- 11 Aralık 2018
- 42.607
- 264.806
- 598
- Konu Sahibi mellykelly
-
Ben dışarı çıkarken kot tişört, eşofman, tayt falan giyiniyorum ya. Kadın nasıl giyiniyorsa artıkKonu sahibi yazmış zaten adam dışarıya çıkar gibi hazırlanmasını istiyormuş çünkü o halinden tahrik oluyormuş
Bu aşkın katili biziz abi ,netleşti yaniBen de ben dekonuyu ilk okuduğumda da öyle anladım yazık adamcağız plan yapmış güzel güzel, özenli giyin dediğine göre de şık bir yere götürecek kadının yaptığına bak diye düşündüm
Antieomantizm çetesi olduk şimdi deBu aşkın katili biziz abi ,netleşti yani
Ben de ilk okuduğumda bi düşündüm. Sonra tövbe estağfirullah diyip aklımdan uzaklaştırdımBen dışarı çıkarken kot tişört, eşofman, tayt falan giyiniyorum ya. Kadın nasıl giyiniyorsa artık
Tesettürlüyum??Ben de ilk okuduğumda bi düşündüm. Sonra tövbe estağfirullah diyip aklımdan uzaklaştırdım
Yani hazırlanmaktan kastı eşarbınızı yapıp o şekilde giyinmek mi?Tesettürlüyum??
Aa nasıl yani adam tesettürlü halinizden mi tahrik oluyorTesettürlüyum??
Çok dikkat edin, fotoğrafınızı çekmesine falan asla izin vermeyin. Normal halinizle sokakta falan bile tek fotoğrafınız olmasın eşinizde.Tesettürlüyum??
Bu baska bi konuda tartisilmisti, fantazi degil sapkinlik diyenler cogunluktaydi. Ben de yukarida sordum disari cikarken ne giyiyorsunuz da tahrik oluyor diye. Bi arastirin bu konuyuTesettürlüyum??
Gerçekten incir çekirdeğini doldurmayacak konularEşimle şuan tartıştık. Sebep şu bilmiyorum abartıyor muyum..
Bana hazırlanmami söyledi özenle hazirlan giyin süslen şeklinde. Hazırlanacagim ama beklersin biraz uzun sürer dedim. Tamam hazırlanma o zaman diye triplendi. Anlayamadım ne olduğunu noldu şimdi birden dedim. Tabii hayatım hazırlanırim ama biraz bekletecegim demek yerine istemiyor gibi hazirlanicam ama beklersin diyosun dedi.. her saniye o şekilde canimli cicimli konusamiyorum her saniye öyle konuşan bı kadin da yeryuzunde yok dedim. Bana direkt var diyerek yanıt verdi. Devamında da var ama ben seni seçtim seninle evlendim vs vs. Cümlenin devamını dinlemeden madem öyle kadınlar olduğunu biliyorsun neden benimle evlendin öyle birini bulsaydin dedim kavga kıyamet başladık sizce abartiyor muyum
Eşimle şuan tartıştık. Sebep şu bilmiyorum abartıyor muyum..
Bana hazırlanmami söyledi özenle hazirlan giyin süslen şeklinde. Hazırlanacagim ama beklersin biraz uzun sürer dedim. Tamam hazırlanma o zaman diye triplendi. Anlayamadım ne olduğunu noldu şimdi birden dedim. Tabii hayatım hazırlanırim ama biraz bekletecegim demek yerine istemiyor gibi hazirlanicam ama beklersin diyosun dedi.. her saniye o şekilde canimli cicimli konusamiyorum her saniye öyle konuşan bı kadin da yeryuzunde yok dedim. Bana direkt var diyerek yanıt verdi. Devamında da var ama ben seni seçtim seninle evlendim vs vs. Cümlenin devamını dinlemeden madem öyle kadınlar olduğunu biliyorsun neden benimle evlendin öyle birini bulsaydin dedim kavga kıyamet başladık sizce abartiyor muyum
Beni o sekilde görmüş o halime aşık olmuş kapalı halimin daha güzel olduğunu düşünüyorTesettürün amacı daha farklı değil mi yahu? Tesettürün neresinden tahrik oluyor? Bu nasıl bir düşünme şekli… fantezi var tamam da bu fantezi değil yani. Yuh.
Hangi konu bı baksam güzel olacakBu baska bi konuda tartisilmisti, fantazi degil sapkinlik diyenler cogunluktaydi. Ben de yukarida sordum disari cikarken ne giyiyorsunuz da tahrik oluyor diye. Bi arastirin bu konuyu
İnanin konuyu hatirlamiyorum bir bulmaya calisayim sizin icinHangi konu bı baksam güzel olacak
Hangi konu bı baksam güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?