Kocamla 8 saat tartistik

Aleyna sahin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2023
7
-32
1
Kocamla sürekli tartisiyorum.
Arkadaslar öncelikle lütfen duyarli Olun. Iyi degilim.

Bir halftaligina kocam Beni tatile yolladi. Yollamadan önce tartistim bos sebeplerden dolayi.
Simdi tatilden geri geldim ve kocam kapida bekliyordu Beni. Bende bagirdim cagirdim eve girer girmez.. ev sigara kokuyo bilmem ne bilmem ne.
Sonra ikimizq uyuduk. Ayri odalarda yanima geldi nasilsin falan Bende dedim ki benim neden küstügümü anladinmiw Oda Hayir anlamadim cünkü hic birsey yoktu dedi.
Sonra Ben yine alevlendim bagirdim..
yemek yapti cagirdi beni Ben Herseyi devirim cam kirdim. Sonra iyice kavga Ettik.
8 Saaten beri tartisiyorum onunla. Neden böyleyim ne yapmaliyim?

Başlığa istinaden saydın mı diyesim geldi.
Şaka bir yana bence de bir terapistle görüşün.

Belli ki kötü zamanlardan geçiyorsunuz, aslında eşinizle değil içinizdeki öfkenizle tartışıp kavga ediyorsunuz-kırıp döküyorsunuz.
İçinizde büyüttüğünüz kızdığınız yada hayal kırıklığına uğradığınız birşey var onu siz biliyorsunuzdur, o her neyse kabullenin-affedin-özgür bırakın...

Evliliğinde mutlu değilsin ya da eşini sevmiyorsun. Bunlar varsa boşan rahatlarsın.
Sebep bunlar değilse acilen tedavi ol.
Çünkü bu sinir sanada zarar karşındakinede. Geçmişten kalma bi durum var mı eşinin sana karşı yaptığı bir şey? Bir sebebi olmalı yani.. Hiçbir durum sebepsiz değildir.

Peki bu kadar sebep ne ? Kırılıp dökülecek kadar ne yaşandı?
Allah korusun aldattı mı? Eğer öyle ise çok çok haklısınız boşayın gitsin ama sebebi bilmeden bir şey nasıl diyelim şu an yazdıklarınızda hiç bir sebep olmadığı için mana vermek imkansız pskolog iyi gelecek bence

Sevmek için bahaneler arayın..Sövmek için değil...Velevki sigara kokuyor..Güzel bir dille bunu söyleyebilirsiniz tabi kapıdan girer girmez değil..İnsan sarılır,özler....Demek ki;sizin eşinizle farklı bir probleminiz var ya da takıldığınız bir nokta...Bence önce o neyse onu halledin...
Benim eşimde farklı versiyonunu kullanıyor....Ona düzen oluşturdum...Ve kömürü vs.ya da temizliğiyle alakalı işleri anlattım...Ne ben kırılırım ya da ona karışırım ne de o bizi huzuru bozmaya iter...Kendim kullanmıyorum diye de onun kendi şahsi mutluluğuna ya da kararına onun ebeveyniymişim gibi karışamam...

Hatalısınız 8 saat sürecek bır problem yok anlattığınızda....Bence güzel bir kahvaltı,yemek vs.hazırlayın ve yorgunluğunuza bağlı saçmaladığınızı dile getiren bir konuşma yapın...

Hayat kısa..Kuşlar uçuyor🕊

Asıl meseleyi bulun önce yoksa bu kavga bitmez

Psikoloğa gidin bir zahmet

Asıl mesele nedir? Çünkü bunlar mesele değil. Muhtemelen içinizde birikmiş bir öfke var ona karşı örneğin zamanında aldatmış sizi geri döndürmüş düzelme çabaları bunlar siz de affetmiyorsunuz gibi yani bi şey var mutlaka altında. Yok eğer yok benn tamamen sebepsiz sataşıyorum diyorsanız psikologla görüşmeniz şart. Terapi ile rahatlayabilirsiniz

Yukarıdaki birkaç arkadaşın yazdığını aynen katılıyorum sizin içeriğinizdeki öfke hırs sinir mutlaka geçmişten kalan bir birikimin sonucunda insanda açığa çıkıyor eğer başka bir probleminiz yoksa geçmişinizle yüzleşip affetme yoluna gidin. Bir de kan değerlerinize baktırmanızı tavsiye ederim yuvanızın eşinizin çoluğunuzun çocuğunuzun kıymetini bilin hayat zaten çok zor herkes için bunu daha da zorlaştırmayın kendinize

Psikolojik olarak iyi degil siniz belliki bişey var sizi tetikleyen öfkenizin gerçek sebebi o an kavga ettiginiz şeyler degil sizin içinizde çünkü 1 hafta tatilden dönünce rahatlamış olmalıydınız bırakın girer girmez tartışmayı eşinizle birbirinizi özlemiş doya doya sevişmeniz gerekirdi bana kalırsa

çözülebilecek seyler icin bu kadar tepki vermeyin
Sizin icin madde manadan once geliyor sanirim.

Siz istemeden sizi tatilemi gönderdi? Depresyonda misiniz nedir?

Deveye diken meselesi. Iyi insanlara karsi niye boylesiniz ya

Arkadaslar.. Cok haklisiniz evet .. Bende neden böyle oldugunu bilmiyorum. Cok sikiliyor canim. Önu görünce cinlenmis gibi oluyorum. Evet gecmiste cok zor zamanlar gecirdik. Aldatma bfalan yok kesinlikle. Zor zamamlarda aile ile alakali … nasil cözebilirm ! ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…