Kocamla anlasamiyorum

çok korkutucu

yani bilmiyorum bugun doktoru arayip randevu alicak ,bisey yapmak istemiyorum ama elimden baska turlusu gelmiyo diyo,mesela kussek tartissak saatlerce gunlerce sadece yatar konusmadan yasar,dunde iste sesler falan duyyorum dedi bugune kadar soylemek istememdim korkarsin diye dedi cunku ben geceleri korkuyorum karanliktan falan,persembe gunude direksiyon sinavim vardi iptal edicem giremem bu kafayla burda cok zor geciyor cunku,yaa arkadaslar sizin esleriniz nasil yani surekli boyle konusup gulp sakalasirlar mi ,hemen alinganlik yaparlar mi beisey soyleyince soylediginize pisman edermi ,surekli basim agriyo diyo yoksa uc harflilerlemi ilgili off of

Sevgili Banu..Bunların cevabını ancak uzman bir doktordan alabilirsiniz.en kısa zamanda eşininde bu yardım isteğini dikkate alarak doktora gidin.İnsanlardaki kişilk bozuklukları illaki sizofreniden kaynaklanmıyoır.çeşitli sebepleri olabilir.çok onu kışkırtıcı davranışlarda bulunmayın,ne olur ne olmaz.ailede şizofreni öyküsü olan varmı?sizofreni genetik yolla geçen bir hastalıktır.ailede varsa kişide görülme ihtimali artıyor.Olacak diye bir kural yok.
sizden kaynaklı olmayan,size yansıttığı bi öfkede olabilir.gücü size yettiği için sizden çıkarır acısını.sakin olun.her evde sorunlar var kimi açar derdini ,kimi sır gibi saklar,güllük gülüstanlıkmış gibi davranır.doktoru ihmal etmeyin..
allah sabır versin...

canim benim bildigim cok uzaktan bi akaraba onun disinda yok,belki dedigin gibi psikolojik baska sorunlari vardir bilemiyorum,kisilik bozuklugudur belkide bugun doktoru ariycak soz verdi umarim faydasi olur

Kendinize bir hayat kuracaksınız, tabiki eşinizi dışlamadan..

Çocuklarınızın eğitimi ile yakından ilgilenip, hayatınıza eşinizden başka meşgaleler bulmalısınız.

Yoksa mutsuzluğunuz devam eder gider.

Güzel işler yapın, bilmiyorum çalışıyor musunuz ama işinizde daha başarılı olmak için adım atın, lisans mezunu iseniz yüksek lisans yapın, hep ileri adım atın. Bırakın eşiniz sizi takip etsin, biraz hayranlık uyansın size karşı. Yoksa mutsuz olursunuz. Enerjinizi eşinize harcamayın, yapacağınız daha güzel işler mutlaka vardır.

Maalesef Türk erkeği kıymet bilmiyor. Maalesef çok teşekkürsüz. sadece sizin başınızda değil bu dert.

Sevgili Banu,bence de doktor konusunda destek ol,eşin vazgeçerse bile ısrar et.
Belki doğru söylüyordur,sesler duyuyordur.Hatta bu küsmeleri,sessiz kalmaları sana tavır değil,kendi içine kapanmasıyla alakalı olabilir.
Aslında eşinin kendisinde sorun olduğunu itiraf etmesi,sanırım yeni bir adım.En azından seni suçlamıyor,bir sorunu olduğunun farkında ve doktordan sözetmesi bile olumlu bir gelişme.
İnşallah kısa zamanda daha olumlu gelişmeler yaşarsınız.

canim bana dogru soyluyor gibi geliyor bi keesindede soylemisti ama ileri gitmemisti korkuynca ,mutlaka gidecek doktora umarim gelisme olur,cunku boyle devam ettigi surece ben yiparaniyorum cocularimi dusunerek guclu olmaya calisiyorum duydugu sesler git oldur diyormus,bazi sesler ozur dile bazilari hayir dileme diyormus ruhsal bir bunalim sanirim normal insan olsa hic ses duyar mi ben neden duymuyorum,bi keresinde hamile bir kadin doguruyormus duymus ,sasirdim kaldim:44:

yawrum ben büyüye falan inanıyorum bi hocaya falan baktırsanız olmazmıı bak pişman oluyomuş adam benimde başımdan geçmedi degil yanii benimki gözüme domuz gibi görünüyosun sen diyoduu ama şükür artık böyle bişiyimiz kalmadı

ya şizofren belirtileri değil mi bunlar.. ((
şizofren olanlar, içindeki sesi dinleyebiliyo bazen.. bizim arkadaşın bakıcısı şizofren çıkmıştı. yapmadığını bırakmamış 1 yaşındaki bebeğe.. Allah tan öldürmemişti.
çok ilerlemeden tedavi olması gerekiyo.. bu konuda bişeyler yap
Allah yardımcın olsun canım, Allah şifa versin eşine..

kizlar,kocam bugun aile doktoruna gitti aile doktorumuz cok sasirmis anlattiklarina,demiski bas agrisi uykusuzluk vs var mi evet demis esim gorduklerini duyduklarini soylemis halusilasyon demis ,benimle ilgili olanlari soylemis vurduktan sonra pisman olmuyormusun demis hayir demis esim hic normal degil demis psikiyatra yollamis ,sakinlastirici vermis kendine hakim ol ailene zarar verme demis ,esim psikiyatra gidecek simdi,inanirmisin nerdeyse uc yildan fazladir psikolaga falan git normal degilsin iletisim sorunun var ,konusmadan olmaz dedim hic konusmadan yasanmaz dedim kendi inanmadi,zaten bu tarz hastaliklarda kendine normal gelirmis iste boyle kizlar bende toparlanamadim kafam karmakarisik persembe gunu sinavim vardi iptal ettim kemiklerim hala agriyor

Eşinin tedaviyi kabul etmesi bile ümit verici.İnşallah vazgeçmez ve sorunlarını çözer.
Böyle sorunlar maalesef profesyonel yardım almadan çözülemiyor.
Sen de lütfen kendini bırakma,bak en azından eşin iyiye gitmek için çabalıyor.
Umarım daha fazla zarar görmeden hayırlısıyla bu zor günleri atlatırsınız.

ne kadar oldu evleneliiii .. busıra benim heylerde tepemde eşim gülse olay somurtsa olayyy sinirime gidiyorrrrrrr

her evlilik monotonlaşır flörtleşmr yıllarca mı sürdü ki konuşacak birşeyinlz kalmadı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…