- 6 Aralık 2009
- 6.224
- 2.940
- 723
Belki bebekten sonra süslenmeye vaktim olmuyor ama dişlerimi düzenli fırçalar ve duş alırım.Zaten terletecek bişey de yapmıyoruz:)
nedeni süslenmemeniz olabilirmi ?
Yani $öyle bir gercek varki erkekler paspal kadinlardan hoslanmaz.
Dush almak dislerini fircalamak herzaman yeterli olmaz.
Bebekle nasil oluyor, insanin hicmi vakti kalmiyor bilmiyorum ama,
10 saniye hemen bir rimel sürmek, biraz sürmek cekmek ruj allik sürmek, okadarda vakit alan bisey degil.
Üstüne güzel bi elbise giyivermek cok vakit alan bisey degil.
Erkekler cok bencil bunu cok iyi biliyorum, Kendileri göbekli bakimsiz dolasabiliyor ama eslerinden bu özeni bekliyorlar..
Insan bence kendi icin süslenmeli, bunun birazda olsa faydasini göreceginizden eminim. Kendiniz icin süslenin :asigim:
kesinlikle katılıyorum bu arada sultan cım sanırım dush demekle duş demek istedin:)
kendileri bakımlı pasbal olurlar ama kadının her daim bakımlı olmasını isterlerkötükedihüso
Rejim yapmak dünyanın en kolay işi ama kızım hala anne sütü alıyor ve biberon tutmadı.Sütüm azalıyor kızıma kıyamıyorum.Ayrıca o da göbeklendi evlendiğimizden beri 8 kilo ldı.
Acaba antropoz falan mı geçiriyorki eşin ?
Sevgili görümcem sağolsun sürekli onun yanında bana kaç kilo olduğumu artık rejim yapmam gerektiğini sorup duruyor.
Kendisi haftada bir kusan blumik bir tip de
Vlla bilmiyorum kilom mu sebep diyoruöm ama şuan 40 42 beden giyiyorum boyum 168 uzun boyluyum ne bileyim göze gelen sarışın bir kadınım
Hem insan bir ömür boyu 36 38 giyemez ki
Ve kış boyu ayağında yeşil potur ve atletle evde dolaşan bir adamı ben 4 senedir çekici buluyorum
Sebep eğer kiloysa zaten onu asla affetmem
benim eşimde evde süslü olmamı ister ama kendisi don paça gezervalla petek dinçözle can tanrıyar ın durumu benim gözümde de canlanmıştı
bazen benim eşim de hayıflanır eşofmanla gezmesen daha kadınsı şeyler giysen diye ben evliliğimde hep bunları hayal etim diye hep söyler
o yüzden dikkat etmeye çalışyırom ve erkeklerin çoğu bunu istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?