Kocamla ayrı takılıyoruz iletişim sıfır

Bi kac gun kaybolsan eve gelmesen fark eder mi :)
Misafirhaneye gittim 3-4 gün gelmedi.çm annemlere gittiğimi sanmış yüzü olmamış nasılsa annesine giderek bitirdi diyip..ablasına ve annesine söyledim resil ettiler onu, karını nasıl bırakırsın arayıp sormazsın diye çiçek alıp geldi düzeldi sandım ama yine aynı

Bence bir akşam yemeği organize et dışarda giyin süslen tak kocanıda koluna sanki yeni evli sorunsuz bir çift gibi götür yemeğe biraz gülümseme biraz cilve tatlı dilinide kullan konus eşinle ama alttan alarak bu sorunları elele verip aşacağınıza ikna et eşini biz kadın milleti istersek her yolun çıkışını buluruz yeterki biraz çaba evlilik çok çetrefilli bir müessese
Çok yakın bir zamanda evde yaptım bu dediğini başbaşa yemek hazırlayıp giyinip süslenip ve yaşanan herşeyi haklı- haksız demeksizin düşünmeyi bırakıp bir kenara..hoşuna gitti sevindi ama saha gece bitmeden saçmasapan ufak bir aile meselesi yüzünden geceyi berbat etti ağız dalaşına girip.. ve o geceye lanet edip üzerimi değişip dışarı çıktım yürüdüm ağlayarak..daha ne yapabilirim

Canım yeni üyeyim silinir mi bu yorum bilemiyorm ama bi kitap önermek istedim sema maraşlı evlilik okulu umarm faydasını görürsün.. fayda görmeZsen hala aynı kalırsa hayatın bosanın derim ömür kısa Mutlu olmak herkesn hakkı
Okuycam mutlaka, teşekkürler tavsiyen için

Cocuk yoksa cocuk yapin diycem ama olan cocuga olur diue korkyrm:-/ evliligi cocuk ustune kurarsanz ewlilik daha uzun omurlu olurmuss...
Çocuk isteyen biriydim bir kaç aydır düşünmüyorum be istemediğimi anladım enazından bir süre düşünmek istemiyorum halimiz böyle iken

Psikolojisi bozulmuş belli ki..yakın zamanda da sınavı var ona bağlıyorum..bunu da dğşünerek gece ben yanaştım sarıldım gerçekten içimden gelerek..o da sarıldı ama sabah yine mesafeli soğuk..işe gittik..akşam dönüşte çok minik eskiden sorun yapmadığı şeylerde bile bağırıp çağırmaya başladı beni kırmaktan çekinmeyip..misal o telde konuşurken içeri havasız kalmış diye ağzımın içinde söylendiğimde " görmüyor musun teldeyim konuşma" dercesine beni kınadı baş hareketiyle ben de ne diyorsun gibisinden bakış atınca bunun tepesi attı kuyameti kopardı psikolojisi bozulmuş belliki.. benle konulmaya tenezzül etmiyor sohbet etmeye çalıştıkça kısa cevaplarla geçiştiriyor bu muameleyi hangi kadın kabul eder siz söyleyin

Ve çok kinci bir adam ve ben tahammül edemem böyle adamlara..ben gerçekten içten yaklaştıkça onun kini buna engel oluyor kendimi kandırılmış hissediyorum böyle davranınca da bana oyun oynuyor gibi geliyor daha çok üzülüyor sinirleniyorum

Kızlar merhaba,
Ben daha önce de bir kaç defa konu açmıştım eşimle 2 yıldır evliyiz 7 yıllık bir görüşmeden spnra evlendik çok daraldım artık..eşimle baskın karakterleriniz ve bu durum bizi hayli yıprattı ufacık meselelerden bile sürekli tartışmalar 1 gün barışıksak 1 hafta küsüz ve tamamen koptuk ayrı takılıyoruz ne birbirimize ilgimiz var ne sohbet ne ortak bişey..öyle ki ben artık günlük ihtiyaçları Bile giderip bişey yapmıyorum evde..çalışan bir bayanım..artık içimden bişey yapmak gelmiyor eşim daha da ileri gidip hakaretlere varınca böyle bir tutum takındım konuşmayı dene diceksiniz çok denedik olmadı hep psikolojik saldırı hep ben bencilik işe yaraması sonuç yine aynı..napmalıyım sizce akıl verin bana lütfen
Çalışıyormuşsun, çocuk da yok sanırım. Ortak noktada buluşamıyorsanız boşanın bence. Hayat kısa, kavgayla tükettiğine değmez. İnsanlar belli bir yaştan sonra da kolay kolay değişmiyor maalesef. Hele de bizim gibi baskın karakterli insanlar... :KK59: Birinin alttan alması lazım. İkiniz de yapamazsınız gibi görünüyor bahsettiğin gibi baskın karakterliyseniz tabi...

Misafirhaneye gittim 3-4 gün gelmedi.çm annemlere gittiğimi sanmış yüzü olmamış nasılsa annesine giderek bitirdi diyip..ablasına ve annesine söyledim resil ettiler onu, karını nasıl bırakırsın arayıp sormazsın diye çiçek alıp geldi düzeldi sandım ama yine aynı

Yuh :) bosanmayi düşündün heralde niye istemio seni sevdigini mi soyluo?

Alismista sana ama sevgi ask kokusu alamiyorum bosanip napcam hemen iki gunde evlilik kurulablcek biri ni mi bulacak sizin heycaniniz btmis galiba sorun bu gbi

Alismista sana ama sevgi ask kokusu alamiyorum bosanip napcam hemen iki gunde evlilik kurulablcek biri ni mi bulacak sizin heycaniniz btmis galiba sorun bu gbi
Sevgisizlik olduğunu sanmıyorum zira öyle olsa hem bir yandan beni cezalandırmak istercesine çok muhatap olmayıp bir yandan kıskançlık huyuna devam etmezdi sanırım yaşananaların ağırlığı ve yorgunluk var hep beni suçluyor ona göre hep kendisi haklı..benim yüzümden her haftasonu berbat olıyormuş bişey yapamuyormuşuz..tabi benim güçlü kişiliğimden de ayrıca rahatsız..bu sebeple onda bana karşı kin oluştı diye düşünüyorum başka açıklaması yok hiç sohbet açmıyor ben açtığım zaman kısa cevaplar falan..çok ufak meselelelerdrn bağırıp çağırıp kolayca bana hakaret edebiliyorken buna rağmen ben onu yeterince alttan aldığımı düşünüyorum. Hep ben gidiyorum ben konuşuyorum ben sohbet açıyorum ama ben de yoruldum artık..ben de onun tutumunu takınıyor gitmiyorum artık yanına, iki yabancı gibi olduk

Sevgisizlik olduğunu sanmıyorum zira öyle olsa hem bir yandan beni cezalandırmak istercesine çok muhatap olmayıp bir yandan kıskançlık huyuna devam etmezdi sanırım yaşananaların ağırlığı ve yorgunluk var hep beni suçluyor ona göre hep kendisi haklı..benim yüzümden her haftasonu berbat olıyormuş bişey yapamuyormuşuz..tabi benim güçlü kişiliğimden de ayrıca rahatsız..bu sebeple onda bana karşı kin oluştı diye düşünüyorum başka açıklaması yok hiç sohbet açmıyor ben açtığım zaman kısa cevaplar falan..çok ufak meselelelerdrn bağırıp çağırıp kolayca bana hakaret edebiliyorken buna rağmen ben onu yeterince alttan aldığımı düşünüyorum. Hep ben gidiyorum ben konuşuyorum ben sohbet açıyorum ama ben de yoruldum artık..ben de onun tutumunu takınıyor gitmiyorum artık yanına, iki yabancı gibi olduk
Bilmiyomda boyle omur gecmez nereye kadar syrcek bi hayat kurmak icin ewlenmssnz ama bekarliktan farksiz yasantiniz.s.s

Evet arkadaşlar yaklaşık 3 sene sonra yine ben.. baştan sona okudum yeniden yazışmaları.. ve gördüm ki sorunlarım anlamında hiçbirşey değişmemiş hayatımda..dünya tatlısı bi kızım olması dışında .. evet işler daha da zorlaştı sanırım 😢

Evet arkadaşlar yaklaşık 3 sene sonra yine ben.. baştan sona okudum yeniden yazışmaları.. ve gördüm ki sorunlarım anlamında hiçbirşey değişmemiş hayatımda..dünya tatlısı bi kızım olması dışında .. evet işler daha da zorlaştı sanırım 😢
Yaşadıklarımız benziyor. İlk sayfadan sona doğru bakındım şimdi ne durumdasınız diye..

3 yıldır konuşmuyomusunuz anlamadım? Çocukta olmuş nasıl hayat geçiriyorsunuz?

Nasil ya.. Tam konuyu okuyordum, 14uncu sayfaya geldim ki konu yeni zannederken 2017 den bu zamana arada cocuk da yapilmid. Bilr bile lades sizinkisi. Cocuk hangi evliligi duzeltmis ki? Yazik degil mi o cocuga, yurumeyen bir evliloge neden cocuk? Yurumuyor, olmuyor. Olmayan birseyi oldurmanin anlami ne?

Düzelmeyen birinden çocuk yapmış olmanıza üzüldüm. Keşke ilişki terapisi görseniz

Haydaa...ben inşallah bosanmistir diye beklerken...

Okurken iki aslan burcu evlenmiş dedim içimden. Açıkcası iki baskın otoriter kişiliğin bir araya gelip evlenmiş olması hem hoş hem yorucu pasif biri olsaydınız ezildiğinize üzülürdüm ama öyle bir şey de yok gibi. İyi tarafından bakalım çok güçlü bir kız yetiştireceksiniz eminim ki.

Kızlar merhaba,
Ben daha önce de bir kaç defa konu açmıştım eşimle 2 yıldır evliyiz 7 yıllık bir görüşmeden spnra evlendik çok daraldım artık..eşimle baskın karakterleriniz ve bu durum bizi hayli yıprattı ufacık meselelerden bile sürekli tartışmalar 1 gün barışıksak 1 hafta küsüz ve tamamen koptuk ayrı takılıyoruz ne birbirimize ilgimiz var ne sohbet ne ortak bişey..öyle ki ben artık günlük ihtiyaçları Bile giderip bişey yapmıyorum evde..çalışan bir bayanım..artık içimden bişey yapmak gelmiyor eşim daha da ileri gidip hakaretlere varınca böyle bir tutum takındım konuşmayı dene diceksiniz çok denedik olmadı hep psikolojik saldırı hep ben bencilik işe yaraması sonuç yine aynı..napmalıyım sizce akıl verin bana lütfen
Bence sinemaya gitmeyi deneyin, Evde bütün Android ve elektronik şeyleri bırakın. Karşılıklı konuşun. Sanki ikinizin de sevgisi bitmiş gibi.Sevgi,saygı,sadakat, sex bunlar bitince bitiyor her şey. Evlilik terapistine gidin. Pek kabul edeceğini sanmıyorum eşinizin. Ama yine de söyleyin.

Back
X