inşallah konuşmanızda yazınız gibi değildir.okurken başım döndüDefalarca konstk herseye sinirlenio bnm hicbrseyimi beqnmio sewdiqini söylüyo ama bnde artk tiksindm yani kaldrmyrm ewn tek kzydm 5 erkk war bnm dsmda bbm bna cok dskndr o yzdn kocmn yaptklari zoruma qidio
Yok Şeker hastası değil ruh hastasiinşallah konuşmanızda yazınız gibi değildir.okurken başım döndü
yaş farkınız var.sizin yaşınız bana göre küçük ve birde çocuk.bid sebepsiz yere sinirlenmelerde şeker hastalığı var mı?
Fiziksel olarak cok güzel bir bayan olduğumu söylüyor herkes bey efendi benim konuşma tarzımı beğenmiyor güzelliğime hic laf söylemez çok beğenir beni[/QUOTE]post: 36683822, member: 391224"]beğenmiyor demişsiniz neyinizi beğenmiyor fiziksel olarak mı anlamadım
kafa dagitmak icin bi komsun arkadasin yok mu ailen cokmu uzakta hic gorusemezsin? Bi gitsen yanlarina ziyarey amacli esinede desen ki bi sure s[/QUOTE]Fiziksel olarak cok güzel bir bayan olduğumu söylüyor herkes bey efendi benim konuşma tarzımı beğenmiyor güzelliğime hic laf söylemez çok beğenir beni
Malesef kimsem yok komsumda yok cok samimi oldugum ailem 4 saatlik mesafede gitsem bile dönüp dolaşıp yine ayni ev ayni adamkafa dagitmak icin bi komsun arkadasin yok mu ailen cokmu uzakta hic gorusemezsin? Bi gitsen yanlarina ziyarey amacli esinede desen ki bi sure s
Kirilma ama sen iyi olmaya iyilesmeye calismiyosun kapilarini kapatmissin yani kendine eziyet etmeYok Şeker hastası değil ruh hastasi
psikopat koca kadını öldüresiye dövüyor şişliyor kesiyor..kadın şikayetçi oluyor ,polis veya daha yetkili merci kadına şu cevabı veriyor'biz karı koca arasına girmeyiz 'yok mu böyle vakalar türkiyede vaaar..neden sakinleştirici bir ilaç suç olsun..öldüren zehir değil..hem gün içinde iş anında vermeyecek kocaya bu ilacı..akşam eve geldiğinde verecek..geceyi kavgasız hır ız gürsüz geçirsinler diye verecek..
galina_ .!.:Malesef kimsem yok komsumda yok cok samimi oldugum ailem 4 saatlik mesafede gitsem bile dönüp dolaşıp yine ayni ev ayni adam
Evet gerçekten cok takintiliyim birşeyleri asamiyorumKirilma ama sen iyi olmaya iyilesmeye calismiyosun kapilarini kapatmissin yani kendine eziyet etme
Canim valla ne yalan soyleyim erken bebek yapmisin ama olmis bi kere. Demekki karakteri boyle.Defalarca konstk herseye sinirlenio bnm hicbrseyimi beqnmio sewdiqini söylüyo ama bnde artk tiksindm yani kaldrmyrm ewn tek kzydm 5 erkk war bnm dsmda bbm bna cok dskndr o yzdn kocmn yaptklari zoruma qidio
Aşmak zorundasin once kendin sonra cocugun icin iyi olmak zorundasin butun gun kocayi tak kafaya gelince kavga gurultu e bu bebenin ne gunahi var guzelim hepimizin hayati mukemmel degil sorunlar var aldatilip mecbur evli kalanlar var daha nice problemler var herkesin derdi kendine buyuk asla.sorununu kucumsemiyorum senin yapman gereken.alip karsina konusmak ama once.kendinle barismak.konusmak beklentilerini cok yukseltme Rabbim.sana biraz erken olmus ama cocuk nasip etmis e bosanmakta istemiyosun anladigim kadariyla o zaman care bulcaksin kendini cok uzmeden eziyet etmeden once.kendini degistireceksin afedersin ama bu kadar seni uzdukten sonra senin istediklerini o.onceden yasadim.ben.diyorya mesela cicek hediye vs alsa ne.olur almasa ne.olur kalp.kirilmia bi kere.. biz kadinlar bazen degismek yerine degistirmeye gidince direk kiyametler.kopuyoE
Evet gerçekten cok takintiliyim birşeyleri asamiyorum
Beni belki biliyorsunuzdur.benim koca da siddet delisi.internetten arastirdim zaten bu konuda prof oldum.gittim n......isimli ilaci aldim.damla seklinde.ictigi surahiye gerekli miktarda damlattim.adam bu suyu bir de rakiyla icti.yok bacim yok.adamda degisiklik yok damlayi on gun sonra fazlalastirdim.yine tik yok.yani hic fayda etmiyor.insan sakinlestirici bir ise yaramiyor.ama arkadadin dedigi gibi belki at sakinlestiricisi olabolir.valla kesin deneyecegimpsikopat koca kadını öldüresiye dövüyor şişliyor kesiyor..kadın şikayetçi oluyor ,polis veya daha yetkili merci kadına şu cevabı veriyor'biz karı koca arasına girmeyiz 'yok mu böyle vakalar türkiyede vaaar..neden sakinleştirici bir ilaç suç olsun..öldüren zehir değil..hem gün içinde iş anında vermeyecek kocaya bu ilacı..akşam eve geldiğinde verecek..geceyi kavgasız hır ız gürsüz geçirsinler diye verecek..
Sevgili hanımlar,
burada birbirinize tavsiye verirken, birbirinizin dertlerine üzülüp çare bulmaya çalışırken amacınızın ve niyetinizin iyi olduğunu biliyorum ama lütfen tavsiye de bulunurken biraz dikkatli olun.
Doktora gidip sakinleştirici yazdırmayı, bu sakinleştiriciyi gizlice eşin yiyecek içeceğine koymayı tavsiye etmek hem insan sağlığını hiçe saymaktır, hem de kanunen suçtur.
Doktorlar sizi muayne ederek ilaç verir, başkasına ilaç yazacaksa hasta kimse onu çağırır, neden görmeden, bilmeden ilaç yazmaz çünkü sizin belki karaciğer, böbrek, kalp sorununuz, belki tansiyon, şeker hastalığınız, belki alerjiniz var, belki alkol alıyorsunuz.
Size reçeteleyeceği ilaç ya karaciğerinize dokunursa, ya tansiyonunuzu, şekerinizi tetiklerse, kalpte aritmi yaparsa, ya ilaç size alerji yaparsa, septik şoka girerseniz?
Bunlar tavsiye verirken bir insanın sağlığına verebileceğiniz zararlardan bazıları, birde bunun kanuni kısmı var.
Ya sırf siz dediniz diye konu sahibesi ya da yorumculardan biri tavsiyenize uydu ve eşine, annesine, babasına, belki kardeşine sakinleştirici verdi ve Allah korusun ilacı alan komaya girdi ya da öldü.
Sizi dava etse, bu kişi tavsiye etti bende yaptım dese, delili de falanca sitedeki x konudaki yorum dese ne yapacaksınız?
Lütfen öneride bulunurken önerim buydu söyledim bitti diye düşünmeyin, söylediklerinizin olayların akışını ne yöne döndüreceğini de düşünün.
Hakli olabilirsin ama kader diye birsey var ona kimsr karsi gelemiyorevlenmek icin buyumeyi bekleseydiniz
su an flört yasinizin (21) keyfini cikariyor olacaktiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?