Sebep olarak birşey göstermedi mi üzüldüm gerçekten senin adına...sence niye olabilir?:bbo:
Bazen beni aldattığnı düşünüyorum ama saatinde evine gelen ailesi hariç doğru düzgün arkadaşı bile olmayan birisi.Ne bileyim telefonunu falan karıştırıyorum bişey yok.
Gerçi internetten ya da tvden kadınları izleyip boşalmak da bence aldatmak ya neyse
Hayır hiçbirşey söylemedi.Hani inkar bile etmedi, ya da yanlış anlıyorsun, ya da ne alakası var.
İyi de hiç sormadınız mı eşinize neden böyle olduk diye..
İlla ki bir sebebi vardır sebepsiz yere böyle davranılmaz bence..
Daha önce benimle uyumasını istediğimi ve onu özlediğimi söylediğimde birkaç gün dikkat edip yatağımıza geldi ...
Tez yazdığı için stresli olduğunu bana konsantre olamadığını söyledi ama tezi bteli 15 gün oluyor herşey aynı.Yine bana kazara bile dokunmayan ve ayrı uyuyan bir erkek
Sevgili görümcem sağolsun sürekli onun yanında bana kaç kilo olduğumu artık rejim yapmam gerektiğini sorup duruyor.
Kendisi haftada bir kusan blumik bir tip de
Vlla bilmiyorum kilom mu sebep diyoruöm ama şuan 40 42 beden giyiyorum boyum 168 uzun boyluyum ne bileyim göze gelen sarışın bir kadınım
Hem insan bir ömür boyu 36 38 giyemez ki
Ve kış boyu ayağında yeşil potur ve atletle evde dolaşan bir adamı ben 4 senedir çekici buluyorum
Sebep eğer kiloysa zaten onu asla affetmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?