Kocamla beni görmezden geliyor.

Karşısına yeni çıkan eş ve ailesi mi, insan mutlu olmak için illa evlenmek zorunda mı ki boşanınca...

Guzellikle de çok söyledim ama anlamiyo maalesef. Küsüyo sürekli çocuk gibi . Haklı olsamda haksız olsamda küsen o. Kendini çok iyi bı eş olarak goruyo ne söylesem de senin derdin yok kendine dert ariyoeun diyo

Oylede denedim .ama olmuyo bazı şeyleri mecbur yapıyorum. Yapmazsam o hiç yapmiyo ben tahammül edemiyorum bozuk olmasına. Banyo lavabosunun borusu patladı. Hergun dışarı çıkan insan bir boru getirmedi.bendr almadım haftalaraca kullanmadık boruyu

Ben olsam hicbseye elimi surmem alirim telefonu takılırım hoşgeldin besgittinde demem cok sinirlendim benim esimde bazen oyuna cok daliyor ne yemek yapiyorim ne ortalihi topluyorum konuşmuyorum anca öyle ayılıyor bide diyorki Napm kafelerde mi gezim cik gez ha varsın ha yoksun dedim kafan kalkmıyor telefondan . Kıyaslandığı şeye bak diğer erkekler gbi kârı kiz mis aklına gelene bak auyyyeşinle iletişimini bilemem ama tepki koymalısın bence yoksa umursamamaya deva eder

Tüpün dolabında tadilatlik sorun var. Benim yapabileceğim bişey odegil

Usta tut şu gün gel diye sözleş ustayla. Eşine işe gitmeden önce para ver boru tamiratı için usta gelecek bugün de. Artık iş herneyse..

Olmaz falan derse sen yapmazsan yapan bulunur senin keyfini beklemeye evlenmedim ben de..

En nefret ettiğim bir şeye itiraz edilirken uç ve anormal örneklerle kendisini aklama çabasıdır. Normal olan bir erkeğin/kadının sadakatidir zaten.

bu adamın aklı kadın peşinde koşmakta kalmış, yaz kenara bir gün patlak verir..

Bu erkekler ne istiyor anlamiyorum. Bosansa rahat mi edecekler sanki. Hakkinizda hayirlisi olsun ama herseyi 1 kisiden beklemek asalak gb arkasini toplayan evi cekip ceviren bir insan olunca.

Boruyu alsaydiniz da bu sefer takmasini bekleyecektiniz. Zor durum hersey ustlenmeyin. Calisiyormusunuz bilmiyorum ama erkekler hanim evde durunca beklentileri daha yuksek oluyot butungun evdesin yaparsin gb

deseydiniz ya
bende bu dediklerinin hiçbirini yapmıyorum vs
anca bundan anlıyorlar çünkü
iş seks yapmaya gelince gayer de ilgilidir ama

Neden bazı insanlar zaten olması gereken bir şeyi lütufmuş gibi lanse ediyor ya.
Evli bir erkeğin başka kadınlar peşinde koşmaması gerekiyor zaten bunu esktra bir şeymiş gibi sunmasın bir zahmet.
Allah yardımcın olsun ne diyim ki böyle tipler kolay kolay düzelmiyor.Yakından şahidim.
Olan düzeltmeye çalışana oluyor.

deseydiniz ya
bende bu dediklerinin hiçbirini yapmıyorum vs
anca bundan anlıyorlar çünkü
iş seks yapmaya gelince gayer de ilgilidir ama
Evet 6 yıldır uğraşıyorum.ama yok ya olmuyo bı gün iyiysek üç gün kotuyuz. İyi bı insan ama iyi bir eş degil

Evdeyim ya daha ne istiyorsun modası.. tıktok falan mı izliyor telden. Benimkide bazen elinden tel dusmez arkada TV acık.simir olurum. Neymiş bütün gün calıstık telefonu yeni aldım elime diyor acil vi durum olsa ararlar zaten teelfondan 2 dk ayrı kalınca dünyaları bitiyor sanki.bagımlılık iletişimsizlik

Erkekler ben burdayım heeeycdeyince anlamıyorlar. Ne zamanki yaptıklarınızı geri çekersiniz, geri çekilirsiniz o zamann telaşlanırlar. Ama sözlü olarak sakın ifade etmeyin . Bak ben yapmıyorum artık kendimi çektim demeyin sakın. Yavaş yavaş onu görmezden gelin kendi bakımızını yapın ve sessizleşin ona istediğiniz bir tadilatı bir kez söyleyin ve susun. Bu sefer o afallayacaktıe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…