Kocamla 7 yaşındaki yiğenim yüzünden küsüs (Devamı)

Biraz hızlı yaşandı olaylar ablam buraya yazmış tesadüf eniştemde okumuş ablam verdiğiniz cevapları kabullenemedi eniştemde cevaplarınızı ablama gösterdi ortalık sakin biraz eniştem sipariş verdiği tektaşı iptal etmiş ablam onu kullanıyor şimdi Ben adaletten yanayım
TEKTAŞ Önemli tabi kullansin :)

Olay biraz kısa yazılmış olayın başını ve sonunda ben yazayım
Haftasonu ablasının evini yerleştirmek için sivasa eşinin isteğini bir iki etmeden götürmüş orda bu olay yaşanıyor devamında ablası acil işi olduğundan çocuğu kendi evlerine götürmelerini istiyor enişte tmm diyor çocuk ablasının telefonu istiyor ablası telefonu veriyor gitsin diye gelip eniştenin telefonunu istiyor adam bir iki etmeyip hattını alıp telefonu veriyor yolda çocuk başka bir akrabaya gidecem diye tuttürüyor enişte tmm deyip yolunu değiştiriyor gece götürürken yolu bile kaybetmesine rağmen uğraşıp çocuğu bırakıyor tabi adam sinir küpü olmuş kadına annesinin yanında navigasyonla an kızmış kadın şimdi o an kızdı diye adama küsmuş adam eşine küsmemiş düşünün durumu
Nereden buluyorsunuz bu oduniyeleri,onu ana yapmayacaksın umarım,kaç birader kaç:sus:
Kadınlar Kulübünde bunları söylemek nasip oldu ya,ne diyeyim daha:D:D

Biraz hızlı yaşandı olaylar ablam buraya yazmış tesadüf eniştemde okumuş ablam verdiğiniz cevapları kabullenemedi eniştemde cevaplarınızı ablama gösterdi ortalık sakin biraz eniştem sipariş verdiği tektaşı iptal etmiş ablam onu kullanıyor şimdi Ben adaletten yanayım

Yarın ablan eşim tektaş almadı diye konu açmaz umarım :bicak::bicak:

Ikisinde aynı google hesabı acıktır. Ordan görünüyordur birini kapat :KK70:

Mesela ben kardeşim nerelere giriyor kontrol edebileyim diye bir mail adresimi girdim tabletine. 1000 km öteden anında ne yapmış, ne aramis cep telefonumdan bile görebiliyorum:KK70:
Ooo aklımda dursun,çocuklarım büyüyor,ayakta uyutmasınlar beni:D

Ailecek bi tuhafsınız
Şuraya doğru düzgün konuyu yazmak çok mu zor allah aşkına !

Ablam eşiyle msj okuyor su an araları kötü bu arada ben kardeşiyim telefondan dolayı guzlı yazınca bazı kısımlar anlaşılmamış
Aile boyu çoklu üyelik:)
Şifreyi duraklara yapıştırdılar galiba,giden gelen giriyor :D

Bunlar kari koca ablasina yardim icin gidiyorlar. Ablasinin acil isi cikiyor. Diyor ki cocugu alin size goturun. Tamam diyorlar. Cocuk annesinin telefonunu istiyor. Annesi veriyor. Annesi de eniste beyden telefon istiyor. Eniste Bey de sim kartini cikarip ablaya veriyor ve yolculuga cikiyorlar cocukla beraber. Cocuk yolda baska bir ailenin yanina gidicem diye tutturuyor. Eniste Bey oraya giderken kayboluyor. Sinirleniyor ve esine kiziyor kaybolduklari icin. Esi de o yuzden küsüyor ama eniste bey kusmuyor aslinda. Ay dogru mu anlamisim acaba :KK70::KK70::KK70:
Buyurun konunun özeti:KK14:

Bunun için COLIN COLIN arkadaşımıza teşekkür ederiz :KK9:

Bence kardeşi falan değilsin. Eşin ta kendisisin..
Sırf erkek olduğun anlaşılmasın (üyeliğin iptal olmasın) diye kardeşiyim diyorsun.

Ayıpp ayıpp kadının telefonunu ne diye karıştırıyorsun

Bence kardeşi falan değilsin. Eşin ta kendisisin..
Sırf erkek olduğun anlaşılmasın (üyeliğin iptal olmasın) diye kardeşiyim diyorsun.

Ayıpp ayıpp kadının telefonunu ne diye karıştırıyorsun
+1

adı üstünde “kadınlar kulübü”
kadınlar buraya özelini yazıyor yahu

Back
X