- 22 Şubat 2017
- 37
- 12
- 88
- Konu Sahibi Semiramisz
-
Merhaba kızlar çok kötü durumdayım. Eşim beni görmezden geliyo.ama ona sorsan çok iyi bı eş. Akşam gelince elinde telefon bütün akşam oturuyo. Evin bı tadilat işi olsa haftalarca peşinden koşmam gerekiyor. Asla yapmam hayır demez. Ama hiç birzamanda yapmaz. Ben artık sinirden herşeye ağlar oldum . Bır haftadır tüp mutfağın ortasında yerini yapması. En son bugün patladım saldırdım . Bayağı kavga ettik. Neyin eksik. Bende diğer erkekler gibi kadınlar peşinde kossaydim. Eve ugramasaydim görürdun. Derdin yok dert cikartiyosun dedi. Ama bbende ona görmezden geliyosun ben burdayım dedim. Yani napcam bulmuyorum
bazı erkekler gibi kadın peşinde koşmaması matah birşey değil zaten olması gereken birşey bir zahmet evli adamda şerefi haysiyeti için kadınlar peşinde koşmasın zatenMerhaba kızlar çok kötü durumdayım. Eşim beni görmezden geliyo.ama ona sorsan çok iyi bı eş. Akşam gelince elinde telefon bütün akşam oturuyo. Evin bı tadilat işi olsa haftalarca peşinden koşmam gerekiyor. Asla yapmam hayır demez. Ama hiç birzamanda yapmaz. Ben artık sinirden herşeye ağlar oldum . Bır haftadır tüp mutfağın ortasında yerini yapması. En son bugün patladım saldırdım . Bayağı kavga ettik. Neyin eksik. Bende diğer erkekler gibi kadınlar peşinde kossaydim. Eve ugramasaydim görürdun. Derdin yok dert cikartiyosun dedi. Ama bbende ona görmezden geliyosun ben burdayım dedim. Yani napcam bulmuyorum
Siz de kaldırın yerinden hadi hayatım şu tüple ilgilen deyin. çünkü bazı erkekler gerçekten iteleye iteleye evdeki onların yapabileceği işleri hallediyor.Merhaba kızlar çok kötü durumdayım. Eşim beni görmezden geliyo.ama ona sorsan çok iyi bı eş. Akşam gelince elinde telefon bütün akşam oturuyo. Evin bı tadilat işi olsa haftalarca peşinden koşmam gerekiyor. Asla yapmam hayır demez. Ama hiç birzamanda yapmaz. Ben artık sinirden herşeye ağlar oldum . Bır haftadır tüp mutfağın ortasında yerini yapması. En son bugün patladım saldırdım . Bayağı kavga ettik. Neyin eksik. Bende diğer erkekler gibi kadınlar peşinde kossaydim. Eve ugramasaydim görürdun. Derdin yok dert cikartiyosun dedi. Ama bbende ona görmezden geliyosun ben burdayım dedim. Yani napcam bulmuyorum
Bende diğer erkekler gibi kadınlar peşinde kossaydim. Eve ugramasaydim görürdun.
Bir de şey bu tarz erkekler evdeki sorumsuzluklarını hoş göstermek icin iyi bir koca olduğunu yanlış olan bu yöntemle kapatmaya çalışıyorlar.Ornegin aldatıyor muyum,erkek arkadaşlarımla dışarı bile çıkmıyorum vs. vs. Delirip kendinizi üzmeyin hiç.Merhaba kızlar çok kötü durumdayım. Eşim beni görmezden geliyo.ama ona sorsan çok iyi bı eş. Akşam gelince elinde telefon bütün akşam oturuyo. Evin bı tadilat işi olsa haftalarca peşinden koşmam gerekiyor. Asla yapmam hayır demez. Ama hiç birzamanda yapmaz. Ben artık sinirden herşeye ağlar oldum . Bır haftadır tüp mutfağın ortasında yerini yapması. En son bugün patladım saldırdım . Bayağı kavga ettik. Neyin eksik. Bende diğer erkekler gibi kadınlar peşinde kossaydim. Eve ugramasaydim görürdun. Derdin yok dert cikartiyosun dedi. Ama bbende ona görmezden geliyosun ben burdayım dedim. Yani napcam bulmuyorum
Merhaba kızlar çok kötü durumdayım. Eşim beni görmezden geliyo.ama ona sorsan çok iyi bı eş. Akşam gelince elinde telefon bütün akşam oturuyo. Evin bı tadilat işi olsa haftalarca peşinden koşmam gerekiyor. Asla yapmam hayır demez. Ama hiç birzamanda yapmaz. Ben artık sinirden herşeye ağlar oldum . Bır haftadır tüp mutfağın ortasında yerini yapması. En son bugün patladım saldırdım . Bayağı kavga ettik. Neyin eksik. Bende diğer erkekler gibi kadınlar peşinde kossaydim. Eve ugramasaydim görürdun. Derdin yok dert cikartiyosun dedi. Ama bbende ona görmezden geliyosun ben burdayım dedim. Yani napcam bulmuyorum
Şimdi bu da yeni moda oldu , aldatmıyorlar diye iyi koca olduklarını sanıyorlar, sadakat zorunlu bişey ama onlara göre aldatmamaları bir artı, tam sopalık..Merhaba kızlar çok kötü durumdayım. Eşim beni görmezden geliyo.ama ona sorsan çok iyi bı eş. Akşam gelince elinde telefon bütün akşam oturuyo. Evin bı tadilat işi olsa haftalarca peşinden koşmam gerekiyor. Asla yapmam hayır demez. Ama hiç birzamanda yapmaz. Ben artık sinirden herşeye ağlar oldum . Bır haftadır tüp mutfağın ortasında yerini yapması. En son bugün patladım saldırdım . Bayağı kavga ettik. Neyin eksik. Bende diğer erkekler gibi kadınlar peşinde kossaydim. Eve ugramasaydim görürdun. Derdin yok dert cikartiyosun dedi. Ama bbende ona görmezden geliyosun ben burdayım dedim. Yani napcam bulmuyorum
Siz de kaldırın yerinden hadi hayatım şu tüple ilgilen deyin. çünkü bazı erkekler gerçekten iteleye iteleye evdeki onların yapabileceği işleri hallediyor.
Sizi çok iyi anlıyorum ben de aynı şeyleri yaşıyorum. Oldukça bakımlı, düzenli spor yapan ve ekonomik özgürlüğü olan bir kadınım. Aynı mesleği yapıyoruz işe birlikte gidip geliyoruz ama çalışma ortamlarımız farklı. Sabah kalktığında bir günaydın demez. Yapı itibariyle de çok konuşkan bir insan değil işten gelince sürekli kulaklıklar takılı youtube videoları izliyor yatana kadar. En ufak bir sohbet yok. Sadece haftasonları birlikte kahvaltı yapabiliyoruz. onda bile kulaklıkları takılı yine video izliyor. Çocukla ilgilenmiyor. Çocuk, yemek, temizlik tüm ev işleri benim üzerimde. 8 yılda bir kez olsun hadi şuraya gidelim bir şeyler yapalım dememiştir. Evliliğin ilk yıllarında borçlarımız vardı. Pek kımıldayamıyorduk ama geçen bir yatırım için kaç yıllık birikimimi verdim. Maddi olarak destek oldum. Kutlayalım dedim. Gitti arkadaşlarıyla yemeğe kutladı. 2 aydır sağlık sorunları var hem çocuk hem iş hem senin bakımın çok yoruldum dedim. Sana bir şey yapamam sen sevgilim değilsin ki param yok diye geçiştiriyor ama 5 arkadaşına yemek ısmarlayacak eğlenceye götürecek para buluyor. Bana bir şeyi layık görmüyor. Zaman ayırmak istemiyor. Ben de bu ilişkiyi bu şekilde sürdüremeyeceğimi ifade ettim şu an konuşmuyorum. Bir nevi yoksayıyorum. Bu şekilde devam ederse de gerekeni yapacağım. Sizin anlattığınız da ev arkadaşlığından farklı değil. Aldatmamak bir meziyet değil önemli olan yormadan, yorulmadan hayatı paylaşabilmek. Bu şekilde bir birliktelikten söz etmek çok güç. Zaten şu durumda varlıklarının bir faydası yok. Yokluklarının da zararı olmaz.Merhaba kızlar çok kötü durumdayım. Eşim beni görmezden geliyo.ama ona sorsan çok iyi bı eş. Akşam gelince elinde telefon bütün akşam oturuyo. Evin bı tadilat işi olsa haftalarca peşinden koşmam gerekiyor. Asla yapmam hayır demez. Ama hiç birzamanda yapmaz. Ben artık sinirden herşeye ağlar oldum . Bır haftadır tüp mutfağın ortasında yerini yapması. En son bugün patladım saldırdım . Bayağı kavga ettik. Neyin eksik. Bende diğer erkekler gibi kadınlar peşinde kossaydim. Eve ugramasaydim görürdun. Derdin yok dert cikartiyosun dedi. Ama bbende ona görmezden geliyosun ben burdayım dedim. Yani napcam bulmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?