- 7 Ekim 2015
- 2.694
- 2.636
- 83
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani sen 3 numarali kizkardessin. Buyuk ablanin cocugu yuzunden kucuk ablan kocasiyla birbirlerine girdi.Ablam eşiyle msj okuyor su an araları kötü bu arada ben kardeşiyim telefondan dolayı guzlı yazınca bazı kısımlar anlaşılmamış
durumu dusunuyoruz, baksana hepimize dert oldu, ama yine ayni mesaji yazmissin.Olay biraz kısa yazılmış olayın başını ve sonunda ben yazayım
Haftasonu ablasının evini yerleştirmek için sivasa eşinin isteğini bir iki etmeden götürmüş orda bu olay yaşanıyor devamında ablası acil işi olduğundan çocuğu kendi evlerine götürmelerini istiyor enişte tmm diyor çocuk ablasının telefonu istiyor ablası telefonu veriyor gitsin diye gelip eniştenin telefonunu istiyor adam bir iki etmeyip hattını alıp telefonu veriyor yolda çocuk başka bir akrabaya gidecem diye tuttürüyor enişte tmm deyip yolunu değiştiriyor gece götürürken yolu bile kaybetmesine rağmen uğraşıp çocuğu bırakıyor tabi adam sinir küpü olmuş kadına annesinin yanında navigasyonla an kızmış kadın şimdi o an kızdı diye adama küsmuş adam eşine küsmemiş düşünün durumu
Olay biraz kısa yazılmış olayın başını ve sonunda ben yazayım
Haftasonu ablasının evini yerleştirmek için sivasa eşinin isteğini bir iki etmeden götürmüş orda bu olay yaşanıyor devamında ablası acil işi olduğundan çocuğu kendi evlerine götürmelerini istiyor enişte tmm diyor çocuk ablasının telefonu istiyor ablası telefonu veriyor gitsin diye gelip eniştenin telefonunu istiyor adam bir iki etmeyip hattını alıp telefonu veriyor yolda çocuk başka bir akrabaya gidecem diye tuttürüyor enişte tmm deyip yolunu değiştiriyor gece götürürken yolu bile kaybetmesine rağmen uğraşıp çocuğu bırakıyor tabi adam sinir küpü olmuş kadına annesinin yanında navigasyonla an kızmış kadın şimdi o an kızdı diye adama küsmuş adam eşine küsmemiş düşünün durumu
Ablan eşiyle mesajlari okuyor ve suan araları kötü .. sen kardessin ve devam ettiriyorsun konuyu peki ama nedennn?? Ablanın açtigi konuya sen neden dahil olup devam ettiriyorsun ?? Ayrıca ablanla enişten hangi mesajlari okuyor? ? Sen niye konu actin şimdi ?? Zaten var olan bir konu vardı ordan neden devam etmedin?? Ay amaç neeee?? Kafamda deli sorular :)Ablam eşiyle msj okuyor su an araları kötü bu arada ben kardeşiyim telefondan dolayı guzlı yazınca bazı kısımlar anlaşılmamış
Ikidir ayni seyi yaziyorsunuz. Ve şu yaziniz, ancak Turk degilseniz bir mazeret olarak görülebilir.Olay biraz kısa yazılmış olayın başını ve sonunda ben yazayım
Ay hep düşünürdüm burda açılan bazı konulardan sonra , bir de eşi gelse onu dinlesek diye.Hayaldi , gerçek oldu !!![]()