Evet arkadaşlar 7 yıl sonra yine geldim.. şöyle bı yazışmaları yeniden okdum da değişen tek şey sanıyorum bu evliliğe alışmış olmak ve kendimize ayrı hayatlar kurmak olmuş..kendimi eskisinden daha güçlü hissediyorum iş hayatinda daha başarılı ancak evliligim tamamen bitik ve kağıt üstünde devam eden bı evlilik.
Boşandık mi hayır..kizcaksiniz biliyorum ama ben eşimle anlaşmalı boşanmak istedim hep..tek taraflı bosanma olsun istemedim sanırım bundan dolayı yıllarca bekledim ama beklerken de bu hayata alıştım sanırım..o da alişti..bunun bı sonraki evresi ne bilmiyorum ama nasıl çikcaz bu çıkmazdan bilmiyorum ..işin daha kötüsü eskiden herşeye rağmen cinsellik vardı şimdi o da yok oldu.. açıkçası bundan sonrası ne olcak bilmiyorum ama ben bi kadin olarak eşime karşı cinsel dürtülerimi yitirdim onu arzulaamz oldum eşim için de böyle sanırım.. aslında size söylemeye çok çekiniyorum ama

aldatma olmaksızın kendi kendimizi farklı yollardan rahatlatarak bu ihtiyacı gideriyoruz biz,sinirden birbirimize bile söyledik bı gün bunu..ne o bundan rahatsız ne ben..ikimiz de kabulendik bunu sanırım..