Evet arkadaslar eşimle ilgili konu acmak sonunda bana nasip oldu
Ben benim durumumdaki bayanlar acıkcaı var mı varsa evliliklerini düzeltmek icin neler yaptılar merak ediyorum
Evliliğimde bildiğim kadarıyla aldatma, alkol, kumar yok
Ama esimle bir türlü anlasamıyoruz, cocugumuz var ve ben cocugumun bu kavgalardan etkilendiğini görüyor ve cok uzuluyorum.
Esim hep beni cok sevdiğini iddia etse de ki artık inanmıyorum, bana karsı ani cıkıslar yapıyor hem de suya sabuna dokunmayacak sebeplerden. Ben cocukla ilgilenirken veya herhangi bir konuda birsey istesem mesela su getirir misin gibi ona bile itiraz ediyor. Bana sürekli adam değilsin, şerefsiz diye hştap ediyor, uyarıyorum bak yapma diyor sonra tekrarlıyor. İşte basına gelen bir sıkıntıda acısı benden cıkıyor, arkadaslarının yanında bile bu tavırlardan nasibi aldım. Aynı is yerindeyiz, bugun kotu bir haber aldı ve arkadasının yanında seni burda görmek istemiyorum konusmların beni rahatsız ediyor bana bir rahat ver yalnız kalıcam dedi, ben de kendimce ona destek olmaya calısıyorum, cok üzüldüm hele bir baskasının yanında olması
sen bensiz bisey yapamıyorsun, ben olmasam ne yaparsın demeler, aileme laf soylemeler, nnolur benimle bir sıkıntın varsa cocuk yattıktan soonra konusalım dememe rağmen asla hicbir konuda lafını sakınmaması
Hasta oldugumda sen de cok curuksun demesi, hep hastasın demesi
Cok zoruma gidiyor
Elimde iyi bir mesleğim var, ukalalık olmasın ama cok basarılıyım da, cocugum olmasa devam etmezdim, ama ah cocuk elimi kolumu baglıyor
Sizde de benim gbi sorunları olanlar var mı arkadaslar, ben napıyım bu adamla peki, önerilerinizi bekliyorum