- 13 Mart 2015
- 4.407
- 8.170
- 358
- Konu Sahibi mellykelly
-
Aslında psikologa bu durumdan bahsetsem mi diye ikilem yaşıyorum. Eşim mesela ten çoraptan da etkileniyor. ( Başka kadınlardan etkilenmiyormus benim ayagimdayken etkileniyormus) o sebeple corabimin gorunmesi onu biraz rahatsız ediyor başkaları da etkilenir diye. Giyme falan dediği çok oldu. Bundan psikologa bahsettigimde hastalık bu demişti
Ya bilmiyorum bana garip gelmemisti yani şöyle gelmedi. Normal halimle de beni beğeniyor ilişki yaşıyoruz fakat evde özensiz buluyor herhalde. İse gider gibi hazırlanmami makyaj yapmamı vs ister bazen. Özenli giyiniyorum dedigim gibi. Hoşuna gidiyormus. Önce oyle görüyor sonrasında da çıkartıyorum zaten başımı falan ama dediğiniz gibi bahsetmem lazım sanırımBence psikologa kesinlikle bahsedin. Ama anlamadığım nokta bu konu sizi rahatsız ettiği için buraya konu açtınız ve bu rahatsız olma durumuyla gece birlikte oldunuz? Belki eşinize toz kondurmak istemiyorsunuz ama bu durum hiç normal değil. Daha yeni evlisiniz fantezi olarak görebilirsiniz ama ilerleyen zamanlarda kendinizi değersiz hissetmeye kadar gidecek bu olay. Ne desem bilemedim ilginç bir durum
Evde açık halinizle de bakımlı olun, özensiz olmayın. Acaba böyle olduğunuzda yine öyle talepleri olur mu? Bir şeyleri anlamak için deneyin bence bunuYa bilmiyorum bana garip gelmemisti yani şöyle gelmedi. Normal halimle de beni beğeniyor ilişki yaşıyoruz fakat evde özensiz buluyor herhalde. İse gider gibi hazırlanmami makyaj yapmamı vs ister bazen. Özenli giyiniyorum dedigim gibi. Hoşuna gidiyormus. Önce oyle görüyor sonrasında da çıkartıyorum zaten başımı falan ama dediğiniz gibi bahsetmem lazım sanırım
Yani hiç öyle açıkken özenmedim kıyafet açısından fakat kendi ağzıyla da demişti bu hallerini daha çok beğeniyorum diye. Bilemiyorum denemek lazım sanırım kırmızı mini bı elbise mi alsam saçları fonlesem falanEvde açık halinizle de bakımlı olun, özensiz olmayın. Acaba böyle olduğunuzda yine öyle talepleri olur mu? Bir şeyleri anlamak için deneyin bence bunu
Hayır tabi ki öyle yapmayın. Sırf kocanızı mutlu etmek için normal zamanda tercih etmediğiniz giyinme biçimini niye yapasınız? Sadece ev halinizle de özensiz olmayın en azından kendiniz için yapın bunu. Örnek veriyorum dizi çökmüş pijama giymeyin, saçınız başınız dağınık olmasın. Ve lütfen git hazırlan dediğinde lütfen gidip hazırlanmayın. Biraz kendinize saygınız olmalı amaYani hiç öyle açıkken özenmedim kıyafet açısından fakat kendi ağzıyla da demişti bu hallerini daha çok beğeniyorum diye. Bilemiyorum denemek lazım sanırım kırmızı mini bı elbise mi alsam saçları fonlesem falan
Güzel kardeşim siz henüz 3 aylık evli değil misiniz? Daha cicim aylarında üstelik evlilik öncesi cinsel hayatı olmayan insanlar böyle fellik fellik fantezi arayışında olmazlar. Çamaşır suyu lekeli pijama bile durduramaz.Yani hiç öyle açıkken özenmedim kıyafet açısından fakat kendi ağzıyla da demişti bu hallerini daha çok beğeniyorum diye. Bilemiyorum denemek lazım sanırım kırmızı mini bı elbise mi alsam saçları fonlesem falan
Yani bu adamın tavırları normal değil de evde kırmızı bir elbise giyip saçını fönlemek fantazi de sayılmaz şimdi.Güzel kardeşim siz henüz 3 aylık evli değil misiniz? Daha cicim aylarında üstelik evlilik öncesi cinsel hayatı olmayan insanlar böyle fellik fellik fantezi arayışında olmazlar. Çamaşır suyu lekeli pijama bile durduramaz.
Siz daha en baştan yok türban fantezileri yok çorap fetişleriyle başlarsanız 10 sene sonra cinsel hayatınızı nasıl renklendireceksiniz? Bunlar kesmeyecek çünkü bir yerden sonra daha fazlası istenecek, uç noktalara kayılacak.
Ayrıca yarın öbür gün hamile kalınca, çocuğunuz olunca bu kadar zaman ayıramadığınızda ne hale gelecek seks hayatınız?
üslup önemli kafası karışık sanki çok üstüne gitme bakalımEşimle şuan tartıştık. Sebep şu bilmiyorum abartıyor muyum..
Bana hazırlanmami söyledi özenle hazirlan giyin süslen şeklinde. Hazırlanacagim ama beklersin biraz uzun sürer dedim. Tamam hazırlanma o zaman diye triplendi. Anlayamadım ne olduğunu noldu şimdi birden dedim. Tabii hayatım hazırlanırim ama biraz bekletecegim demek yerine istemiyor gibi hazirlanicam ama beklersin diyosun dedi.. her saniye o şekilde canimli cicimli konusamiyorum her saniye öyle konuşan bı kadin da yeryuzunde yok dedim. Bana direkt var diyerek yanıt verdi. Devamında da var ama ben seni seçtim seninle evlendim vs vs. Cümlenin devamını dinlemeden madem öyle kadınlar olduğunu biliyorsun neden benimle evlendin öyle birini bulsaydin dedim kavga kıyamet başladık sizce abartiyor muyum
Kırmızı elbise mesele değil zaten. Adamın daha ilk günden ortaya serdiği zihin dünyası problem.Yani bu adamın tavırları normal değil de evde kırmızı bir elbise giyip saçını fönlemek fantazi de sayılmaz şimdi.
Ben tesettürlü kadınları ev için ayrı bir gardrobu olması gerektiğini düşünüyorum. Evliliğin ilk gününden 30.yılına kadar. Tesettürlü-tesettürsüz kimse evinde lekeli pijamayla eşini karşılamasın.
Belki adam eşini sadece dışarı çıkarken bakımlı gördüğü ve o hali de tesettürlü olduğu için eşinin tesettürlü haline yükseliyordur. Insan zihni çok karmaşık...
Ben böyle bir şeyle hiç karşılaşmadım ve kendi mantığıma da oturtamıyorum. Kendimce mantıklı bir açıklama bulmaya çalışıyorum. Yoksa normal karşıladığım yok.Kırmızı elbise mesele değil zaten. Adamın daha ilk günden ortaya serdiği zihin dünyası problem.
Siz normal karşılamaya meyillisiniz birkaç mesajınızdan anladığım kadarıyla ama bu tip fantezileri olan adamlar normal değil. Dediğim gibi girin bakın twitterda evinde koltukta uyuyakalmış, normal sahil kenarında poz vermiş kadınlar hakkında neler konuştuklarını göreceksiniz. Bu türban fantezisi öyle aman karıma çok yakışıyor ondan etkileniyorum denilecek basit bişey değil, üzgünüm. Adam da zaten fantezileri nasıl beynini ele geçirmişse hiç alakası olmadığı halde türbanlı bir kadınla evlenmiş konu sahibinin dediğine göre.
Yok özellikle türbanlıları paylaşan bir grup var. Eşi olmasına gerek yok, halasını, teyzesini, kız kardeşini, sokaktaki alakasız bir kadını paylaşanlar var. Olay türbanlı kadınlar üstünde dönüyor yani. O örneği konu sahibinin eşi diye karısını paylaşanlar üzerinden verdim. Bikaç ay önce çok mevzusu döndü twitterda, kadınları bulmaya çalışanlar falan vardı haber vermek için.Ben böyle bir şeyle hiç karşılaşmadım ve kendi mantığıma da oturtamıyorum. Kendimce mantıklı bir açıklama bulmaya çalışıyorum. Yoksa normal karşıladığım yok.
Twitterda eşime ne yapmak istersin diyen adamın eşinin türbanlı olmasına takılmadım ben. Türbansız olsa da adam sapık.
Ben türban fantazisinin p*rn filmlerde izlemekten ibaret olduğunu düşünürdüm. Gerçeğini isteyen de varsa biz yanmışız
Ya normal halde de çok yapiyoruz arada ozenmemi istiyor her gün oluyor neredeyse bazen günde iki kere oluyorYahu hakkikatten daha ilk aylarda ne fantazisi. Bir de dışarı çıkar gibi türban tak, ferace giyli. Yanlış hatırlamıyorsam biz 5 yıldan sonra başlamıştık fantazi filan. O da gidip aşırı olmayan bir şey almıştım kendim. Adamın talebi bile değildi. Yani eşlerin tahrik olmak için bu denli tetiklenmeye ihtiyaç duyması ilerde ciddi sıkıntı.
İlişki mi?Ya normal halde de çok yapiyoruz arada ozenmemi istiyor her gün oluyor neredeyse bazen günde iki kere oluyor
Bence yeni evlilikte, daha önceden birlikte seks başlamamışsa tabi, normal değil. Ara sıra fantazi olur tabi. Ama ilk aylarda olması bana da garip geldi.Ya normal halde de çok yapiyoruz arada ozenmemi istiyor her gün oluyor neredeyse bazen günde iki kere oluyor
Evetİlişki mi?
Ya ben de benzer bir video gördüm. Annemle fantazi filan yazmışlar. Bir grup ergen evdeki kapalı iş yapan kadına tacizde bulunuyor. Kadın bence temizliğe gelen biriydi. Allah ın belaları ekmeğindeki kadına neler yaptılar. Keşke bunları yakalamanın bir yolu olsa. Kadının haberi bile yoktur ki şikayetçi olsun.Yok özellikle türbanlıları paylaşan bir grup var. Eşi olmasına gerek yok, halasını, teyzesini, kız kardeşini, sokaktaki alakasız bir kadını paylaşanlar var. Olay türbanlı kadınlar üstünde dönüyor yani. O örneği konu sahibinin eşi diye karısını paylaşanlar üzerinden verdim. Bikaç ay önce çok mevzusu döndü twitterda, kadınları bulmaya çalışanlar falan vardı haber vermek için.
Aynen öyle, neler neler var paylaşılan. Çok üzülmüştüm ben de o kadınlara. Bi avukat kızcağız vardı ulaşmaya çalışıyordu gördüklerine.Ya ben de benzer bir video gördüm. Annemle fantazi filan yazmışlar. Bir grup ergen evdeki kapalı iş yapan kadına tacizde bulunuyor. Kadın bence temizliğe gelen biriydi. Allah ın belaları ekmeğindeki kadına neler yaptılar. Keşke bunları yakalamanın bir yolu olsa. Kadının haberi bile yoktur ki şikayetçi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?