Kocamla 7 yaşındaki yiğenim yüzünden küsüs (Devamı)

Ablam eşiyle msj okuyor su an araları kötü bu arada ben kardeşiyim telefondan dolayı guzlı yazınca bazı kısımlar anlaşılmamış
Yani sen 3 numarali kizkardessin. Buyuk ablanin cocugu yuzunden kucuk ablan kocasiyla birbirlerine girdi.
Ve su anda kucuk ablan esiyle bu konuyu okuyor, oyle mi? Ozaman sen nasil gizli yaziyosun, senin yazdiklarinida okurlar.

Enişte, ben eski konuyu da hatırlıyorum.
Sonuna kadar sen haklısın. Ama kendini ifade etme yeteneği sıfir. Gerçek hayatta da böyleysen kavgalarda bu yüzden haksız duruma düşüyorsundur.
Sana tavsiyem akşamları, hiç yoktan maç ve sevdiğin dizi olmadigi zamanlarda ilgini çeken, edebi yönü yüksek kitaplar oku. Sabahattin Ali olabilir mesela. Hem ince de kitapları...

Olay biraz kısa yazılmış olayın başını ve sonunda ben yazayım
Haftasonu ablasının evini yerleştirmek için sivasa eşinin isteğini bir iki etmeden götürmüş orda bu olay yaşanıyor devamında ablası acil işi olduğundan çocuğu kendi evlerine götürmelerini istiyor enişte tmm diyor çocuk ablasının telefonu istiyor ablası telefonu veriyor gitsin diye gelip eniştenin telefonunu istiyor adam bir iki etmeyip hattını alıp telefonu veriyor yolda çocuk başka bir akrabaya gidecem diye tuttürüyor enişte tmm deyip yolunu değiştiriyor gece götürürken yolu bile kaybetmesine rağmen uğraşıp çocuğu bırakıyor tabi adam sinir küpü olmuş kadına annesinin yanında navigasyonla an kızmış kadın şimdi o an kızdı diye adama küsmuş adam eşine küsmemiş düşünün durumu
durumu dusunuyoruz, baksana hepimize dert oldu, ama yine ayni mesaji yazmissin.

Sen kimsin acaba? Kaç kardeşsiniz siz? Çocuk kimin?
Ablanla enişten niye mesajları okuyor ne alaka?

Haftasonu ablasının evini yerleştirmek için sivasa eşinin isteğini bir iki etmeden götürmüş orda bu olay yaşanıyor devamında ablası acil işi olduğundan çocuğu kendi evlerine götürmelerini istiyor enişte tmm diyor çocuk ablasının telefonu istiyor ablası telefonu veriyor gitsin diye gelip eniştenin telefonunu istiyor adam bir iki etmeyip hattını alıp telefonu veriyor yolda çocuk başka bir akrabaya gidecem diye tuttürüyor enişte tmm deyip yolunu değiştiriyor gece götürürken yolu bile kaybetmesine rağmen uğraşıp çocuğu bırakıyor tabi adam sinir küpü olmuş kadına annesinin yanında navigasyonla an kızmış kadın şimdi o an kızdı diye adama küsmuş adam eşine küsmemiş düşünün durumu

Enişte bey sen haklısın valla, sayfalarca sana hak verdik zaten.
Ailecek, göz göre göre çocuğun bu hale gelmesini umursamayanlardan ne bekliyorsun? Küser de, tavır da yapar, üstüne seni de suçlar. Allah sabır versin sana kardeşim; eşine de akıl fikir, göz izan.

Hııı tmmm :işsiz:
Olan olmuş boşver
Olmuşla ölmüşe care yok :deli:
Yanan devrelerin sonucu Kınamayın a dostlar.cizzzrt cizzzrt ...

Ablam eşiyle msj okuyor su an araları kötü bu arada ben kardeşiyim telefondan dolayı guzlı yazınca bazı kısımlar anlaşılmamış
Ablan eşiyle mesajlari okuyor ve suan araları kötü .. sen kardessin ve devam ettiriyorsun konuyu peki ama nedennn?? Ablanın açtigi konuya sen neden dahil olup devam ettiriyorsun ?? Ayrıca ablanla enişten hangi mesajlari okuyor? ? Sen niye konu actin şimdi ?? Zaten var olan bir konu vardı ordan neden devam etmedin?? Ay amaç neeee?? Kafamda deli sorular :)

Ikidir ayni seyi yaziyorsunuz. Ve şu yaziniz, ancak Turk degilseniz bir mazeret olarak görülebilir. :olamaz::olamaz::olamaz:

Kafam corrba gibii diye giriyorum konuya ezhelin sarkidan esinlenerek :KK53:
biraz anlasilir yazamaz miydin sanki pff..
kim kime ne demis ayrica sen kimsin bir acikliga kavustur :deli:

Biraz hızlı yaşandı olaylar ablam buraya yazmış tesadüf eniştemde okumuş ablam verdiğiniz cevapları kabullenemedi eniştemde cevaplarınızı ablama gösterdi ortalık sakin biraz eniştem sipariş verdiği tektaşı iptal etmiş ablam onu kullanıyor şimdi Ben adaletten yanayım

Eniştem olayın devamını yazmamı istedi hızlı yazdım anlaşılmamış kusura bakmayın

Back
X