Kocamın yersiz cümlesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Lütfen kendiniz kandırmayın. Adam size düpedüz yalan söylüyor. Yok başkasında olunca etkilenmiyorum ama sende olunca etkileniyorum. Bir numaralı yalan. Erken boşalması olan adamlarda partnerlerine senden çok etkileniyorum, o yüzden erken boşalıyorum diyor. Bu da erken boşalmaya buldukları kapaklardan biri. İnanalım mı yani?

Bence psikologa kesinlikle bahsedin. Ama anlamadığım nokta bu konu sizi rahatsız ettiği için buraya konu açtınız ve bu rahatsız olma durumuyla gece birlikte oldunuz? Belki eşinize toz kondurmak istemiyorsunuz ama bu durum hiç normal değil. Daha yeni evlisiniz fantezi olarak görebilirsiniz ama ilerleyen zamanlarda kendinizi değersiz hissetmeye kadar gidecek bu olay. Ne desem bilemedim ilginç bir durum

Ya bilmiyorum bana garip gelmemisti yani şöyle gelmedi. Normal halimle de beni beğeniyor ilişki yaşıyoruz fakat evde özensiz buluyor herhalde. İse gider gibi hazırlanmami makyaj yapmamı vs ister bazen. Özenli giyiniyorum dedigim gibi. Hoşuna gidiyormus. Önce oyle görüyor sonrasında da çıkartıyorum zaten başımı falan ama dediğiniz gibi bahsetmem lazım sanırım

Evde açık halinizle de bakımlı olun, özensiz olmayın. Acaba böyle olduğunuzda yine öyle talepleri olur mu? Bir şeyleri anlamak için deneyin bence bunu

Evde açık halinizle de bakımlı olun, özensiz olmayın. Acaba böyle olduğunuzda yine öyle talepleri olur mu? Bir şeyleri anlamak için deneyin bence bunu
Yani hiç öyle açıkken özenmedim kıyafet açısından fakat kendi ağzıyla da demişti bu hallerini daha çok beğeniyorum diye. Bilemiyorum denemek lazım sanırım kırmızı mini bı elbise mi alsam saçları fonlesem falan

Hayır tabi ki öyle yapmayın. Sırf kocanızı mutlu etmek için normal zamanda tercih etmediğiniz giyinme biçimini niye yapasınız? Sadece ev halinizle de özensiz olmayın en azından kendiniz için yapın bunu. Örnek veriyorum dizi çökmüş pijama giymeyin, saçınız başınız dağınık olmasın. Ve lütfen git hazırlan dediğinde lütfen gidip hazırlanmayın. Biraz kendinize saygınız olmalı ama

Güzel kardeşim siz henüz 3 aylık evli değil misiniz? Daha cicim aylarında üstelik evlilik öncesi cinsel hayatı olmayan insanlar böyle fellik fellik fantezi arayışında olmazlar. Çamaşır suyu lekeli pijama bile durduramaz.

Siz daha en baştan yok türban fantezileri yok çorap fetişleriyle başlarsanız 10 sene sonra cinsel hayatınızı nasıl renklendireceksiniz? Bunlar kesmeyecek çünkü bir yerden sonra daha fazlası istenecek, uç noktalara kayılacak.

Ayrıca yarın öbür gün hamile kalınca, çocuğunuz olunca bu kadar zaman ayıramadığınızda ne hale gelecek seks hayatınız?

Yani bu adamın tavırları normal değil de evde kırmızı bir elbise giyip saçını fönlemek fantazi de sayılmaz şimdi.

Ben tesettürlü kadınların ev için ayrı bir gardrobu olması gerektiğini düşünüyorum. Evliliğin ilk gününden 30.yılına kadar. Tesettürlü-tesettürsüz kimse evinde lekeli pijamayla eşini karşılamasın.

Belki adam eşini sadece dışarı çıkarken bakımlı gördüğü ve o hali de tesettürlü olduğu için eşinin tesettürlü haline yükseliyordur. Insan zihni çok karmaşık...

üslup önemli kafası karışık sanki çok üstüne gitme bakalım

Kırmızı elbise mesele değil zaten. Adamın daha ilk günden ortaya serdiği zihin dünyası problem.

Siz normal karşılamaya meyillisiniz birkaç mesajınızdan anladığım kadarıyla ama bu tip fantezileri olan adamlar normal değil. Dediğim gibi girin bakın twitterda evinde koltukta uyuyakalmış, normal sahil kenarında poz vermiş kadınlar hakkında neler konuştuklarını göreceksiniz. Bu türban fantezisi öyle aman karıma çok yakışıyor ondan etkileniyorum denilecek basit bişey değil, üzgünüm. Adam da zaten fantezileri nasıl beynini ele geçirmişse hiç alakası olmadığı halde türbanlı bir kadınla evlenmiş konu sahibinin dediğine göre.

Ben böyle bir şeyle hiç karşılaşmadım ve kendi mantığıma da oturtamıyorum. Kendimce mantıklı bir açıklama bulmaya çalışıyorum. Yoksa normal karşıladığım yok.

Twitterda eşime ne yapmak istersin diyen adamın eşinin türbanlı olmasına takılmadım ben. Türbansız olsa da adam sapık.
Ben türban fantazisinin p*rn filmlerde izlemekten ibaret olduğunu düşünürdüm. Gerçeğini isteyen de varsa biz yanmışız

Yok özellikle türbanlıları paylaşan bir grup var. Eşi olmasına gerek yok, halasını, teyzesini, kız kardeşini, sokaktaki alakasız bir kadını paylaşanlar var. Olay türbanlı kadınlar üstünde dönüyor yani. O örneği konu sahibinin eşi diye karısını paylaşanlar üzerinden verdim. Bikaç ay önce çok mevzusu döndü twitterda, kadınları bulmaya çalışanlar falan vardı haber vermek için.

Yahu hakkikatten daha ilk aylarda ne fantazisi. Bir de dışarı çıkar gibi türban tak, ferace giyli. Yanlış hatırlamıyorsam biz 5 yıldan sonra başlamıştık fantazi filan. O da gidip aşırı olmayan bir şey almıştım kendim. Adamın talebi bile değildi. Yani eşlerin tahrik olmak için bu denli tetiklenmeye ihtiyaç duyması ilerde ciddi sıkıntı.

Ya normal halde de çok yapiyoruz arada ozenmemi istiyor her gün oluyor neredeyse bazen günde iki kere oluyor

Ya normal halde de çok yapiyoruz arada ozenmemi istiyor her gün oluyor neredeyse bazen günde iki kere oluyor
Bence yeni evlilikte, daha önceden birlikte seks başlamamışsa tabi, normal değil. Ara sıra fantazi olur tabi. Ama ilk aylarda olması bana da garip geldi.
Eşiniz böylesi tetiklenmeye ihtiyaç duyuyor olmasının nedenini bence biraz sorgulayın. Bahsettiğiniz şey güzel güzel iç çamaşırları giyinip, parfüm sürüp, saçı başı düzeltmek değil. Hani git dışarı gibi hazırlan, kapan gel. Bir de yorucu olur alışırsa. Çocuklar olunca değil hazırlanmak. Soyunmak bile zor gelir

Ya ben de benzer bir video gördüm. Annemle fantazi filan yazmışlar. Bir grup ergen evdeki kapalı iş yapan kadına tacizde bulunuyor. Kadın bence temizliğe gelen biriydi. Allah ın belaları ekmeğindeki kadına neler yaptılar. Keşke bunları yakalamanın bir yolu olsa. Kadının haberi bile yoktur ki şikayetçi olsun.

Aynen öyle, neler neler var paylaşılan. Çok üzülmüştüm ben de o kadınlara. Bi avukat kızcağız vardı ulaşmaya çalışıyordu gördüklerine.

Benim merak ettiğim tek şey sizden hazırlanmanızı isterken kendi pijamalarıyla mı oturuyor kendi de aynı özende hazırlanıyorsa arada değişiklik iyidir . Bizde arada eşimle süsleniriz evde yemek yer şarabımızı içeriz sonrası malum ama ikimizde özen gösteririz. Git sen hazırlan olmaz yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…