Kocamla 8 saat tartistik

naptin saat mi tuttun 8 saat saydin. kiz durduk yere adama sarmissn anlattıklarından adamin yaptigi bisey yk diye anliyorum sen kendine dert arıyorsun heralde yada rahat batiyo.. boyle sacma seylerle kendini de esinide bunaltma insanlar saglik sorunlari maddi sorunlar nelerle ugrasirken senin canin sorun çıkartmak istemesin bi zahmet

neden böylesiniz keşke tatil parasını terapiye verip öfke kontrolü için tedavi olsanız

Ruh ve sinir hastaliklari hastanesine yatmalisiniz

Bende çok sinirliyim ve normalken düşünüyorum sinirlendiğimde kendimi kontrol altında tutmalıyım diye bu şekilde daha sakin olmaya başladım bazen tartışmak iyi geliyor bizim evde de hergün bir çekirdek partisi oluyo beni de alıştırdı yiyorum da her gece yenir sabah temizlenir sigara desen içilir bana da batıyor bende çözümü sabahları temizlik yapmakta buldum baktım baş edemiyorum kendimi sinir etmekten iyidir :)

Belli ki eşini sevmiyorsun ya da adama tahammülün kalmamış.Baskasi yazmış gibi okursan normal davranmadigini anlarsın

Sebep sadece sigaraysa çok saçma bu kadar uzatılması, kendiniz söylüyorsunuz boş sebepler diye

Ay eşim bana asla bağıramaz, ben de ona… önce karşınızdaki kişinin sizin istediğiniz gibi olmak zorunda olmadığını kabul edin. Dünyada en doğrusunu siz bilmiyorsunuz, herkes kendince doğru hayatı yaşıyor.
Sonra, kim ne derse desin, nefes terapisi ve meditasyon. Bu gerginliğinizi öyle önerilerle ilaçlarla aşamazsınız, her gün sufi nefesi yapın 10 dakka, bir dahaki aya bakın nasıl pamuk gibisiniz

Yazmayım dedim ama dayanamadım .

İnsanların ne derdi var bu dertmi? Kusura bakmayında sadece şımarıklık.

İyi bir tedavi görün

ben sizi anlıyorum. Hayata karşı bir hıncınız, öfkeniz var. Belki eşinize, işinize, birşey içinize sinmiyor demek ki eşinizden çıkarıyorsunuz. Bence iyi düşünün öfkenizin mutsuzluğunuzun kaynağını bulun. İnsan bazen hıncını en yakınından çıkarır

Yapılacak şey eşinizin sizi boşalması olur.Bu ne ya bu kadar saygısız olmayı nasıl başarıyorsunuz Adam yemek yapmış mutfağa gel bardağı kir.Tatile gönderiyor kapıda karşılıyor eve girmeden bağır çağır.Soyle saygısız insanlara davrandıkları gibi davranmaya duzelmezler

Sende de ne enerji var 8 saat .
Boşa çene yorarsın erkeklet anlamaz konuşmaktan

Tövbest az önce ne okudum
Allah sabır versin, ama sana değil...

Öfkenizin temelinde başka bir sebep olmalı gibi. Sözünü ettiğiniz mesele bana göre de problem ama bunu çözümlemek için defalarca kez adım atan eşinize tepkiniz biraz aşırı olmuş. Sakin kalamayacağınızı hissettiğiniz durumlarda iletişime geçmek için acele etmemenizi ve esas probleminiz neyse en kısa zamanda onu çözmenizi tavsiye ederim.

Kendinizi anlatırken bir an eski eşim gözümün önüne geldi. O da sürekli birşey bahane eder kırar döker bağırır çağırırdı. Ona göre çok önemli birşey örneğin odanın havasız olması bana göre kavga etmeye değmeyecek kadar saçma gelirdi. Umarım sizin öfkeniz geçici bir durumdur. Eğer bu durum kronikleşirse bir süre sonra karşıdaki kişide bıkkınlık ve sabır taşmasına neden olabilir. Kendinize daha önemli mesguliyetler bulun, beyninizi farklı şeylere yönlendirin. Herşey beyinde, düşüncede bitiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…