• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocamla anlasmiyoruz :(

Neden suç mu ? Nasıl bir mantıktır bu cümleleri size yazdıran anlamakta zorlanıyorum. Verdiğiniz örnek , tavsiyenizi daha masum göstermiyor veya meşrulaştırmıyor.

Bu düşünceleri beslediğiniz bir insanla evlilik birliğini sürdürmenin ısrarı nedir o halde ? Erkekler ; dışarıda çalışıp evin geçimini temin etmesi gereken canlılar değiller. Hani hep yakınılıyor ya sürpriz yapmadı , sordum cevap vermedi vs vs. Empati yapsın , biraz beni anlasın deyip işin içinden çıkmadan önce gerçekten siz karşınızdaki insanı anlamaya çalışıyor musunuz ?

Cinsiyeti erkek olunca duyguları olmadığı sonucuna mı varıyorsunuz ? Bir tek kadınlara mı özgü kırılmak , ilgi beklemek. Erkeğe gösterilmesi gereken tek ilgi türü cinsel ilgi mi olmalı ?

Hep deniyor ya Türkiye de kadının adı yok , sizin gibi düşünenler olduğu sürece bu Dünya da insanın adı yok.
Sen hic psikopat bir adamla karsilasmamissin kesin.ne evlilik birliginden bahsediyorsun sen.adam seni birakmiyor ki.bosanamiyorsun.ayrilamiyorsun.sen hic mi gazete tekevizyon izlemiyorsun okumuyorsun.kadin kaciyor bosaniyor.adam onu bes yil sonra niye bosandin diye olduruyir.sen ya bekarsin yada pisirik bir kocan var.medeni insanlar olsalar zaten bunu yapmazlar.anlasamiyoruz bosanalim derler.basa gelmeyince kolay tabi atip tutmak.

Defalarca konstk herseye sinirlenio bnm hicbrseyimi beqnmio sewdiqini söylüyo ama bnde artk tiksindm yani kaldrmyrm ewn tek kzydm 5 erkk war bnm dsmda bbm bna cok dskndr o yzdn kocmn yaptklari zoruma qidio
Kızzzz sen benım kopyammısın yaa hepsını tasıyorum esımle de aynı ama ben sabırlıyımdır sınırlensın kafasımı duvarlara bursun bna dokunmasım bır tıpım var sende oyleol sende aınorşıysen olmaz

[QUOTEkimesim, post: 36687971, member: 573743"]Kızzzz sen benım kopyammısın yaa hepsını tasıyorum esımle de aynı ama ben sabırlıyımdır sınırlensın kafasımı duvarlara bursun bna dokunmasım bır tıpım var sende oyleol sende aınorşıysen olmaz[/QUOTE]
Keske bende senin gibi olabilsem :(
Keske bend

;
Sen hic psikopat bir adamla karsilasmamissin kesin.ne evlilik birliginden bahsediyorsun sen.adam seni birakmiyor ki.bosanamiyorsun.ayrilamiyorsun.sen hic mi gazete tekevizyon izlemiyorsun okumuyorsun.kadin kaciyor bosaniyor.adam onu bes yil sonra niye bosandin diye olduruyir.sen ya bekarsin yada pisirik bir kocan var.medeni insanlar olsalar zaten bunu yapmazlar.anlasamiyoruz bosanalim derler.basa gelmeyince kolay tabi atip tutmak.

Hanımefendi , ortada bir suç varsa ve bu tavsiye ediliyor ise bunun mazereti , özrü , bahanesi , kılıfı olamaz. Konu sahibi arkadaşın konusu için doğru bir tavsiye midir ? Veya herhangi bir insan için ?

Uyuşturucu içerikli ilaç ve maddelerin rızası dışında bir insana verilmesini mi destekliyorsunuz ? Aynı yorumu ; bir erkek tavsiye olarak bir başka erkeğe yazsa idi , yorumunuz aynı mı olurdu ?

Her koşulda verilen tavsiye suçtur. Bu suçu meşrulaştıramazsınız. Tek bir insanın dahi bu tavsiyeyi dikkate alması durumunda olacakları düşünmüyor ve sorumluluk hissetmiyorsunuz öyle mi ?

psikiyatriye götür tedavi olsun
madem o kadar sinirli
kabul etmezse eczaneye git
yan etkisi uyku ve sakinleştiren ilaçlar var onlardan al
at bir tane çayına şeker gibi olur

;

Hanımefendi , ortada bir suç varsa ve bu tavsiye ediliyor ise bunun mazereti , özrü , bahanesi , kılıfı olamaz. Konu sahibi arkadaşın konusu için doğru bir tavsiye midir ? Veya herhangi bir insan için ?

Uyuşturucu içerikli ilaç ve maddelerin rızası dışında bir insana verilmesini mi destekliyorsunuz ? Aynı yorumu ; bir erkek tavsiye olarak bir başka erkeğe yazsa idi , yorumunuz aynı mı olurdu ?

Her koşulda verilen tavsiye suçtur. Bu suçu meşrulaştıramazsınız. Tek bir insanın dahi bu tavsiyeyi dikkate alması durumunda olacakları düşünmüyor ve sorumluluk hissetmiyorsunuz öyle mi ?
Ya sen hangi suctan bahsediyorsun.adam beni oldurecek yakinda ha bu suc degil cayina sakinlestirici atayim mi atmayayimmi mi suc.kardes burasi turkiye .eger devlet beni koruyamiyor.insani darp attikten sonra iki yil hapis cezasi aliyorsun.sonra bu denetimli sebestlik yani son cikan yargi paketinden adam icerde iki gun yatip cikiyor.yani iki yil ceza aliyorsun ama iki gun yatiyorsun .birak adamin karisini darp etmesini o kadini bicaklasa ne olacak .bu sefer iki ay yatiyor.oldurse on yil.beni anlayabiliyormusun.yurtdisinda bir kimseyi bicakladigin zaman on yil yatiyirsun icerde.bizde oylemi.kac kadin oldruluyor her gun.kac kadin dayak yiyor.ama cezasi yok.

Hepimiz fikrimizi iyi yada kotu beya ediyoruz kimisi bana dokunmasin ama sagligi bozulsun banane modunda kimisi sagligi bozulmaz bi ilactan iyi niyetle yola getirme niyetinde bi kacida sabretmeyi konusmayi oneriyor amaaa konu sahibi kendini umutsuz vaka gordugu icin yol gostermeleri negatif enerjisiyle geri ceviriyor o yuzden daha fazla yorum yapmak bana laf kalabaligi geliyor cunku gosterilen yollarin hic birinden gitmeyecek bu arkadaşş...
;

E="galina_, post: 36691570, member: 561395"]Hepimiz fikrimizi iyi yada kotu beya ediyoruz kimisi bana dokunmasin ama sagligi bozulsun banane modunda kimisi sagligi bozulmaz bi ilactan iyi niyetle yola getirme niyetinde bi kacida sabretmeyi konusmayi oneriyor
amaaa konu sahibi kendini umutsuz vaka gordugu icin yol gostermeleri negatif enerjisiyle geri ceviriyor o yuzden daha fazla yorum yapmak bana laf kalabaligi geliyor cunku gosterilen yollarin hic birinden gitmeyecek bu arkadaşş...[/QUOTE]
Hayır galina yanlış düşünüyorsunuz bi arkadaşımın yorumu gayet mantıklı dinleyecegim yorumlarda var uygulayacagim fikirler var siz rahat olun sıkıntı yok

Insallah cunku kendini surekli.uzerek bi yere varamiyor insan ve birde evladin var olan zaten once sana sonra ona oluyor. Kendin icin cocugun icin toparlanman gerek, Allah yardimcin olsun.

Insallah cunku kendini surekli.uzerek bi yere varamiyor insan ve birde evladin var olan zaten once sana sonra ona oluyor. Kendin icin cocugun icin toparlanman gerek, Allah yardimcin olsun.

Allah razı olsun inşallah Allahin izniyle düzeleceğine inanyorum

Veterinerden at sakinlestiricisi temin edin, Eşinizin kilosuna uygun bir miktar belirleyip cayina, çorbasına, pogacasina falan koyun. Baktınız ise yaramiyor dozu arttirin, gebersin gitsin. Bana da bir sinir geldi aniden.
Ay Allah seni neyapmasın ya nasıl güldüm :)

Sinirliyle uğraşmak zor
Çok sakin ve çok sabırlı olmak gerek.
Eşin sinirlendiğinde üzüldüğünü,çocuğunuzun korktuğunu,onu tanıyamadığınızı falan söyleyin

Benim eşim her Ramazan çok gergin oluyordu sigara içemediğinden ve iş stresinden hiç bi ramazanı ağız tadıyla geçiremiyorduk neredeyse hep bi husumet

Bu Ramazan 'sen benim kalbimi kırıyorsun kendini aç bırakıp nefsini körelttiğini zannediyorsun ama oruç bu değil aç kalarak olmuyo kalp de kırmıcaksın' dedim.

Sen kalbimi kırdığında tamam aç kaldım orucum kabuldur mü sanıyorsun dedim

Adama bi haller oldu yanlışını anladı çok değişti
Bazen ince ayrıntılardan yakalamak lazım doğruyu başka türlü analatmak gerek

Sinirli insanla hayat zordur ama Allah Hidayet versin

Sinirliyle uğraşmak zor
Çok sakin ve çok sabırlı olmak gerek.
Eşin sinirlendiğinde üzüldüğünü,çocuğunuzun korktuğunu,onu tanıyamadığınızı falan söyleyin

Benim eşim her Ramazan çok gergin oluyordu sigara içemediğinden ve iş stresinden hiç bi ramazanı ağız tadıyla geçiremiyorduk neredeyse hep bi husumet

Bu Ramazan 'sen benim kalbimi kırıyorsun kendini aç bırakıp nefsini körelttiğini zannediyorsun ama oruç bu değil aç kalarak olmuyo kalp de kırmıcaksın' dedim.

Sen kalbimi kırdığında tamam aç kaldım orucum kabuldur mü sanıyorsun dedim

Adama bi haller oldu yanlışını anladı çok değişti
Bazen ince ayrıntılardan yakalamak lazım doğruyu başka türlü analatmak gerek

Sinirli insanla hayat zordur ama Allah Hidayet versin

Çok haklısınız gerçekten çok zor ben o tarz şeyler de söylüyorum ama benim kalbimin kırılması onun umrunda değil zamanla düzelir umuduyla bekliyorum bakalım ne olacak

Sana tek tavsiyem dua bol bol dua et hatta nette araştır kocanın size düşkün olması için çok sevmesi için dualar var ben çok yararını gördüm eşim düzeldi.bide inanmıyorum pek ama kaynanan eşine büyü gibi şeyler yaptırabilirmi acaba bana bi hoca demişti çünkü.ama para almadı. büyü yapılmış size sen bunu bozmuşsun diye valla bişeyde yapmadım ama o zamanlar eşim ailesine annesine pek bi düşkündü şuan pek takmıyor yani sen dua et kardeş gör bak nasıl değişecek

Çok haklısınız gerçekten çok zor ben o tarz şeyler de söylüyorum ama benim kalbimin kırılması onun umrunda değil zamanla düzelir umuduyla bekliyorum bakalım ne olacak
Bu arada kalbimi kırdığında ben yemeğimi salona hazırlıyordum ona mutfağa onada kızıyordu :eek:
İşten geldiğinde kapıda karşıla ve kapıda uğurla ben camdan bile bakıyorum arkasından
Hayatım canım genelde dilimi alıştırdım sakin oluyo gerçi benim eşim çok sinirli değil ama iş gerginliği oluyo
Yemekte eşlik mutlaka yemesinde otur masaya
Ben fazla sırnaşığım gerçi :KK60:
Yuvadaki huzur nasıl önemli çok iyi bilirim
Farkına varıcaktır seni üzdüğünün kalp kırmak ne kolay ya bi bilseler nekadar üzdüklerini. İşte:KK64:

Sana tek tavsiyem dua bol bol dua et hatta nette araştır kocanın size düşkün olması için çok sevmesi için dualar var ben çok yararını gördüm eşim düzeldi.bide inanmıyorum pek ama kaynanan eşine büyü gibi şeyler yaptırabilirmi acaba bana bi hoca demişti çünkü.ama para almadı. büyü yapılmış size sen bunu bozmuşsun diye valla bişeyde yapmadım ama o zamanlar eşim ailesine annesine pek bi düşkündü şuan pek takmıyor yani sen dua et kardeş gör bak nasıl değişecek

Kaynanam beni pek beğenmez ama öyle çok sikintilarimiz yok kaynanamla benim kocam tam bi anne manyağı annem diyor baska bisey demiyor hergün ailesi için tartışıyoruz beni hiç kaale almıyor birşeye saymıyor artık bende bunaldim ne tarz dualar ediyosun yardımcı olur musun yani duayı çekip suratina falan mi üflüyorsun

Bu arada kalbimi kırdığında ben yemeğimi salona hazırlıyordum ona mutfağa onada kızıyordu :eek:
İşten geldiğinde kapıda karşıla ve kapıda uğurla ben camdan bile bakıyorum arkasından
Hayatım canım genelde dilimi alıştırdım sakin oluyo gerçi benim eşim çok sinirli değil ama iş gerginliği oluyo
Yemekte eşlik mutlaka yemesinde otur masaya
Ben fazla sırnaşığım gerçi :KK60:
Yuvadaki huzur nasıl önemli çok iyi bilirim
Farkına varıcaktır seni üzdüğünün kalp kırmak ne kolay ya bi bilseler nekadar üzdüklerini. İşte:KK64:

Ben onunla küsünce yemek yapmam kendi yapar kendi yer her zaman deil tabi ki geçen yine küstük ütü de yapmadım bu defa kizmaz oyle seylere ama ben tatlı dilimi bi türlü kullanamıyorum canim falan demeyi cok istiyorum ama nedense utanıyorum o da söylemiyor adlarimozla hitap edyrz sen nasil alıştin

Ben onunla küsünce yemek yapmam kendi yapar kendi yer her zaman deil tabi ki geçen yine küstük ütü de yapmadım bu defa kizmaz oyle seylere ama ben tatlı dilimi bi türlü kullanamıyorum canim falan demeyi cok istiyorum ama nedense utanıyorum o da söylemiyor adlarimozla hitap edyrz sen nasil alıştin

Benim eşim demez çok nadir der hatta şaşırırım diyince hangi dağda kurt öldü diye
Ama telf balım diye kaydetmiş beni bende ismiyle kayıtlı o ayrı muamma hala söyleniyor :KK14:

Dedim ya ben sırnaşık bişiyim çok söylerim

Ben kızsamda küssemde yemeğini hazırlarım ütüsünü yaparım vicdanımı köpekler yesin kıyamıyorum
Ama o da küs kalamaz 1-2 gün geçse dolanır hemen peşimde sıkıştırır bi şekilde alır gönlümü
Kinci olamamak lazım
Insan neler görüyor neler yaşıyo sabretmeyi öğreniyosun
Mecbursun buna

Huzurum için bazen yutuyorum
Çünkü evde huzurum olmayınca ben ben olmuyorum başka biri gibi oluyorum.

O da üzerime gelmiyo takıntılı olduğumu biliyo

10 yıllık evliyim kahvaltısız işe yollamam huy edindim

Evlilik zor zanaat ciddi zor

Dua olayında ayrıca katılıyorum
Büyüye inanmıyorumda
değer inançlıysan namazını kıl dua et o da görsün Allah'a sığındığını Allah yoluna gelsin
Dua ve namazın gücü farklı bişi
İçin rahatlıyo katılıyorum

Back
X