- 16 Şubat 2011
- 5.286
- 2.585
- 248
- Konu Sahibi pembevemaviler
-
arkadaşım eğer seni korkutmak amaclı söylemiyosa hani ben hastayım kork benden gibi bişey ima etmiyorsa eğer dikkat et kendine benim tanğım biri çocuğunu boğmaya kalkmış erkekti karısı araya girmişti kadını bıcaklamıştı..daha ne duruyorsa iyicene tesbit etsene doğrumu gerçekmi die
Sevgili Banu..Bunların cevabını ancak uzman bir doktordan alabilirsiniz.en kısa zamanda eşininde bu yardım isteğini dikkate alarak doktora gidin.İnsanlardaki kişilk bozuklukları illaki sizofreniden kaynaklanmıyoır.çeşitli sebepleri olabilir.çok onu kışkırtıcı davranışlarda bulunmayın,ne olur ne olmaz.ailede şizofreni öyküsü olan varmı?sizofreni genetik yolla geçen bir hastalıktır.ailede varsa kişide görülme ihtimali artıyor.Olacak diye bir kural yok.
sizden kaynaklı olmayan,size yansıttığı bi öfkede olabilir.gücü size yettiği için sizden çıkarır acısını.sakin olun.her evde sorunlar var kimi açar derdini ,kimi sır gibi saklar,güllük gülüstanlıkmış gibi davranır.doktoru ihmal etmeyin..
allah sabır versin...
evet arkadaslar her hafta sonu kavga etmekten biktim hafta ici evde yokuz o iste ben okulda ,hafta sonu beraberiz ama aramizda ne haftaici ne haftasonu muhabbet ,sohbet yok ev degil sanki otel gelip yeyip icip uyyup gidip geliyoruz,boyle evlilik olur mu paylasim yok yeni evli degiliz ama evliligimizin basindan beri boyle bazen iyyiz ama iyiyken bile konusup beraber paylastigimiz hic bisey yok, neden boyleyiz dedigimde biraz elestirdigimde bosanma ya geliyor,okdar alttan aliyor ozur diliyorum ama onun egosu cok yuksek ozur dilemez asla, boyle evlilik olur mu allah askina iki oglum var cekmek zorundayim diyorum beni kirdigi incittigi vurdugu umrunda bile degil birde umursamaz hicbirsey olmamis gibidir kendi dunyasinda yasar ,bugun okadar agladim uzuldum ustunede dayak yedim saclarimi yoldu,yillarim elinde curudu dile kolay 8 yildir boyle bosanmak istemiyorum naparim sonra cok caresizim ,ailem yakinim hic kimsem yok burda onun butun ailesi yaninda bana sahip cikacak derdimi soyliycegim kimse yok telde anneme soyleyemiyorum uzuluyor diye nolucak boyle bilmiyorum
Sevgili Banu,bence de doktor konusunda destek ol,eşin vazgeçerse bile ısrar et.
Belki doğru söylüyordur,sesler duyuyordur.Hatta bu küsmeleri,sessiz kalmaları sana tavır değil,kendi içine kapanmasıyla alakalı olabilir.
Aslında eşinin kendisinde sorun olduğunu itiraf etmesi,sanırım yeni bir adım.En azından seni suçlamıyor,bir sorunu olduğunun farkında ve doktordan sözetmesi bile olumlu bir gelişme.
İnşallah kısa zamanda daha olumlu gelişmeler yaşarsınız.
yawrum ben büyüye falan inanıyorum bi hocaya falan baktırsanız olmazmıı bak pişman oluyomuş adam benimde başımdan geçmedi degil yanii benimki gözüme domuz gibi görünüyosun sen diyoduu ama şükür artık böyle bişiyimiz kalmadıyaa arkadaslar biraz once ozur diledi agladi vee beni dusman gosteren ic duygularinin oldugunu soyluyor bi tarafim ozur dile ne yapiyosun boyle diyor diyo bi tarafim dileme hatta oldur falan diyo diyo yaa bence norolojik bir problem gibi gorunuyor hep icimle konusuyorum bi iyi bi kotu duygularim var diyor uc harflileri falan goruyorum sesler duyyorum diyor sana ihtiyacim var diyor ,evet son iki yildir boyle daha once daha iyiydi gercekten daha saygiliydi bana ne yapmaliyiz doktora psikologa git diyorum hatta hocaya git diyorum ben cok yipraniyorum bole
canim bana dogru soyluyor gibi geliyor bi keesindede soylemisti ama ileri gitmemisti korkuynca ,mutlaka gidecek doktora umarim gelisme olur,cunku boyle devam ettigi surece ben yiparaniyorum cocularimi dusunerek guclu olmaya calisiyorum duydugu sesler git oldur diyormus,bazi sesler ozur dile bazilari hayir dileme diyormus ruhsal bir bunalim sanirim normal insan olsa hic ses duyar mi ben neden duymuyorum,bi keresinde hamile bir kadin doguruyormus duymus ,sasirdim kaldim:44:
esimle bu gunlerde aramizda ne haftaici ne haftasonu muhabbet ,sohbet yok ev degil sanki otel gelip yeyip icip uyyup gidip geliyoruz, paylasim yok yeni evli degiliz ama evliligimizin basindan beri boyle bazen iyyiz ama iyiyken bile konusup beraber paylastigimiz pek bisey yokk, ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?