seks daveti miymiş bu?seks daveti de değil seks emri. Git süslen hazırlan benimle sevişmeye layık ol demiş haşmetli padişahımız. Kendi de o sırada tv karşısında göbeğinden pamukçuk çıkaracak
Bende öyle zannederdim ama burda adam dümdüz git hazırlan dememiştir heralde. Öncesinde öpüşme cilveleşmeler olmuştur adam da öyle demiştir. İlk defa hazırlan diyeni duydumEşim böyle cümle kursa ben saf saf hazırlanırdım, bunun seks daveti olduğunu yorum okurken anladım.
Hayır bide daha cevapları okumadan gitmiş fikfik yapmış. E biz burda adamı aklasak ne b.klasak neBoş bir konu. Her evlilikte sorun oluyor bu kadar kafaya takıp konu açmaya bile gerek yok. Ne istiyorsun boşan mı diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?