- 6 Haziran 2014
- 236
- 104
- 83
Sen hic psikopat bir adamla karsilasmamissin kesin.ne evlilik birliginden bahsediyorsun sen.adam seni birakmiyor ki.bosanamiyorsun.ayrilamiyorsun.sen hic mi gazete tekevizyon izlemiyorsun okumuyorsun.kadin kaciyor bosaniyor.adam onu bes yil sonra niye bosandin diye olduruyir.sen ya bekarsin yada pisirik bir kocan var.medeni insanlar olsalar zaten bunu yapmazlar.anlasamiyoruz bosanalim derler.basa gelmeyince kolay tabi atip tutmak.Neden suç mu ? Nasıl bir mantıktır bu cümleleri size yazdıran anlamakta zorlanıyorum. Verdiğiniz örnek , tavsiyenizi daha masum göstermiyor veya meşrulaştırmıyor.
Bu düşünceleri beslediğiniz bir insanla evlilik birliğini sürdürmenin ısrarı nedir o halde ? Erkekler ; dışarıda çalışıp evin geçimini temin etmesi gereken canlılar değiller. Hani hep yakınılıyor ya sürpriz yapmadı , sordum cevap vermedi vs vs. Empati yapsın , biraz beni anlasın deyip işin içinden çıkmadan önce gerçekten siz karşınızdaki insanı anlamaya çalışıyor musunuz ?
Cinsiyeti erkek olunca duyguları olmadığı sonucuna mı varıyorsunuz ? Bir tek kadınlara mı özgü kırılmak , ilgi beklemek. Erkeğe gösterilmesi gereken tek ilgi türü cinsel ilgi mi olmalı ?
Hep deniyor ya Türkiye de kadının adı yok , sizin gibi düşünenler olduğu sürece bu Dünya da insanın adı yok.