- 16 Haziran 2011
- 16.123
- 70.469
- 798
Evet onlar dogru bilgiler adimi nasil degistirecegimi bilmiyorum yardım edr misiniz
Msj yazdım cevap gönderiyorlar değil mi
Teşekkür ederim dediginiz siteye de girdim ama birşey anlamadım
ama bu suç unsuru. bir insanın içtiğine ilaç katmak çok tehlikeli.kim anlaşıyorki şekerim..alttan al ..oğlun için..boşansan bir daha evleneceksin sanki alacağın bu koca çokmu iyi olacak..belkide bunu aratır..psikiyatriste git..doktora sanki sen sinirliymişsin gibi aslında kocanın yaptıklarını davranışlarını sen yapıyormuşsun gibi anlat..sana sakinleştirici ilaç verir..onu kocanın yemeğine çayına suyuna kat içir ..doktora direk kocam sorunlu desen o gelsin der..kocanda bunu kabul etmeyecektir..
ama bu suç unsuru. bir insanın içtiğine ilaç katmak çok tehlikeli.
lütfen böyler önerilerde bulunmayın. üstelik suçtur bu. hapise kadar gider. ayrıca o ilacın bir komplikasyonu olur verilene. ölür. başınız derde girer.
ama bu suç unsuru. bir insanın içtiğine ilaç katmak çok tehlikeli.
lütfen böyler önerilerde bulunmayın. üstelik suçtur bu. hapise kadar gider. ayrıca o ilacın bir komplikasyonu olur verilene. ölür. başınız derde girer.
Hic farksiz ayni durumdayizzzzz..... Benim yas 25 esimin 32. Biz de ayligi onun ailesine harciyoruz biz de anlasamiyiruz biz de gorucu usulu evlendik biz de hep tartisiyoruz konusamiyoruz cogu zaman biz de 2 yillik evliyiz ve bizimki de bir bebegimiz var... Cozum bulamadim henuz..daha dun aksam Yine tartistik Yine bosanma laflari etti.. bosanmiyo ama lafini ediyo hep... Karakter catismasi var sanirim bizde de sizde deAilesndn yetrnce kazk yiyor ama bnlar hosuna qidyr aylqmzn hepsini onlara harcyr en bzdn bsy eksk etmz asla ama onlardn da eksik etmz o kdr uzk olmamza raqmn sürekli ordyz daralyrm artk birbrmzle doqru düzgün knsmyz asla canm ddqmizi hic hatrlmyrm inann yasama sewncm kalmdi
birde adam polis memuru. silah taşıyor,araba kullanıyor. o ilaçları aldığında düşünsenize ,hem kendine hem etrafınada zarar verebilir. bir öneri verirken suçmu ,o kişiye yan etki yaparmı,zarar verirmi,verdirirmi etrafına diye düşünmek gerekBirlikte içilmeyecek ilaçlar olabilir.. Adam bilmeden gün içerisinde içebilir, yada ilaçtan sonra alkol alınmaması gerekir. Adam alkol alabilir. Çok tehlikeli işler...
Puhahaha su forum hayatimda en icten kahkahayi bu yoruma attim.Veterinerden at sakinlestiricisi temin edin, Eşinizin kilosuna uygun bir miktar belirleyip cayina, çorbasına, pogacasina falan koyun. Baktınız ise yaramiyor dozu arttirin, gebersin gitsin. Bana da bir sinir geldi aniden.
kim onu ayıracak. her bitkisel ilaç herkese iyide gelmez. doktorlar bille bas bas bağırıyor. bir arkadaşınızın önerdiği hiçbir ilacı almayın diyeki,bu sakinleştirici ilaç. doktoruda suça alet ediyor resmen. ona git,sinirli taklidi yap,ilaç yazsın.Oky suc ama bunu cogu kadin yapiyor. Annem dahil. Bitkisel zararsiz yan etkisiz olanlardan tercih edicen ama yoksa valla cok tehlikeli.
gercekten tipatip ayni durumumuz ve biz de gaziantepteyizzzSevdiğini sürekli dile getirir çok düzgün biridir evden işe işten eve namazını 4.4lk kılar çocuğuna aşık ama biz Anlasamıyorumz
kim onu ayıracak. her bitkisel ilaç herkese iyide gelmez. doktorlar bille bas bas bağırıyor. bir arkadaşınızın önerdiği hiçbir ilacı almayın diyeki,bu sakinleştirici ilaç. doktoruda suça alet ediyor resmen. ona git,sinirli taklidi yap,ilaç yaz.
ayrıca en önemlisi annende yanlış . bu suç.
her kadın yapmıyor bunu üstelik
Defalarca konstk herseye sinirlenio bnm hicbrseyimi beqnmio sewdiqini söylüyo ama bnde artk tiksindm yani kaldrmyrm ewn tek kzydm 5 erkk war bnm dsmda bbm bna cok dskndr o yzdn kocmn yaptklari zoruma qidio
raporlu doktorun verdiği ilaçtan bahsediyorsun sen.Babamin raporlu sinir ilaclari var annem onlari veriyor. Cunku ic deyince icmiyor siz icin siz hastasiniz der :))) Ama babam doktora gitmeden ilaclarini almadan oonce de eczanede recetesiz satilan bitkisel bi surubu yemegine atardi. Hem de suc ortagi eczaci arkadasiydi. Akli o vermisti anneme. Kadin da ayni taktikleri uyguluyodu. Ben de hayretlerle izliyorum valla.
Bu arada doktoru kandirmak cok yanlis. Dra esim sinirli ne yapsak seklinde soylese bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?