Kocamın yersiz cümlesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hazırlan demesi tuhafıma gitti. Bir de öyle kadın var demesi. Sende asabi cevap vermişsin ama onun cevaplama tarzı hoş değil. Herkesin fantazi anlayışı farklı olabilir ama kırıcı geldi bana. Güzel dille konuşmalısın onunla. Bu işler planlamayla olmaz ki bazen kendin süslenirsin öyle olur. Bazen spontane gelişir. Umarım bir daha tatsızlık yaşamazsınız.

3 günlük dünya ya böyle saçma sapan birbirinizi kırmayın bence

Birde 2 dakka gecelik giyip gelmeyecek misin ne hazırlığı baya beklenecek

Eşlerin birbirini tanıması önemli yani ne niyetle söylediğini bilmek. Eşlerimizle aramızda söz savaşı illaki oluyor ama gerektiğinde gırgıra vurmak lazım yoksa evlilik zor iş

Konu sahibi tesettürlü ise eşi tesettürsüz olarak dışarı çıkar gibi hazırlanmasını istiyordur. Yani mini etek, dekolte bir bluz falan. E siz de evde öyle giyinin madem, hazırlanmak çok uzun sürmez o zaman
Ekleme: tesettürlü halini istiyorsa o adamda bir gariplik var.

Son düzenleme:
Tesettürün amacı daha farklı değil mi yahu? Tesettürün neresinden tahrik oluyor? Bu nasıl bir düşünme şekli… fantezi var tamam da bu fantezi değil yani. Yuh.

Gerçekten incir çekirdeğini doldurmayacak konular

Tesettürün amacı daha farklı değil mi yahu? Tesettürün neresinden tahrik oluyor? Bu nasıl bir düşünme şekli… fantezi var tamam da bu fantezi değil yani. Yuh.
Beni o sekilde görmüş o halime aşık olmuş kapalı halimin daha güzel olduğunu düşünüyor

Bu baska bi konuda tartisilmisti, fantazi degil sapkinlik diyenler cogunluktaydi. Ben de yukarida sordum disari cikarken ne giyiyorsunuz da tahrik oluyor diye. Bi arastirin bu konuyu
Hangi konu bı baksam güzel olacak

Hangi konu bı baksam güzel olacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…