Kocamla ayrı takılıyoruz iletişim sıfır

Kızlar merhaba,
Ben daha önce de bir kaç defa konu açmıştım eşimle 2 yıldır evliyiz 7 yıllık bir görüşmeden spnra evlendik çok daraldım artık..eşimle baskın karakterleriniz ve bu durum bizi hayli yıprattı ufacık meselelerden bile sürekli tartışmalar 1 gün barışıksak 1 hafta küsüz ve tamamen koptuk ayrı takılıyoruz ne birbirimize ilgimiz var ne sohbet ne ortak bişey..öyle ki ben artık günlük ihtiyaçları Bile giderip bişey yapmıyorum evde..çalışan bir bayanım..artık içimden bişey yapmak gelmiyor eşim daha da ileri gidip hakaretlere varınca böyle bir tutum takındım konuşmayı dene diceksiniz çok denedik olmadı hep psikolojik saldırı hep ben bencilik işe yaraması sonuç yine aynı..napmalıyım sizce akıl verin bana lütfen
A pardon konu çok eskiymiş. Peki son durum nedir. Bir gelişme oldu mu?

canım bayanın çok baskın olması , benim sana ihtiyacım yok olsanda olur olmasanda tarzı takılması ilişkileri bitirme noktasına getiriyor. çok yakın arkadaşım var nişanlı oda nişanlısıyla şuan aynı sorun yüzünden ayrılma noktasına geldi , yıllardır yalnız yaşadığı için farkında bile olamasa çocuğa olsanda olur olmasanda tarzı yaklaşıyor , çocukta diyo tabi demekki seninki gerçek sevgi değil . belki sende farkında olmadan böyle bir izlenim veriyorsundur ki dışardan bakılınca gerçekten çok itici bir durum . ben arkadaşımada söyledim , erkekler güçlü hissetmeyi , korumacılığı sever , kadınının ona ait ve ihtiyacı olmasını ister , sende erkek gibi davranırsan karşısında senin kadınlığını unutup bir erkek arkadaşı gbi görmeye başlar ve rekabet kaçınılmaz olur. bu yanlışa düşmeyin lütfen yıllarca emek vermişssiniz. tabiki ona muhtaç olacak değilsiniz ama söylemek istediğimi anladığınızı umuyorum...
Ben gerçekten anlamadığım için soruyorum içtenlikle; hem o olmadan da yaşayabileceğimizi bilip (zira herkes herkes olmadan yaşayabilir) hem de sana ihtiyacım var imajını nasıl veebiliriz?
Ben de anlattığınız arkadaşınız gibiyim ve bu yüzden sıkıntı yaşıyorum ilişkilerimde. Yani aradaki ince nüans ne

Ay konu eskiymiş ya pardon.
Bir umut okuyunca ne saçma tartışmalarmış şimdi çok iyiyiz demenizi bekledim ama üzüldüm:(

Evet arkadaşlar 7 yıl sonra yine geldim.. şöyle bı yazışmaları yeniden okdum da değişen tek şey sanıyorum bu evliliğe alışmış olmak ve kendimize ayrı hayatlar kurmak olmuş..kendimi eskisinden daha güçlü hissediyorum iş hayatinda daha başarılı ancak evliligim tamamen bitik ve kağıt üstünde devam eden bı evlilik.
Boşandık mi hayır..kizcaksiniz biliyorum ama ben eşimle anlaşmalı boşanmak istedim hep..tek taraflı bosanma olsun istemedim sanırım bundan dolayı yıllarca bekledim ama beklerken de bu hayata alıştım sanırım..o da alişti..bunun bı sonraki evresi ne bilmiyorum ama nasıl çikcaz bu çıkmazdan bilmiyorum ..işin daha kötüsü eskiden herşeye rağmen cinsellik vardı şimdi o da yok oldu.. açıkçası bundan sonrası ne olcak bilmiyorum ama ben bi kadin olarak eşime karşı cinsel dürtülerimi yitirdim onu arzulaamz oldum eşim için de böyle sanırım.. aslında size söylemeye çok çekiniyorum ama 🙈 aldatma olmaksızın kendi kendimizi farklı yollardan rahatlatarak bu ihtiyacı gideriyoruz biz,sinirden birbirimize bile söyledik bı gün bunu..ne o bundan rahatsız ne ben..ikimiz de kabulendik bunu sanırım..

Evet arkadaşlar 7 yıl sonra yine geldim.. şöyle bı yazışmaları yeniden okdum da değişen tek şey sanıyorum bu evliliğe alışmış olmak ve kendimize ayrı hayatlar kurmak olmuş..kendimi eskisinden daha güçlü hissediyorum iş hayatinda daha başarılı ancak evliligim tamamen bitik ve kağıt üstünde devam eden bı evlilik.
Boşandık mi hayır..kizcaksiniz biliyorum ama ben eşimle anlaşmalı boşanmak istedim hep..tek taraflı bosanma olsun istemedim sanırım bundan dolayı yıllarca bekledim ama beklerken de bu hayata alıştım sanırım..o da alişti..bunun bı sonraki evresi ne bilmiyorum ama nasıl çikcaz bu çıkmazdan bilmiyorum ..işin daha kötüsü eskiden herşeye rağmen cinsellik vardı şimdi o da yok oldu.. açıkçası bundan sonrası ne olcak bilmiyorum ama ben bi kadin olarak eşime karşı cinsel dürtülerimi yitirdim onu arzulaamz oldum eşim için de böyle sanırım.. aslında size söylemeye çok çekiniyorum ama 🙈 aldatma olmaksızın kendi kendimizi farklı yollardan rahatlatarak bu ihtiyacı gideriyoruz biz,sinirden birbirimize bile söyledik bı gün bunu..ne o bundan rahatsız ne ben..ikimiz de kabulendik bunu sanırım..
Çok garip. Böyle bir hayat sürüyorsanız yani evliliğin temel yapı taşlarından cinselliği bile yaşamıyorsanız evli kalma motivasyonunuz nedir?
Alışkanlık, bağımlılık mı acaba anlamlandıramadım. Sizin hayatınız tabii siz bilirsiniz ama boşanırsanız ne yaşıyordum ben ya falan olacaksınız

Neden evlisiniz halen
Çıkar ve para nedeniyle sanırım.
Yoksa evli olup da masturbasyon yapan iki insana dönüşmek kabus gibi olsa gerek

Zamanında ayrılsanız belki doğru insanı bulmuş mutlu bir insandınız. Yani düşünüyorum ortada sosyal, cinsel, duygusal hiçbir paylaşım yok. Evde Nemrut iki insan yazık giden zamana... Çekişmeli dava açsanız da çoktan bitmiş olurdu çoluk yok holding falan da yok biterdi iki yıla en kötü.

Kızlar merhaba,
Ben daha önce de bir kaç defa konu açmıştım eşimle 2 yıldır evliyiz 7 yıllık bir görüşmeden spnra evlendik çok daraldım artık..eşimle baskın karakterleriniz ve bu durum bizi hayli yıprattı ufacık meselelerden bile sürekli tartışmalar 1 gün barışıksak 1 hafta küsüz ve tamamen koptuk ayrı takılıyoruz ne birbirimize ilgimiz var ne sohbet ne ortak bişey..öyle ki ben artık günlük ihtiyaçları Bile giderip bişey yapmıyorum evde..çalışan bir bayanım..artık içimden bişey yapmak gelmiyor eşim daha da ileri gidip hakaretlere varınca böyle bir tutum takındım konuşmayı dene diceksiniz çok denedik olmadı hep psikolojik saldırı hep ben bencilik işe yaraması sonuç yine aynı..napmalıyım sizce akıl verin bana lütfen
Evlilik terapisi alın

Yorumlarınız için çok teşekkürler kızlar..ama biz bu duruma alıştığımızndan mi bilmiyorum ev arkadaşı gibi bişey olduk sanırım.. çocuğumuzu ikimiz de çok seviyoruz ve ikimiz de çok ilgiyiz kizimzla..buna ona yansıtmamaya csiyiruz birbiri.izle de muhatap olmamaya çalışarak düzenli bıhayat kurmuş durumdayız kendimize..sanırım toplumsal çekincelerden ötürü ikimiz de alıştık kabulendik durumu.. sonrası ne olur bilmiyorum tabiki..

Çocuk yokken başlamış bu durum,3. Yıl çocuk var diye guncelleyip çocuk için ayrilmiyorum demişsiniz ,7. Yılda mastuebasyonla evlilik yurutuyorsunuz ? Aldatma olmaksızın... Hep bir bahaneniz varmış çocuk hissetmiyor diyorsunuz da birbirine satılmayan anne babayı çocuk nasıl hissetmesin ? İkiniz de bencilsiniz.

Evet çocuğumiza bireysel düzeyde sevgimizi verebildigimizden otürü bunu belki de ikili ilişkimizden üstün tuttuk bilmiyorum..elbetteki çocuğum büyüdükçe fatekdiyir bu durumu ancak ona anlayabileceği düzeyde babasıyla mesleki özellik geregi çok anlaşamayan karakteristik özelliklerimiz olduğunu ancak ne olursa olsun kendisini herşeyden çok sevdiğimizi her fırsatta izah etmeye çalıştım çalıştık eşimle..hala da ediyorum ediyoruz sonuçta bu babasıyla benim aramda olan ikili bı durum.. belki de kizimi hazırlıyoruz bu duruma bil.iyorum ama doğru sonuca ve karara ulaşıriz diye umuyorum 🙏kafam çok karışık şuan.yal iz bahsettiğim diğer husus tamamen içinde bulundugum durumdan otürü bireysel bı ihtiyaç meselesi..cok çok farklı konular birbirinden.. yorumlarınız fikirleriniz benim için çok cokıymetli teşekkür ederim ancak ben içinde bulunduğum durumda en iyisini

Yazdıklarınızı okuyunca inanın üzüldüm. İyi insanlar iyi eş olamıyor her zaman malesef. Normalde ayrı bireyler olarak sosyal ilişkileri iyi olan insanlar evlilik içersinde iletişimi yitirebiliyor, iki yabancıya dönüşebiliyor. Anladigim kadarıyla bu saatten sonra ayrılip müstakil hayatlarda devam etme gibi bir plan da yok gündemde - ki sağlıklı olanı bu bence.

Kızlar merhaba,
Valla bizde 10 yılın sonunda evlendik evde varlığı yokluğu bir iletişim yok sadece nasılsın der işten gelince telefona gömülür eskiden tartısırdık hep alıştım artık susuyorum sanırım uzun flört döneminden sonra bu oluyor evliliklerde

Yazdıklarınızı okuyunca inanın üzüldüm. İyi insanlar iyi eş olamıyor her zaman malesef. Normalde ayrı bireyler olarak sosyal ilişkileri iyi olan insanlar evlilik içersinde iletişimi yitirebiliyor, iki yabancıya dönüşebiliyor. Anladigim kadarıyla bu saatten sonra ayrılip müstakil hayatlarda devam etme gibi bir plan da yok gündemde - ki sağlıklı olanı bu bence.
Evet sanıyoruz bu şekilde de devam edicez kendi dunyamizi kurup hayatımıza uzun zamandır bu şekilde devam ettiğimiz edebildiğimiz için belki de..ne kadar sağlıklı bı durum onu da bilmiyorum nereye kadar gider onu da bilmiyorum ama size söylemeye de çekiniyorum aslinda, sosyal meslek grubuna tabi insanlar olmamız dolajsiyla olmasını istediğimiz ilgi alakayi da belki dışardan aldığımız/ alabildigimiz için de yerleşti bu durum bu alışkanlık bizde sanırım ..bundan endişeleniyormuyum korkmalimiyim hayır desem yalan olur

çoktan bitmiştir diye okurken bi anda kızınız olmuş, onu da bu saçma yaşantınıza dahil etmiş yılları geçirmişsiniz bir de güçlüyüm naraları atıyorsunuz :)
güçlü değil pasif agrasifsiniz bence. sevgi yok tutku yok muhabbet yok her şey alışkanlık. boşa giden ömür...

Back
X