Kocamın yersiz cümlesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ev halinde İşe gider gibi hazırlanmak giyinmek mi varmış sonuçta ev hali adı üstünde

Aynen öyle, neler neler var paylaşılan. Çok üzülmüştüm ben de o kadınlara. Bi avukat kızcağız vardı ulaşmaya çalışıyordu gördüklerine.
Allah kahretsin onları ya. Artık koltukta uzanırken, çocuk emzirirken, eğilip kalkarken, kuzen, yeğen, eşin akrabaları filan bizi de çekmiş midir diye düşünüyor insan.

Cinsellikle alakasi olmayan gunluk şeylere kafayi takip tahrik olmalar filan bana normal gelmiyor ya. Ten rengi çorap filan...
Yani bunlarla tetiklenen adam milletin corabina da bakar yani, ha size tutup boyle soyleyecek hali yok.
Daha yeni evlenmissiniz baslamiş yok corap, yok örtu arkadaslar hakli, bunun ilerisi nereye varacak acaba?

Konuyu okurken aklıma "gerçek kesit - fantezi kurbanı" geldi. Sarı bıyık aynı eşiniz gibi "hanım git hazırlan da gel, gelirken bizim kasetleri getir de izleyelim" diyordu. Sonu hiç iyi olmadı adamın

Şey başınız kapalı mı s.ks yapıyorsunuz şimdi

Konuyu okurken aklıma "gerçek kesit - fantezi kurbanı" geldi. Sarı bıyık aynı eşiniz gibi "hanım git hazırlan da gel, gelirken bizim kasetleri getir de izleyelim" diyordu. Sonu hiç iyi olmadı adamın

Biri yorumlara sarı bıyığın 50 tonu yazmış. Yine libidomuzun helvasını yidik tşk.

Dışarı çıkar gibi hazırlan dese dışarda gördüğü kadınlarla çat diye ilişkiye girme hayali mi kuruyor diye düşünürdüm herhalde.. bide başörtülü.. ağır sapık bence..

Daha önceki konunuzda eşinizin iş yerindeki kapalı birine baktığını söylemiştiniz. Bana masum gelmedi.
Evet bence de bi tuhaflık var
her saniye o şekilde canimli cicimli konusamiyorum her saniye öyle konuşan bı kadin da yeryuzunde yok dedim. Bana direkt var diyerek yanıt verdi
Sadece bu mesajdan bile anlaşılıyor.

Konu sahibi eşimin aklına mı sokuyorum diye konu açmıştı ama bana kalırsa zaten aklında olan şeyler.

Tamam deseydiniz ya sadece, biz kadınların hazırlanma süresi biraz uzayabiliyor, erkeklere direkt olarak uzun bekleyeceksin demeyin
Kısacası o gereksiz alınganlık yapmış siz de abartmışsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…