Kocamla 7 yaşındaki yiğenim yüzünden küsüs (Devamı)

Bide konuyu devamı diye açmışlar hiç bir şeyde anlaşılmıyor. :KK53:

bizim pc de esimin google hesabi acik ama ben pc den ne zaman gevmise girsem dolastigim butun sayfalar cikiyor hergun o stresle gecmisi siliyorum esim gelincede telefon internetine baglaniyorum nasil cikiyo bi ip den degilse kurtarin benide bu stresten :halay::halay:
Ikisinde aynı google hesabı acıktır. Ordan görünüyordur birini kapat :D

Mesela ben kardeşim nerelere giriyor kontrol edebileyim diye bir mail adresimi girdim tabletine. 1000 km öteden anında ne yapmış, ne aramis cep telefonumdan bile görebiliyorum:D

Ikisinde aynı google hesabı acıktır. Ordan görünüyordur birini kapat :KK70:

Mesela ben kardeşim nerelere giriyor kontrol edebileyim diye bir mail adresimi girdim tabletine. 1000 km öteden anında ne yapmış, ne aramis cep telefonumdan bile görebiliyorum:KK70:
ay cok fena birde sessiz sakin kendi halinde derim meger çakalmış :KK70:

Olay biraz kısa yazılmış olayın başını ve sonunda ben yazayım
Haftasonu ablasının evini yerleştirmek için başka bir ile eşi bir iki etmeden götürmüş orda bu olay yaşanıyor devamında ablası acil işi olduğundan çocuğu kendi evlerine götürmelerini istiyor adam tmm diyor çocuk ablasının telefonu istiyor ablası telefonu veriyor gitsin diye gelip kocasının telefonunu istiyor adam bir iki etmeyip hattını alıp telefonu veriyor yolda çocuk aynı ilde başka bir akrabaya gidecem diye tuttürüyor adam tmm deyip gece götürürken yolu bile kaybetip çocuğu bırakıyor tabi adam sinir küpü olmuş kadına annesinin yanında navigasyonla ilgili kaybolduğu an kızmış kadın şimdi o an kızdı diye adama küsmuş adam eşine küsmemiş düşünün durumu
dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış :)))

Konu sahibi birinci tekil şahıs olarak anlatmamış konuyu Mune Mune , bu sebeple konu sahibinin erkek olduğu sadece bir tahmindir. Olaya tanık olan başkası da olabilir. Bu sebeple banlanması doğru olmaz. :KK53::ıslık:

Haftasonu ablasının evini yerleştirmek için başka bir ile eşi bir iki etmeden götürmüş orda bu olay yaşanıyor devamında ablası acil işi olduğundan çocuğu kendi evlerine götürmelerini istiyor adam tmm diyor çocuk ablasının telefonu istiyor ablası telefonu veriyor gitsin diye gelip kocasının telefonunu istiyor adam bir iki etmeyip hattını alıp telefonu veriyor yolda çocuk aynı ilde başka bir akrabaya gidecem diye tuttürüyor adam tmm deyip gece götürürken yolu bile kaybetip çocuğu bırakıyor tabi adam sinir küpü olmuş kadına annesinin yanında navigasyonla ilgili kaybolduğu an kızmış kadın şimdi o an kızdı diye adama küsmuş adam eşine küsmemiş düşünün durumu

Ne diyon yav

7 yaşındaki çocuğu da buraya alalım bence. Özne o ama kendisi ortalıklarda yok. (:

Enişte gel hele otur bir kahve iç. Ben de seni destekliyorum. Çocuk tam dayaklık, senin hatun anlayışsız + bencil, baldız desen çocuk doğurmuş ama bakmaktan bir haber. Allah yardım etsin....

Enişte baştan aşağıya Türkçe katili.
Orjinal konu sahibi en azından konu kahramanı için "yeğen" demiş, enişte "yiğen" diye çevirmiş. Neyse, "yiyen" diyenler de var, buna da şükür.

Siz de hata yapmışsınız, 'orijinal' olacaktı. :-)

Yok yahu.
Aynı pc kullansa geçmişten görür, aynı google hesabı açıksa da google aramalarından görür.
Aynı wi-fi ile alakası yok.
Öyle olsa aynı iş yerinde yada cafelerde herkes herkesi görürdü.
Amaninnn:KK70:

Yanılıyorsunuz. Wifi üzerinden de girilen siteleri görmek mümkün. Ben anlık olarak görüyorum ama geçmiş konusunda bir fikrim yok.

Son düzenleme:
Ablam eşiyle msj okuyor su an araları kötü bu arada ben kardeşiyim telefondan dolayı guzlı yazınca bazı kısımlar anlaşılmamış

Haftasonu ablasının evini yerleştirmek için sivasa eşinin isteğini bir iki etmeden götürmüş orda bu olay yaşanıyor devamında ablası acil işi olduğundan çocuğu kendi evlerine götürmelerini istiyor enişte tmm diyor çocuk ablasının telefonu istiyor ablası telefonu veriyor gitsin diye gelip eniştenin telefonunu istiyor adam bir iki etmeyip hattını alıp telefonu veriyor yolda çocuk başka bir akrabaya gidecem diye tuttürüyor enişte tmm deyip yolunu değiştiriyor gece götürürken yolu bile kaybetmesine rağmen uğraşıp çocuğu bırakıyor tabi adam sinir küpü olmuş kadına annesinin yanında navigasyonla an kızmış kadın şimdi o an kızdı diye adama küsmuş adam eşine küsmemiş düşünün durumu

Back
X