Kocamın yersiz cümlesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani eşiniz haklı, zaten beklemek yeterince sıkıcı bir de üstüne böyle bir cümle kurarak daha sıkıcı hale getirmişsiniz.

Aaa ben bunu simdi anladiiiim, sekse hazirlan komutu nedir ya? Kendisi de robdosambr’ini giyecek mi ayyy bu ne

2 işve cilve, bir iki tatlı söz ile kapanabilecekken ikiniz de konuyu abartıp gereksiz yerlere çekmişsiniz. Savaşmayın, sevişin. Yani şimdi kavga ne kadar kolay ateşleniyor ise niyetlenmiş olduğunuz olay da ondan daha kolay ateşlenir. Eşiniz normalde de böyle alıngan, duygusal biri midir?

Her konuyu sekse bağlayabilen bir yapım var ki seksi çok severim. Ama ben bile bunun seks daveti olduğunu anlamadım. bu nasıl bir öküzlük ya. O bi taraflarını sallandırırken ben koşa koşa ona süslenmeye gideceğim ha, rüyasında bile göremez. Niye kendinizi böyle bir konuma sokuyorsunuz anlamadım.

Yav biz şıkır şıkır gecelikler, tangalar, zartlar zurtlar giyelim adam pijamayla bizi beklesin. Çok asabım bozuluyor son zamanlarda diyorum şimdi ne gerek vardı o kadar kendini hazırladın sen de donla çıkıvereydin

Eşim böyle cümle kursa ben saf saf hazırlanırdım, bunun seks daveti olduğunu yorum okurken anladım.
Bende öyle zannederdim ama burda adam dümdüz git hazırlan dememiştir heralde. Öncesinde öpüşme cilveleşmeler olmuştur adam da öyle demiştir. İlk defa hazırlan diyeni duydum oyuzden hayal ettim ve azıcık romantikleştirdim konuyu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…